Laden reviews...
29 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een overwegend positieve indruk van het team en het aankoopproces. Klanten prijzen vriendelijk personeel, behulpzaam advies en snelle service. Meerdere opmerkingen noemen duidelijke communicatie en betrouwbare afhandeling. Een enkele opmerking bevat kritiek op een transactie, maar de algehele tevredenheid is hoog.
Zeer prettig contact gehad van begin tot eind. Mooie zaak, mooie auto's en de deal was snel gesloten. Aflevering snel en keurig volgens afspraak.
25 February 2025
Raymond
Westland
Super mooie schowroom je kijkt je ogen uit. Maken van dikke auto’s nog dikkere auto’s Hele vriendelijke mensen en verstand van auto’s ben heel blij met mijn formentor Dikste van NL
25 February 2025
Eugene
Almere
24 February 2025
Luis
Alblasserdam
Goed ontvangend door Rik, vervolgens een goede uitleg en service. ook nog via whatsapp whatsapp wat dingen besproken. Levering was top en professioneel geregeld, heel mooi gedaan!
21 February 2025
Kevin
Bunschoten Spakenburg
Snel en vriendelijk geholpen, zelfs zonder afspraak :)
20 February 2025
Wim
Barneveld
Mijn X3 bij Koppejan aangeschaft, Rik is naast een goede vakman ook erg vriendelijk en regelt alles wat in zijn macht ligt om de klant tegemoet te komen. Zijn manier van communicatie is snel, duidelijk en vakkundig te noemen. Het bedrijf zelf heeft erg luxe auto's staan voor zeer aantrekkelijke prijzen. Zij doen net dat beetje meer dan anderen. Voor mij een echte aan te bevelen autobedrijf. Hulde !
17 February 2025
Paulo
Wateringen
Netjes en snel
17 February 2025
Martijn
Ermelo
Je voelt je als klant gehoord. Er wordt ruim de tijd genomen. Mooi bedrijf en alles klopt. De aflevering moet nog volgen maar ik zou zeker dit bedrijf aanraden als je graag een mooie exclusive auto wil rijden.
16 February 2025
Robert
De zilk
duidelijke uitleg,snel en goed zijn er zeer te vreden over. tot de volgende gelegenheid.
13 February 2025
Apdul
Tilburg
Na onze interesse bekend gemaakt te hebben in een auto die bij Koppejan te koop stond hebben we via whatsapp contact gehad. Onze auto wilden we inruilen met de koop, en ondanks dat die niet in het segment zat wat Koppejan verkoopt kregen we er toch gelijk een inruil prijs voor. Eenmaal aangekomen om onze auto op te halen werden we met koffie ontvangen en hebben we eerst een informeel praatje gehad, altijd goed. Daarna werd de auto naar voren gehaald en kregen we een goede uitleg over de auto zelf. Al met al was de service en klantvriendelijkheid perfect.
12 February 2025
Niels
Urk
Mooi pand van binnen en buiten. Als je een exclusieve auto wilt, moet je hier echt naartoe. Vandaag mijn auto op mogen halen, wat een pareltje! Heel blij mee. Rik en Sander doen er alles aan om je tevreden de deur uit te laten gaan. Alles wordt besproken onder het genot van een heerlijk bakje koffie. Dank je wel mannen!
21 January 2025
Maaike
Lathum
Op vriendelijke en leuke manier geholpen
10 January 2025
Joop
Middelharnis
Duidelijk en geduldig
27 December 2024
Andre
Dongen
Wij zagen de advertentie online staan. Gebeld naar Koppejan over de auto... we hadden meerdere vragen en kregen hierop gelijk duidelijk antwoord. Een afspraak gemaakt om naar de auto te komen kijken. Eenmaal daar aangekomen dan weet je niet wat je ziet :) alles blinkt en glimt!!! Wij wilden de auto graag hebben en nadat we de papier handel hadden afgehandeld konden we een proefrit maken in de auto. Ze hebben voor ons de halve showroom leeg moeten rijden zodat onze nieuwe auto naar buiten gereden kon worden. We wilde graag andere banden onder de auto en ook dat was geen probleem en die werden voor ons besteld. Binnen 1 week konden we onze auto komen ophalen. Beide mannen zijn heel vriendelijk en hebben goede kennis en veel passie voor de auto's die ze verkopen. Wij zouden ze zeker aanbevelen!!!
19 December 2024
Jony
Etten-Leur
De 1e x dat we een afspraak hadden was er weinig tijd voor ons uitgetrokken, zelf denken we dat de afspraak niet in het systeem stond, kwamen telefoons doorheen..tig x naar kantoor..enz..was niet fijn! Maar..de 2e x? Nou..echt alle tijd voor ons gemaakt..zeer tevreden over de afhandeling, uitleg en aandacht voor alle vragen die we nog hadden..+proefrit! Als U iets speciaals zoekt? Koppejan aan te raden..wel ff fijnstemmen dat uw afspraak ook gefinetuned staat!!
11 December 2024
Johnny
BRESKENS
Fijn op afspraak en ze nemen dan ook uitgebreid de tijd voor je als klant
9 December 2024
Eric
Voerendaal
Heel net bedrijf en vriendelijke verkoper. Heel blij met mijn nieuwe auto!
6 December 2024
Pim
Middelburg
Een audi a6 gekocht en zeer tevreden over de service van het bedrijf. Vriendelijke ontvangst.
7 November 2024
Gerrit Jan
Marum
Service perfect. Met jou vragen lijstje en hun advies van Koppejan ( Rik ) kom je tot een auto die je wil hebben! Afwikkeling ging ook naar onze zin we reden binnen 2 weken. Wij waren erg blij met dit bedrijf. keuze is reuze !! Nogmaals bedankt voor het leveren van onze auto. GR JC Weversbouw BV
1 November 2024
Joost
Maassluis
Aardige verkoper die alle tijd voor je neemt . Alles tot in de puntjes verzorgd daar .
31 October 2024
Pieter
Gravenmoer
Leuke ervaring het ziet er allemaal netjes en perfect uit TOP bedrijf. De kwaliteit straalt er vanaf.
27 October 2024
Frits
Velddriel
Door de korte lijntjes kan er snel gehandeld worden, vragen worden uitgebreid beantwoord en er is alle tijd voor een aankoop.
24 October 2024
Mark
Delfzijl
Nette auto's in een bepaald segment. Eerlijke mensen en keurige auto's!
16 October 2024
Dave
Silvolde
Kort geleden een auto gekocht bij Koppejan Auto's. Daarbij werd ik uitstekend geholpen en alle vragen perfect beantwoord. Ook de aflevering van de auto was goed waarbij er uitgebreid de tijd werd genomen om alle mogelijkheden en instelling van de auto uit te leggen. Erg tevreden!
4 October 2024
Robbert
Rosmalen
Koppejan is en blijft uniek!
30 September 2024
Pepijn den Engelsman