Fijne ervaring

Ik heb gelest bij rijschool de Toekomst en ik heb er een goede ervaring mee. De eerste keer ben ik gezakt voor mijn praktijkexamen maar de rij-instructeurs hebben er met z’n allen voor gezorgd dat ik zo snel mogelijk weer op kon voor de tweede keer wat heel fijn was en waar ik uiteindelijk voor geslaagd ben. Al met al dus een hele goede ervaring!

Leuke rijschool!

Ik vond het een prettige tijd met mijn instructeur en kon er goed mee overweg. Hij heeft me de juiste dingen geleerd op de juiste manier. Ook vond ik dat alles goed werd geregeld voor mij onder welke omstandigheden dan ook.

Ik fijn en met een goed gevoel gelest

Fijn om met Rob te lessen, kunt er goed mee praten en hij geeft een veilig gevoel in de auto.

Erg prettig

Ik heb de samenwerking en lessen erg prettig ervaren, er werd altijd in oplossingen mee gedacht en tot de laatste minuut is er hulp geweest, met privé problemen werd ook altijd mee Gedacht hoe op te lossen met en tijdens de lessen. Enorme dank hiervoor

In ongeveer een halfjaar mijn rijbewijs gehaald. En altijd hele fijne lessen gehad met een goede instructeur en een fijne auto! Ik zou de toekomst aan iedereen aanbevelen!

Uitstekend!!

Goede instructeurs, onze 2 kinderen in 1 keer geslaagd! Durf ze veilig de weg op te sturen! Komen afspraken na!! Een dikke 10!!

Esther is een begripvolle instructrice die het beste voor heeft met je.

Ik heb met Esther heel wat uurtjes in de lesauto doorgebracht. Esther heeft begrip voor de situatie en heeft het beste voor met haar leerlingen.

Leerzaam, gezellig en fijn!

De lessen met Esther waren super leerzaam, gezellig en fijn. Super fijn leren auto rijden en alles is op een rustige en duidelijke manier uitgelegd.

Gezellige en leerzame lessen

Gezellige en leerzame lessen gehad van esther ze denkt goed met je mee.

Een nette en betrokken rijschool, waarmee ik vol vertrouwen het verkeer in kan

Op een duidelijke, fijne en leerzame manier mijn lessen ervaren. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn rijbevoegdheid wil halen.

Leerzame en gezellige lessen!

De lessen met Esther waren super fijn, ik voelde me erg op mijn gemak. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook nog gezellig!

Leuke rijinstructeurs die er alles aan doen om jou te laten slagen

Ik vond het een leuke rijschool die echt met je meedenken. Ook bevielen de lessen goed leuke mensen en had er een goed gevoel bij.

Geweldige rijschool

Ik heb een hele prettige ervaring gehad met de Toekomst. Leuke instructeurs, leuke en ook informatieve rijlessen. Al om al een hele prettige rijschool en zeker een aanrader.

Een super goede rijschool!!

Instructeurs hebben veel geduld, kunt er mee lache en veel van leren. Laat alles tot in de puntjes zien. Zeker een aanrader!!

Ik heb mijn rijlessen bij simone altijd ervaren als gezzelig en zeker ook leerzaam. Daarom heb ik er nooit tegen op gekeken om weer te lessen omdat ik altijd weer bij leerde maar ook altijd heb kunnen lachen. Ik wil dus de toekomst en vooral speciaal simone bedanken voor alle rijlessen.

Uitstekende, gezellige instructeurs!

Ik heb erg genoten van de fijne lessen. Ik heb mijn rijlessen bij Esther van begin tot het eind positief ervaren. De manier van lesgeven sloot erg goed aan bij wat ik fijn vond. Ze dacht echt met me mee, ze paste het lesprogramma aan op wat ik nodig had en zorgde ervoor dat ik vertrouwen in mezelf kreeg, zodat ik veilig de weg op kan. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook nog eens gezellig. Top combinatie! Ook heb ik een paar lessen met Hugo en Paul gehad. Deze heb ik ook erg positief ervaren! Ik wil de Toekomst erg bedanken voor alle goede zorgen en gezellige lessen!

Goed en gezellig leren auto rijden

Super fijn leren auto rijden hier. Altijd gezellig in de auto maar wanneer het serieus moet is het ook serieus. Veel aandacht besteed aan de leerlingen. Kortom een super fijne rijschool

Op een gezellige manier leren autorijden.

Ik heb de rijlessen als een leuk tijdverdrijf ervaren. Daarnaast heb ik ook goed leren autorijden.

Top rijlessen!

De lessen van Ester waren altijd leuk en leerzaam! Altijd fijne feedback en zo in een keer geslaagd.

Leuke en leerzame lessen gevolgd

Ik heb mijn rijlessen bij Simone positief ervaren van het begin tot het eind. Ik heb veel dingen geleerd door de goede uitleg die mij gegeven werd. De lessen waren dus erg leerzaam en vond deze ook altijd gezellig. Bedankt! Tuur Hoskens

Gezellige en leerzame lessen

Ik wil Simone bedanken voor de leuke maar ook leerzame lessen! Ik heb een leuke tijd gehad met de rijlessen. Ook erg goede uitleg. Thanks!

Gezellige en leerzame rijlessen

Naast de gezelligheid wordt er supergoed uitgelegd en je leert er ook erg veel van. Ik wil Simone bedanken voor de super fijne rijlessen en de gezellige tijd.

Betrouwbaar en super goed.

Vandaag is ons zoontje ook geslaagd voor zijn Rijbewijs. Zowel ons dochter als ons zoon zijn de 1e keer geslaagd voor hun Rijbewijs bij de Toekomst. Van te voren een gesprek gevoerd met Simone en Hugo. Ze hebben ons duidelijk uitgelegd hoe het traject zou gaan lopen. Voor de beide kinderen heb ik een pakket gekocht en ik werd tussentijds ook op de hoogte gehouden van de vorderingen van de kids. Het voelde heel vertrouwd en duidelijk. Kinderen varen beide super tevreden over Hugo als instructeur en ik was blij dat ik als vader op de hoogte werd gehouden van hun vorderingen. Wij zijn super blij met rijschool De Toekomst.

geweldige en gezellige rijschool!

Altijd leuke lessen gehad!

heel fijne ervaring, erg vertrouwd

Ik heb een heel fijne tijd gehad bij deze rijschool. Instructeur Rob van Gompel heeft me erg goed geholpen en alles uitstekend aan me geleerd! Altijd gezellig kunnen babbelen maar ook zeker serieus kunnen zijn tijdens het lessen. Ik raad dit zeker aan voor anderen!