Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Direct, wordt duidelijk uitgelegd wat je moey weten en Moniek is een gezellig persoon in de omgang.
15 June 2023
Mees
Son
De rijlessen van Harteveld Rijopleidingen waren altijd erg leerzaam. Ook was er altijd tijd voor een gezellig praatje tussen het leren door. Ik heb veel gelachen bij Moniek in de auto en ga de rijlessen zeker missen.
3 March 2023
Jonas
Son
Je weet precies wat je wel en niet goed doet, door deze duidelijk- en eerlijkheid verbeteren je rijvaardigheden erg snel! Binnen een half jaar ongeveer m'n rijbewijs! Erg fijn!
28 January 2023
Niels
Son
Super aardige instructrice! Heeft me na mijn vorige rijschool weer meer zelfvertrouwen gegeven en liet mij wel slagen. Super leuke en gezellige lessen gehad ook gezellig kunnen kletsen. Super bedankt!
30 May 2022
Joyce
Goede en positieve ervaring
15 May 2022
Sam
Son en breugel
Ik zit ontspannen bij Moniek in de auto. We kunnen lekker kletsen, maar ook zeker hard werken. Die afwisseling is echt top.
13 May 2022
Kiki
Son en breugel
Ze pakt je meteen goed aan, maar eigenlijk is dat een hele goede basis. Want zo snap je de basis al heel goed en gaat het eigenlijk alleen maar makkelijker. Maar een half jaar over me rijbewijs gedaan!
26 April 2022
Lynn
Son
Moniek regelt alles heel professioneel en doet echt haar best om het beste resultaat uit je te halen met hier en daar en grapje en een gezellige tijd super fijne rijschool!!
24 February 2022
Sem
Son en Breugel
Ik heb een fijne ervaring gehad, ben blij dat ik hier zo snel in groei
15 February 2022
Teuntje
Son en Breugel
Bij Moniek moet je langskomen als je graag goed wil leren autorijden en ook veel moeite in je rijlessen wil steken. Ze kan soms wat streng zijn maar dat is slechts omdat ze wil dat je het goed leert. Daarnaast heb je de hele tijd gezellige gesprekken dus ik heb hier een topervaring gehad!
13 January 2022
Diahla
Best
Fijne rijschool, zeker een aanrader!
25 November 2021
Jop
Son en Breugel
Ik heb een super ervaring met deze rijschool Het leert me goed autorijden ben er erg blij mee
21 May 2021
Sam
Son en Breugel
Ik vind het erge fijne en duidelijke lesse waar ik veel van leer en ik merk dat ik ook snel vooruit ga.
17 May 2021
Jordy
Son en breugel
Op elke vraag weet Moniek het antwoord en stelt je ook gerust als je het niet zeker weet. Weet ook waar ze mee bezig is.
12 April 2021
Niels
Son
Hele fijne lessen gehad!! Zeker aanrader
27 November 2020
Fleur
Son en Breugel
Moniek heeft me erg goed geholpen met mijn faalangst waardoor ik nu normaal kan rijden
2 September 2020
Timo
Van der Plas
Ik heb de rijlessen als zeer leerzaam ervaren. Ik zou het daarom zeker aanbevelen aan anderen. Tijdens iedere rijles werd alles rustig en duidelijk uitlegt. Het leerproces van de bediening van de auto tot aan verkeerssituaties komt stap voor stap aan bod. Je werkt naar je tussentijdse toets toe waardoor je uiteindelijk klaargestoomd bent voor het echte rijexamen. De begeleiding tot aan het rijexamen was gewoon helemaal super!
2 September 2020
Samantha
Imke
Son
Ik vond het leuk om te gaan lessen, omdat het leerzaam was maar ook altijd gezellig in de auto. Het is goed geregeld, je weet wanneer je moet lessen en je kan daarvoor zelf je voorkeur aangeven. Dus top!
Celine
Son en Breugel
Ik vond de rijlessen heel fijn bij Moniek. Heel leerzaam, flexibele tijden en heel gezellig. Als je iets niet snapt legt ze het zo vaak uit dat je het wel snapt.
Milou
Son
Er wordt veel aandacht aan je besteed om het rijden te verbeteren.
12 January 2020
Milou
Son
Goede begeleiding, duidelijk in verbeterpunten
10 December 2019
Timo
Breugel
Mijn ervaring met de rij school was super. Ik heb veel geleerd van de instructeurs! Ook werd er gekeken naar welke manier van leren het beste bij mij paste, dit vond ik erg prettig!
24 November 2019
Lieke
Son en Breugel
Ik vind harteveld goed. Ik ben blij met mijn keuze
21 November 2019
Maud
Son en breugel
Een fijne rijopleiding gehad! Ik ben heb heel veel geleerd!
19 November 2019
Fleur