Laden reviews...
77 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk personeel, snelle service en heldere uitleg. Veel beoordelingen noemen betrouwbare reparaties en duidelijke kosteninformatie. De algehele stemming is zeer positief, met herhaalde meldingen van tevreden klanten. De ervaring bij herhaalde bezoeken lijkt consistent bevredigend.
kom hier weer terug voor de volgende onderhoudsbeurt.
6 March 2026
Jack
kerkdriel
Goed en vriendelijk contact. Zeker een aanrader
24 February 2026
Bob
Zaltbommel
Mijn auto werd zeer grondig nagelopen en alles werd duidelijk uitgelegd.
23 February 2026
Sjoerd
Rossum
Dezelfde dag nog snel apk gekeurd top mannen
19 February 2026
Niels
Rosmalen
Nieuwe accu in de auto laten zetten, kon er zelfs opwachten.
16 February 2026
Anton Klijmij
Zaltbommel
Vriendelijk en deskundig personeel. Goed en tijdig overleg over de noodzakelijke reparaties. Helaas geen gratis vervangende auto bij beurten
13 February 2026
Ad
Zaltbommel
Goed geholpen door vriendelijk personeel welke goed communiceren en snel geholpen
13 February 2026
Ronnie
Tiel
Ik heb er alleen maar goede ervaringen mee gehad.
11 February 2026
Arnold
Zaltbommel
Denken mee met je, werken mee aan een oplossing in mijn geval. Goede service en fijn contact altijd!
7 February 2026
Fiona
Zaltbommel
Naast vriendelijk, meedenkende medewerkers, nemen ze de tijd voor je. Reparaties worden goed uitgevoerd.
6 February 2026
Margot
Zaltbommel
een zeer goed bedrijf en erg klantvriendelijk
3 February 2026
Els
Zaltbommel
Ik kwam binnen werd gelijk geholpen, en verder was alles fijn en duidelijk gepland verder is het werk ook snel en netjes gedaan.
3 February 2026
Enriq
Kerkdriel
Persoonlijke aandacht. Prettig en kundig personeel. De garage ziet er altijd netjes uit. Ik ben zeer tevreden en ik beveel deze garage van harte aan.
20 January 2026
Anke
16 January 2026
Erik
Zaltbommel
Met de monteur gesproken...bij deze garage kan dat nog gewoon....en vertelde enthousiast over de staat van de auto en de reparatie.
14 January 2026
A
Zaltbommel
- auto ruim een dag kwijt voor kleine beurt is wat lang? Is er een service voor thuisbrengen klant bij afleveren auto. Leenfiets?
19 December 2025
Kees
Een goede ervaring
21 November 2025
Joke
Kerkdriel
Een mooi bedrijf met goede medewerkers.
9 November 2025
Eddy
Rossum
Mijn auto startte moeizaam en er was een tikkend geluid afkomstig vanuit het interieur. Roel heeft ons verhaal aangehoord en was een luisterend oor en erg behulpzaam. Hij dacht meteen met je mee in oplossingen en nam de tijd. Hij was erg klantvriendelijk. Het probleem is verholpen, wat erg fijn is. Kortom een garage die echt de tijd voor je neemt en oplossingsgericht en erg klantvriendelijk is, echt een aanrader. Zo vindt je tegenwoordig niet veel garages meer.
5 November 2025
Nicolette
Bruchem
Friendly fast with fair price and good quality
5 November 2025
Mostafa
Eindhoven
^ zie bovenstaande maar dan met meer tekst hier.
31 October 2025
Mark
Hedel
Alles wordt altijd goed geregeld. Snelle en persoonlijke service. Goede prijs en kwaliteit.
31 October 2025
Pieter
Zaltbommel
Snel geholpen bij lekke band
29 October 2025
Ferdi
Zeer tevreden !
25 October 2025
Mary
Zaltbommel
Mijn auto ( Seat Leon) gebracht voor kleine beurt en apk. Er wordt meegedacht en er volgt een eerlijk en goed advies. Ik kan deze garage zeker aanbevelen, deskundige en vriendelijke medewerkers. ACB, ga zo door!
23 October 2025
Ton