Filters

10

Ontzettend blij met de opfriscursus

Omdat ik bijna 10 jaar geen auto had gereden, besloot ik een opfriscursus te doen. Een gouden zet, want ik zit nu weer zelfverzekerd achter het stuur. René coacht op een rustige en daardoor prettige manier en geeft je ontzettend goede tips en feedback. Precies wat ik nodig had, dus als je besluit een opfriscursus te doen, doe het dan hier.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende opfriscursus gehad

Ik had al zo'n 12 jaar mijn rijbewijs maar kon op twee handen tellen hoe vaak ik had gereden. Omdat ik een auto wilde aanschaffen heb ik ervoor gekozen om een drietal lessen te volgen. René geeft duidelijke feedback zodat ik weet wat mijn aandachtspunten zijn en weer met vertrouwen de weg op kan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankzij de uitstekende begeleiding van René heb ik het vertrouwen in autorijden weer terug gekregen.

Na jarenlang niet gereden te hebben wilde ik het autorijden graag weer oppakken. René heeft me hier ontzettend bij geholpen middels een opfriscursus op maat. René is heel vriendelijk en rustig en heeft er zo voor gezorgd dat ik het vertrouwen in het autorijden weer terug heb gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg prettige opfriscursus

Ontzettend fijne opfriscursus gevolgd bij Rene waarbij ik veel goede tips heb gekregen. De uitleg was duidelijk, rustig en direct toepasbaar als ik zelf in de auto zit. Ook het naslagwerk dat per mail is meegestuurd is fijn om wat ik tijdens de opfriscursus heb gedaan nog een keer rustig na te kunnen lezen. Al met al een goede keus om hier de opfriscursus te volgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel prettig!

Na ruim 20 jaar niet meer gereden te hebben, had ik een opfriscursus nodig! René heeft middels een paar lessen mijn zelfvertrouwen weer een boost gegeven! Hij is een rustige instructeur en heel geduldig. Je voelt je snel veilig en op je gemak! Ik durf de weg weer op, bedankt! Nu zelf kilometers gaan maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Comfortable en relaxt

Hele prettiger Rrijschool. Rene is een kalme man en legt alles goed uit. Als iets je niet goed lukt of je zit ergens mee dan blijft hij rustig en legt hij het je uit. Ook een goed porsie humor en lichthartigheid waar het kan. Daarnaast heeft hij een goed formaat auto zodat zelfs kerels zoals ik (2 meter) confortabel kunnen rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne leraar die ervoor zorgt dat er altijd een goede en ontspannen sfeer is.

René is een hele fijne leraar, die zorgt voor een goede en ontspannen sfeer waardoor je je altijd op je gemak voelt. Bij René in de auto ben je niet bang om 'fouten' te maken, want van fouten leer je. Het is altijd gezellig in de auto en René houdt wel van een beetje humor. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan anderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

René is een erg fijne rij-instructeur, hij verminderde mijn faalangst en bracht veel humor in de les

Na een andere rijschool kwam ik bij René terecht en daar ben ik ontzettend blij mee. René communiceert heel fijn, is geduldig en gebruikt veel humor in de rijles. Dit zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Ik had zelf veel last van faalangst, maar merkte dat tijdens de rijlessen deze steeds minder werd door hoe René daarmee om ging. Uiteindelijk ook in 1x geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne tijd gehad bij Autorijschool Van Maaren

Na een eerdere nare ervaring met een andere rijschool bij René uitgekomen. Voor mij was dit perfect! René is een rustig en gezellig persoon die met veel geduld en humor je de fijne kneepjes van het auto rijden leert. Ik ben hem dankbaar voor de mooie en fijne tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden

Ik heb mijn opfrislessen als zeer prettig ervaren. René heeft een bijzonder fijne manier van communiceren en heeft een zee aan geduld en kalmte, compleet Zen. Hierdoor werd ik zelf ook sneller gerustgesteld en is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik had niet verwacht dat het zo snel kon gaan. Nogmaals veel dank René.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top instructeur!

Na een paar negatieve ervaringen met andere instructeurs had ik de moed bijna opgegeven. Ik besloot nog één keer de stap te wagen en kwam op internet Rijschool van Maaren tegen. De positieve beoordelingen trokken mij over de streep. Wat ben ik nu blij dat ik dat gedaan heb! René heeft een rustige en open uitstraling waardoor mijn zelfvertrouwen groeide. Ik heb alles in één keer gehaald. Feedback geeft hij met een knipoog, waardoor je verder kan gaan en het sneller onder de knie krijgt. Ik durf nu ook zelfstandig de weg op, omdat de basis zo goed is geweest. Dus twijfel je nog? Gewoon doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

De opfrislessen bij René hebben mij weer zoveel meer vertrouwen in mezelf gegeven!

De afgelopen 1,5 jaar ontwikkelde zich bij mij langzaam aan een angst voor rijden op de snelweg. Ik had de laatste tijd zelfs paniekaanvallen als ik mezelf dwong de snelweg op te gaan, en dan meteen de volgende afslag eraf. Ook op provinciale wegen ging ik beetje bij beetje onzeker worden en minder ontspannen rijden..het breidde zich als een olievlek uit. Niet durven hopen dat de paar opfrislessen mij zulke waardevolle tips zouden opleveren, en weer leren vertrouwen in mezelf. René stelt je heel erg op je gemak en overhaast niets, gaat allemaal erg relaxt. Deze lessen hebben er bij mij voor gezorgd dat ik weer meer de snelweg ga nemen. Nog wel wat gespannen maar dat is een kwestie van blijven doen, veel resultaat geboekt in 1,5 week. Ontzettend bedankt René!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring

Ik zag er tegenop om te beginnen met lessen en heb dit dan ook veel te lang uitgesteld. Gelukkig bleek Rene een erg geduldige en kundige rijleraar met genoeg inlevingsvermogen waardoor je je op je gemak voelt bij hem. Uiteindelijk in 1x geslaagd, wat ik eerder niet had durven dromen. Dank Rene!

 • Aanbevelen? Ja
10

Opfrislessen gevolgd, René heeft een goed oog en oor voor wat je wil en kan.

René weet goed te beoordelen waar de verbeterpunten liggen en is heel prettig in de manier van lesgeven. Zijn aandacht voor corona vond ik ook een plus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima rijschool voor opfriscursus!

Neemt de tijd om weer vertrouwd te raken met het autorijden. Door de dubbele lestijd heb je veel tijd om er weer in te komen. Ik durf nu de weg weer op!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend fijn!

Ik heb in één keer mijn rijexamen gehaald! Ik heb veel gehad aan het onuitputtelijke geduld van René waarmee hij de dingen keer op keer uitlegt. Hij is een erg fijne instructeur en stelt je gerust wanneer je iets spannend vindt! En erg flexibel met het inplannen van lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfijne opfrisles gehad, met als resultaat meer zelfvertrouwen!

Afgelopen week heb ik bij rijschool van Maaren een opfrisles gehad van twee uur. Ondanks dat we elkaar nog nooit hadden ontmoet, wist René mij al snel op mijn gemak te stellen en mij in die twee uur te overtuigen van mijn eigen kunnen. Ik beveel deze rijschool van harte aan. René is een fijne, capabele en mensgerichte instructeur van wie leerlingen op een ontspannen manier veel kunnen leren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwenwekkende begeleiding

In 3,5 uur een boven verwachting resultaat behaald! René heb ik als een rustige en respectvolle leraar ervaren, zonder oordeel en met prettige aandacht. Zijn feedback is opbouwend, concreet en meteen toepasbaar. Hij weet op ontspannen wijze mij op mijn gemak te stellen. Na een jaar niet gereden te hebben en daarvoor met veel spanning, pak ik nu met zin en vertrouwen de draad weer op. Heel veel dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

René is geknipt voor zijn vak. Zoveel geduld en bedrevenheid. Aanrader!

Na een overspannenheid was ik angstig op de weg geworden. René heeft deze angst in een paar lessen weggenomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Heel erg bedankt voor de goede hulp. Na een slechte ervaring met een andere rijschool heb ik van Maaren gevonden. Daar is heel goed voor mij gezorgd, waardoor ik weer vertrouwen heb gekregen en uiteindelijk in 1x bij deze rijschool mijn examen heb kunnen halen. Bedankt voor alles!! Groetjes Siegfried

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rustig rijinstructeur met veel geduld en vertrouwen

Ik ben bij René terecht gekomen vanwege faalangst en moeite met autorijden. René is heel rustig en geduldig, hij legt alles zo vaak uit als nodig is zonder je het gevoel te geven dat hij daar geen zin in heeft. Hij bleef tot het eind vertrouwen in me houden, ook als ik dat zelf even niet meer had! Het is dus zeker aan te raden om bij van Maaren te gaan lessen, ook als je bijvoorbeeld angstig of onzeker bent in de auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede rijschool met een goede instructeur die alles goed en duidelijk uitlegd

Alles word heel goed uitgelegd en meld het altijd netjes optijd als er iets vertraging is

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Tijdens de lessen altijd goede en duidelijke uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede Opfris rijles

Na al een aantal jaar mijn rijbewijs te hebben , en angstig te rijden, wilde ik er graag iets aan doen. Ik vond rijschool van Maaren en heb me aangemeld voor de opfrisrijles. Rene had als snel gevonden waar mijn angst door veroorzaakt werd. En wist hier gelijk een oplossing voor en gaf goede tips. Het gaat veel beter , en ik zat veel rustiger in de auto. Na een paar lesjes was ik al aardig over mijn angst heen , ik had niet gedacht dat het zo snel zou gaan. Door de goede uitleg en een beetje humor kwam het allemaal goed. Ik beveel Rijschool van Maaren ook zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede, duidelijke en gezellige rijlessen

Yay! Ik heb nu ook mijn rijbewijs! Ik heb genoten van mijn rijlessen bij René. Hij legt duidelijk uit, zit met humor in de auto, heeft veel geduld en snapt het als je ergens moeite mee hebt en weet dan ook op de juiste manier daar wat makkelijkers van te maken. Hij begeleidt op een duidelijke en fijne manier waardoor je ontspannen in de auto zit en vol zelfvertrouwen het examen kan afleggen. René is zeker aan te raden als rij-instructeur.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd