Deskundig en veel geduld

Erg fijne instructeur met veel geduld. Legt oegeningen op diverse manieren uit. Alles in 1x gehaald. Bedankt wiebe

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb via rijschool Noord mijn motor rijbewijs gehaald. Wat ben ik blij dat het via jullie is gegaan. Wat een reis heb ik mogen maken naar het behalen van mijn rijbewijs. Bedankt voor goede zorg, feedback, grapjes en al die koffie😝

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding, vriendelijk en opbouwend.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb enorm genoten van de rijlessen bij deze rijschool. Wiebe, mijn instructeur, straalt zoveel geduld uit en heeft een persoonlijke benadering. Hij wist elke les precies welke verkeerssituaties ik nog niet gehad had en wanneer ik echt klaar was voor het examen. Ik zou mijn vrienden deze rijschool zeker aanbevelen omdat de eerste kennismaking met auto-rijden goed hoort te zijn en dat was het voor mij zeker. Bedankt voor alles.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorig jaar mijn autorijbewijs gehaald bij Wiebe.\r\nGezellige en geduldige instructeur! Ik kom zeker terug voor mijn motorrijbewijs!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf met bloed, zweet en tranen heb ik in één keer mijn rijbewijs vandaag gehaald! \'Nogmaals\' Niels ik wil u (je) bedanken!!! Groetjes Naomi.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enorm goede ervaring mee en rijbewijs in één keer gehaald eind 2010. Ik lees over rij-instructeur Niels maar ik had les van Wiebe. Ik gebruik zelfs nu, na 6 jaar, de instructies waar ik toen zo\'n angst mee had. De heldere instructies kalmeren als het ware. Het gaat me heel goed af..\r\nPas met 22 jaar durven rijden en dat heeft Wiebe perfect voor elkaar gekregen aan de hand van de proefles. Ik omschrijf Wiebe als: oneindig geduldig, respectvol, erg vriendelijk en echt een persoon waarvan je graag ook wilt leren.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedankt Niels! Heel fijn dat je zo flexibel bent geweest en altijd wel een gaatje voor een extra les wist te vinden. Na 2 maanden door Groningen rijden in je prachtige auto, met stoelverwarming (wat een luxe!), zijn we in één keer geslaagd! Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niels is een prettige man om naast te zitten want hij legt altijd alles goed uit en het is ook nog altijd gezellig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een spoedcursus (a 33 lessen) gedaan bij Rijschool Noord (praktijk in een keer gehaald). Rijschool Noord was erg flexibel in de uren waardoor het voor mij naast mijn werk goed te doen was. Er wordt duidelijk en veelvuldig verteld wat je fout je doet, waardoor ik het uiteindelijk heb opgepakt. Daarnaast krijg je redelijk veel ruimte (in hoeverre mogelijk) de ruimte om te rijden. Ik weet in ieder geval nu hoe je niet mag rijden over het Gedempte Kattendiep.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden!\r\nRij-instructeur Niels laat je doordacht tot eigen conclusies komen over je rijgedrag. Door zijn manier van lesgeven leer je snel, goed en vooral zeker deel te nemen in het verkeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks mijn concentratieprobleempje heel goed leren rijden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden met Rijschool Noord, tijdens de les word rustig en duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is.\r\nAltijd netjes op tijd, door middel van goede afspraken.\r\nBinnen 3 weken had ik me rijbewijs, dus top kwaliteit!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met veel plezier rijles gehad, altijd op tijd en goede rustige uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rij instructeur.\r\n Met heel veel geduld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Net geslaagd! Helemaal perfect op maat!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke lessen van een geduldige instructeur. Zeker aan te raden!

Langelaan 14

9831 RL Aduard