Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Meerdere reviews prijzen Jaap Verolme Rijschool om duidelijke en rustige uitleg en een prettige sfeer. Instructeurs worden als vriendelijk en professioneel beschreven en er is veel aandacht voor communicatie en planning. Veel leerlingen slaagden in één keer dankzij gerichte begeleiding en praktische lessen. De algehele ervaring wordt als zeer positief beoordeeld.
Verolme is zeer fijne rijschoolhouder. Wederom is ook kind 2 in 1 x geslaagd. En tig jaar geleden ik ook. Zoon lief heeft met veel plezier gelest. En kijkt er met een zeer goed gevoel op terug. Wederom weer bedankt voor al jullie goede zorgen en het leren van auto rijden. Toppertjes.
27 August 2024
Wes / Lee
Middelharnis
Super fijne rijlessen gehad! Altijd met plezier gaan lessen. Goeie prijzen en fijn om vaak te oefenen in Roosendaal.
20 August 2024
Marije
Sommelsdijk
Mijn rij instructeur heeft goed zijn best gedaan, en mij heel veel geleerd. Altijd met plezier auto gereden.
18 July 2024
Sten
Dirksland
Leg alles goed uit en is super vriendelijk
3 July 2024
Arjan
Dirksland
Goede duidelijke uitleg Alleen maar goed
22 June 2024
Patricia
Melissant
Ik kon snel lessen en ben heel tevreden over de manier waarop les gegeven werd. Heel duidelijk en niet teveel poespas!
21 June 2024
Goede rijschool !
16 May 2024
Job
nieuwe-tonge
Alles is goed geregeld en professioneel begeleid.
15 May 2024
Barry
Stellendam
Goede begeleiding!
30 April 2024
Iris
Sommelsdijk
Heel prettig, fijn de afwisseling in instructeurs, eerlijk, realistisch.
26 March 2024
Bianca
Stad aan t Haringvliet
Ik heb altijd leuke lessen gehad!
26 March 2024
Nina
Sommelsdijk
Lessen zijn gezellig en ondertussen worden er duidelijke tips/ aandachtspunten benoemd.
21 March 2024
Arthur
Sommelsdijk
Heb heel veel geleerd bij J.vrolme.
19 March 2024
Robel
Heldere uitleg!
1 March 2024
J.M. van Rossum
Ooltgensplaat
Goed. Af en toe wel wat rommelig. Ik kwam er bijvoorbeeld pas onderweg naar mijn examen achter dag ik een zelfreflectie in had moeten vullen.
28 February 2024
Daniël
Sommelsdijk
Ik werd opgehaald samen met vriend van me werden we naar Rozendaal gebracht hebben we gelest hij gaf goeie feedback zij waar we niet inmochte de verkeers regels nog geherhaaalt en zo ben ik in 1x geslaagd Zeker ene aanrader
27 February 2024
Jayden
Middelharnis
Super gezellig en leuk elke les weer. Zeer leerzaam. En in 1 x ben ik geslaagd. Zo ook mijn zoon in 1x. Nu is de 2de zoon ook gestart. Rest van de familie ook allemaal in 1x geslaagd. Toppie dus!
22 February 2024
Leonie
Middelharnis
1 les gehad en gelijk een super gevoel erover.
20 February 2024
Marije
Middelharnis
Vriendelijke instructeur en goede begeleiding
19 February 2024
Levi
middelharnis
Je werd altijd geholpen op de juiste manier. De lessen waren leuk en leerzaam tegelijk.
16 February 2024
Melinda
Middelharnis
De instructeur is heel vriendelijk en kan het goed overbrengen.Hij is rustig en neemt er de tijd voor. Er is alle tijd voor vragen die hij allemaal beantwoord.
11 February 2024
Marcel
melissant
Ik had geen goede klik met de rijinstructeur. Nadat ik dit had aangegeven heb ik direct een andere rijinstructeur gehad en dat ging direct prima!
10 February 2024
...
Middelharnis
Helaas ben ik gezakt gisteren. Dat valt flink tegen, want de andere 2 slaagde wel. Ik had ineens een black-out/stress moment helaas. Tijdens laatste gedeelte oefenen en het examen. Jaap had mij goed begeleid hierin. Maar nu op naar de volgende keer. Dit heeft Jaap weer heel snel geregeld!
8 February 2024
Sem