Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Onze ervaring is dat autobedrijf Versteeg eerlijk is en vertrouwen geeft. ook heeft hij een perfecte service en staat altijd voor ons klaar.
19 April 2021
Cees de Jonge
Uddel
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik voel me als klant bijzonder serieus genomen doordat er tijd en aandacht aan me besteed wordt. Ook wordt me zorgvuldig uitgelegd wat de problemen zijn en word ik op de hoogte gehouden van de mogelijke oplossing en bijbehorende prijs. Kortom: uitermate goede service!
14 April 2021
Greet
Apeldoorn
2 jaar geleden mijn auto gekocht. Nu toch wel eens tijd om een review te geven. Wat was ik blij verrast toen ik de auto ophaalde. Uitgebreide uitleg gekregen en een leuk pakketje met lekkers! Het idee was dat ik de auto weer bij mijn eigen garage in onderhoud zou doen. Maar door de service en vriendelijkheid die dit bedrijf levert besloten om hier te blijven. Eerlijk advies, extra services en leuk personeel. Kortom, ik rij graag vanuit Apeldoorn naar Uddel. Ga zo door jongens!
9 March 2021
Natalie
Apeldoorn
Goed contact, toegankelijk Komt afspraken na
12 January 2021
Utrecht
25 November 2020
wps sjerps
venhuizen
Uitstekend geholpen met de aanschaf van een nieuwe bedrijfsbus.
29 October 2020
Boeve & Hop Houthandel
Uddel
Goedendag graag wil ik onze ervaring delen over onze aanschaf van een A5 cabriolet bij jan Versteeg auto te udddel. Een no nonsens garage die zijn afspraken nakomt. Gewoon goed
22 September 2020
Herman Jansen
Meppel
fijne service er word goed overlegt en voor een nette prijs
15 September 2020
Jacco
Uddel
Een hele mooie fijne bus gekocht bij versteeg in uddel We zijn super tevreden over de service Duidelijke afspraken goed contact En bij dit bedrijf geld ook echt afspraak is afspraak super service Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden!
2 September 2020
Jeroen
Goirle
Vriendelijk en goed geholpen, Blij met onze aanschaf van de seat, bij ophalen kregen we nog een leuke attentie, Goede service en vele extra. We raden deze garage zeker aan.
15 August 2020
De Boer
Lieren
als ik ze bel word ik altijd vriendelijk ontvangen en geholpen zelfs bij pech schieten ze me gelijk te hulp en kan ik een auto lennen
30 June 2020
manuela van der wal wal
Uddel
Ik kwam bij Jan om een tweedehands auto voor mijn moeder te bezichtigen, en eigenlijk was mijn gevoel al direct goed! Ze zorgen ervoor dat alles tot in de details geregeld word. Hier kunnen velen een voorbeeld aannemen en ik beveel hun dan ook zeker aan iedereen aan! Dank jullie wel voor de verleende service!
12 June 2020
Linda
Nieuw vennep
Je wordt echt als een klant behandeld niet opdringen neemen alle tijd voor alles duidelijk uit leggen gewoon perfect
6 June 2020
Evert
Uddel
versteeg uddel top bedrijf ben er al jaren klant kun er altijd terecht zelfs in de avonduren wordt er nagedacht over een oplossing. is iets niet goed dan wordt dit gelijk verholpen.
4 March 2020
Kosmo
voorthuizen
Wij hebben een auto gekocht bij Versteeg. Na meerdere autobedrijven gehad te hebben waar nog een hoop kosten bovenop de geadverteerde prijs kwamen (groot onderhoud, BOVAG-garantie, volle tank), was dit de eerste waar de prijs ook daadwerkelijk de prijs was. Verder uiterst vriendelijk ontvangen. Jan Versteeg is een eerlijk vriendelijk no-nonsens man. Wij komen zelf van de utrechtse heuvelrug en raden aan om een naar uddel af te reizen!
9 February 2020
Herman
Maarn
Goede service en fijne, meedenkende mensen.
16 January 2020
Annemieke
Uddel
De aanschaf van een tweedehands auto bij Versteeg is mij ontzettend goed bevallen. Versteeg is zeer servicegericht en doet zijn best om alles tot in de puntjes te verzorgen (en dat is gelukt). Ik ga met een vertrouwd gevoel de weg op en kan Versteeg absoluut aanbevelen.
31 October 2019
Mitchell
Zoetermeer
Top service
28 October 2019
Geachte heer
Putten
Heeel netjes en snel aangeleverd met een onverwacht presentje.
21 October 2019
Wil NAGTZAAM
Garderen
Al een aantal jaar naar volle tevredenheid met onze auto's bij autobedrijf Versteeg voor onderhoud en onze 3e nieuwe auto onlangs bij hun gekocht. Ze bieden goede service en denken oplossingsgericht mee mocht er toch wat zijn! Kortom, hele tevreden klanten hier en wij raden autobedrijf Versteeg zeker bij iedereen aan!
17 October 2019
Fam. ter Haar
Bunschoten
Jan Versteeg en zijn mensen helpen je op een prettige en deskundige manier.
8 September 2019
Frank
Uddel
Uitstekende service en zeer deskundig
5 September 2019
S
Soesterberg
Mijn bedrijfswagen hier gekocht, Ook mijn twee dochters hebben hier een auto gekocht. Super bedrijf met hele goeie service. Als er iets is staan ze gelijk klaar. Zeer tevreden...
3 September 2019
Henk
Uddel
Zeer vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een auto.
2 September 2019
Geachte heer
Garderen
Autobedrijf Versteeg is een jong bedrijf met een enthousiast team die als doelstelling heeft om u als klant te ontzorgen en u zoveel mogelijk rijplezier te geven. Graag staan wij voor u klaar om voor u uw droomauto op te zoeken en deze in topconditie te houden!
Noord Riezenweg 21
3888LT Uddel