Laden reviews...
48 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Meerdere reviews prijzen Jaap Verolme Rijschool om duidelijke en rustige uitleg en een prettige sfeer. Instructeurs worden als vriendelijk en professioneel beschreven en er is veel aandacht voor communicatie en planning. Veel leerlingen slaagden in één keer dankzij gerichte begeleiding en praktische lessen. De algehele ervaring wordt als zeer positief beoordeeld.
Ik heb erg veel geleerd bij Jaap en Henk, de meeste tijd lesde ik bij Henk en ik heb heel veel geleerd en hij heeft me echt geholpen om te leren auto rijden, zijn rust en praatjes trekken je door de tijd heen. Je leert veel op leergebied en op persoonlijk gebied. Dank jullie wel!! ik ga het missen!
19 December 2024
Esmay
Dirksland
Ik heb altijd leerzame en gezellige lessen gehad! De meeste lessen heb ik gereden bij Henk. Hij vertelde duidelijk waar ik nog aan moest werken en heeft mij goed geholpen bij de voorbereiding op mijn examen. Bedankt Henk en Jaap!
10 December 2024
Anneleen
Sommelsdijk
Heel fijn gereden. Hij helpt je goed door de zenuwen heen. Fijne duidelijke uitleg. En een fijne bus om in te rijden. Ik kan niet wachten tot ik met de caravan op stap kan.
9 December 2024
Iris
Melissant
goede begeleiding en goede tips, waardoor je je examen in een keer kan halen
9 December 2024
Andries
Dirksland
Alles word je uitgelegd. Je word goed ondersteund en veel geduld
3 December 2024
Fijne dag cursus Duidelijke uit leg van alles Bedankt
15 November 2024
Lindsy
Bruinisse
Altijd vriendelijk. Goeie uitleg altijd.
29 October 2024
Pieter-Jan
Sommelsdijk
Toen ik instapte dacht ik even hoe gaan we dit doen maar, na een beetje uitleg dacht ik daar niet aan. Er werd elke keer weer gezegt wat ik moest doen daardoor voel je geen spanning plus je maakt geen fouten. Toen het uurtje voorbij was voelde ik echt goed, ik zal het zeker aanraken.
17 October 2024
William
Sommelsdijk
Als je je scooterrijbewijs wilt halen is dit de juiste keuze ! Goede en duidelijke uitleg !
11 October 2024
Christian
Dirksland
Jaap is een fijne duidelijke instructeur met veel geduld. Zeer goed ervaring
5 October 2024
Robine
Stad aan t haringvliet
Duidelijke uitleg en geduld
1 October 2024
Marieke
Dirksland
Duidelijke volgorde van lessen waarbij je elke week iets nieuws leert wat je uiteindelijk kan toepassen op je examen.
30 September 2024
Gaius
Stad Aan 'T Haringvliet
Goede lessen en tevreden
16 September 2024
Wessel
Nieuwe-Tonge
Wij willen iedereen binnen rijschool Verolme bedanken die onze zoon begeleid heeft tijdens het behalen van zijn rijbewijs. Met veel plezier heeft hij bij jullie rijlessen gevolgd.
9 September 2024
Britt
Sommelsdijk
duidelijke instructies en ook goede uitleg over hoe alles werkt
6 September 2024
Daan Vroegindeweij
MIDDELHARNIS
Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd, en heb in korte tijd veel geleerd
3 September 2024
Elise
Middelharnis
Goede en duidelijke uitleg bij scooterrijbewijs
3 September 2024
Isa
oude tonge
Fijne rijschool
27 August 2024
Arjan
Dirksland
Verolme is zeer fijne rijschoolhouder. Wederom is ook kind 2 in 1 x geslaagd. En tig jaar geleden ik ook. Zoon lief heeft met veel plezier gelest. En kijkt er met een zeer goed gevoel op terug. Wederom weer bedankt voor al jullie goede zorgen en het leren van auto rijden. Toppertjes.
27 August 2024
Wes / Lee
Middelharnis
Super fijne rijlessen gehad! Altijd met plezier gaan lessen. Goeie prijzen en fijn om vaak te oefenen in Roosendaal.
20 August 2024
Marije
Sommelsdijk
Mijn rij instructeur heeft goed zijn best gedaan, en mij heel veel geleerd. Altijd met plezier auto gereden.
18 July 2024
Sten