Waar dienstverlening nog bestaat

Service gericht en uitstekende vaklui

nette service, schone zaak

nette service, schone zaak

Snel en vakkundig geholpen

Snel geholpen met terugroepactie Chrysler met meerdere auto's

Goed geregeld

Elektronisch probleem, kabelbreuk hebben ze snel gevonden en direct verholpen.

geweldig

Altijd perfect geholpen door vakmensen

Top bedrijf

Zeer deskundige monteurs

Fijne garage hoor

Fijne garage waar je in mijn geval nu even kunt wachten met een bakkie erbij , je kunt even lekker door de showroom wandelen en de nieuwe auto,s bekijken. Ik was er voor een recall voor de airbags , ik zie er niets dus zal wel gebeurt zijn. Wachttijd afspraak 4 weken, ivm drukte denk ik, is wel erg lang voor een job van een uurtje.

Zeer goed en snel geholpen / Dodge Challenger

Er was een terugroepactie van Dodge Challenger ivm de airbag. Een afspraak was gemaakt via Whatsapp en vragen werden ook snel beantwoord. Op de dag van de afspraak werd wat te drinken aangeboden en kon ik plaatsnemen in de wachtruimte. Het zou ongeveer een uur duren, maar de auto was eerder klaar. Goed georganiseerd en professioneel!

helemaal goed

zeer snelle en professionele ervaring mbt uit te voeren reparatie aan mijn Dodge Ram tailgate (wouter bedankt !)

Top.

Zeer tevreden.

leuke mensen, goede service

Professioneel en netjes

Een van de weinige adressen voor Chrysler recall. Fijn geholpen.

Super efficient, vriendelijk en value for money.

Reis veel en Van Leersum past me altijd netjes in. Super vriendelijk en vakkundig personeel. Heb volledig vertrouwen in hun werk en ze liggen goed geprijsd in de markt. Vandaar van harte aanbevolen..

Goede hulp, geen verkooppraatjes maar realistisch en eerlijk!

Goed geholpen door de verkoper Sander, alle tijden met een glimlach ontvangen, Ze werken op een professionele manier en antwoorden altijd direct op vragen.

Prima service en ontvangst !!

Prima service en ontvangst !!

Fantastische ervaring

Afspraak gemaakt voor 2 terugroepacties (software in verband met veiligheid) afspraak was snel gemaakt en kon ook snel terecht. Vriendelijk ontvangen en auto was snel klaar, software van de auto is geüpdatet naar 2 versies nieuwer. Auto bij een niet officiële dealer gekocht, sommige officiële dealers willen je niet helpen als de auto niet bij hun gekocht is. Van Leersum & Zn heeft dit als een echt officiële dealer opgepakt en opgelost. Van Leersum en Zn bedankt en graag tot ziens.

Staan altijd gelijk voor je klaar en denken mee

Fijne garage, personeel vriendelijk en vakkundig! Goede service, 250K op de teller, en doorrr,...

Onlangs heb ik onderhoud laten uitvoeren en ik ben wederom zeer tevreden over de service. De werkzaamheden zijn vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Kwaliteit staat op nummer een, dat merk je aan alles. Mijn auto rijdt weer perfect en alles is netjes afgehandeld volgens afspraak. Kortom: uitstekende service, vriendelijk personeel en topkwaliteit in het werk. Tot snel!

goede service

maar te duur

Super fijn bedrijf

Nog nooit zo snel een auto gekocht.

Snelle service

Prima bedrijf waar ik altijd goed geholpen wordt.

Een betrouwbaar adres voor mijn auto-onderhoud geeft me een hoop rust, bedankt.

fijne mensen om zaken mee te doen.

vlotte aankoop en afhandeling.

Helemaal goed ben perfect geholpen!!

top

super