Filters

10

Na de opfriscursus kan en durf ik eindelijk weer achter het stuur

Na jaren mijn rijbewijs niet gebruikt te hebben durfde ik de weg niet meer op. Ik heb daarom voor de opfriscursus gekozen, en ben hier heel tevreden mee! René kon goed omgaan met hoe spannend ik het vond, en na drie lessen heb ik de moed en de vaardigheden weer om zelfstandig de auto te pakken. Zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede rijlessen!

René is een ontzettend duidelijke, geduldige en eerlijke instructeur! Ik keek van te voren erg op tegen het nemen van rijlessen, maar dan heb je aan René een goede. Hij heeft mij erg op mijn gemak gesteld, mij inzicht gegeven in mijn valkuilen en heeft met ontzettend veel geduld en duidelijke aanwijzingen mij daar vanaf geholpen. Het was geen makkelijke weg, maar ik heb nu dankzij René's begeleiding mijn rijbewijs (en ook veel over mijzelf geleerd)! De lessen waren ook gezellig en ik heb een leuke tijd gehad, dus ik zou Autorijschool van Maaren zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer aan te bevelen bij rijangst

Na het behalen van mijn rijbewijs had ik jarenlang amper gereden. Ondertussen ging ik door rijangst het autorijden ook uit de weg. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om opfrislessen bij René te gaan volgen. Hij zag snel waardoor mijn angst kwam en gaf hele praktische handvatten. Ik had nooit gedacht dat ik binnen een paar lessen weer zelfstandig achter het stuur zou durven zitten. De lessen zelf waren ook prettig en gezellig. Zeer aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

Ik heb bij René een aantal rijlessen gevolgd voor mijn rij-angst. In september 2021 heb ik een verkeersongeval gehad en hierdoor zat ik wat gespannen achter het stuur. René heeft mij geholpen om weer vertrouwen in mezelf te creëren. Hij heeft mij goed begeleid en handige tips meegegeven wat ik dagelijks kan toepassen in het verkeer. Bedankt René. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goede opfriscursus met fijne instructeur

Ik ben blij dat ik de opfriscursus bij René heb gedaan. Ik had al jaren last van rijangst op de snelweg en wilde graag mijn vrijheid in het rijden terug. Na de eerste les kreeg ik door de goede coaching al meer overzicht en vertrouwen. René zorgt voor een prettige sfeer, geeft goede suggesties en feedback, en ook complimenten waardoor je vertrouwen weer groeit. Ik rijd nu weer met meer rust op de weg en blijf oefenen met de tips die ik gekregen heb. Ik kan de lessen van harte aanbevelen, dankjewel René!

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer terug op de weg met een paar lessen op maat

Wat doe je als je al meer dan 45 jaren je rijbewijs hebt, de laatste 20 jaar alleen onregelmatig in deelauto's gereden hebt en de blije mede-eigenaar geworden bent van een elektrische auto? Dan neem je een paar opfrisrijlessen want het is nu of nooit meer! Dankzij deze cursus van René heb ik weer zelfvertrouwen gekregen, weet ik waar ik op te letten heb bij het invoegen op de vaak drukke snelwegen, hoe de adaptive cruise control in te stellen is en kan ik achteruit rijden en inparkeren met hulp van correct afgestelde spiegels en achteruitrijcamara. En dat is ook handig bij het laden! Dankjewel René voor je scherpe observaties, je heldere uitleg, je tips en je rust! Ik kan de auto weer laten rollen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, goede begeleiding

Aan het begin vond ik het rijden heel erg spannend maar ik heb gedurende de lessen steeds meer zelfvertrouwen gekregen. René heeft ervoor gezorgd dat ik rustig bleef in stressvolle situaties. Van mezelf ben ik heel erg perfectionistisch en heb ik tijdens de rijlessen geleerd dat niet alles foutloos kan. Top lessen

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed

Al 40 jaar heb ik een rijbewijs. Na een nare ervaring tijdens het autorijden, voelde ik me niet safe meer op de weg. Ik ging het autorijden uit de weg. Ik schrok van deze impact van deze vervelende ervaring. Ik wil met een veilig gevoel autorijden, zonder belemmeringen. Op internet kwam ik autorijschool René van Maaren tegen, gespecialiseerd in rijangst en het opfrissen van de rijkunst. Het contact met René verliep heel plezierig. Ik heb in totaal drie rijlessen gehad van 2 uur. Ik ben heel blij met de manier waarop René van Maaren mij weer ‘’op de weg’’ heeft geholpen. Ik rij nu weer en bouw mijn routine en zelfvertrouwen weer op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met veel plezier en zelfvertrouwen mijn rijbewijs gehaald

Ik zag er best wel tegen op om te beginnen met rijlessen, maar bij René in de auto was ik gelijk op mijn gemak. Hij heeft mij met alle geduld en met een grapje op zijn tijd, zelfvertrouwen en heel veel plezier in het autorijden meegegeven. Dankzij zijn super fijne begeleiding heb ik mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen! Nogmaals bedankt René!

 • Aanbevelen? Ja
10

De beste van het beste!

Ik had een geweldige ervaring bij Van Maaren. Renée was erg geduldig en wist precies wat ik nodig had om klaar te zijn voor mijn examen. Ik ben in een keer geslaagd. Bedankt Renée!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede opfriscursus!

Ik heb een hele fijne opfriscursus gehad van René (2x 2 uur). René creëert een prettige sfeer, geeft nuttige tips en feedback en helpt je je zelfvertrouwen weer op te bouwen. Het heeft mij over de drempel heen geholpen en ik ben nu weer terug op de autoweg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel prettige rijlessen gehad bij René

Ik heb altijd veel zenuwen gehad bij het denken aan mijn rijbewijs halen. Ik wist niet dat er ook rijscholen bestonden voor mensen zoals ik, veel stress en zenuwen . Bij René voelde ik me serieus genomen en op mijn gemak. Ook wist hij precies wat er extra aandacht nodig had tijdens mijn lessen en nam daar echt de tijd voor. Helemaal tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen!

Ik had al twee jaar nauwelijks gereden en ik ervaarde veel angst bij bepaalde verkeerssituaties. René had meteen door wat ik nodig had en heeft me in korte tijd weer het vertrouwen teruggegeven dat ik prima kan rijden. Inmiddels zit ik zonder spanning in de auto, iets wat ik me niet voor mogelijk had gehouden. Erg blij en tevreden met de lessen die ik bij René heb geleerd! :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel nuttige aanwijzingen op een duidelijke, prettige en rustige manier

Omdat ik me na een aanrijding onzeker voelde, heb ik bij René een paar opfrislessen gehad. Hij ging goed in op de punten die ik aangaf en kon helder analyseren en uitleggen waar verbetering mogelijk was. Dit geeft me goede handvatten over waar ik op kan letten en maakt dat ik me weer veiliger voel en met meer plezier in de auto stap. Meteen ook nog even het parkeren mee gepakt, want dat was nooit mijn sterkste kant…

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer zelfverzekerd achter het stuur

Vijf jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, maar daarna niet meer gereden. René heeft er met 2 lessen weer voor gezorgd dat ik zelfverzekerd achter het stuur zit. Heeft oog voor je persoonlijke leerproces, geeft tips maar ook veel ruimte om situaties zelf in te schatten en op te lossen. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

fijne ervaring

Rene weet elke les weer goed de tijd te nemen voor de te behandelen onderwerpen, maar blijft toch erg efficiënt. Doordat hij niet alleen het ‘trucje’ maar ook de onderliggende gedachte uitlegt kan ik nu in veel meer auto’s uit de voeten. Ik heb bij rijschool Van Maaren niet alleen mijn rijbewijs gehaald, maar ik heb leren rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies de opfrislessen waar ik behoefte aan had!

Rene heeft me enorm geholpen met wat opfrislessen omdat ik al een tijd amper meer reed. Hij snapte precies waar ik behoefte aan had, namelijk een rustige en duidelijke uitleg en ruimte om te oefenen met de praktische tips. Heel prettig en heel efficiënt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige en persoonlijke begeleiding

Ik ben zeer tevreden over de lessen met René. Ik kwam bij hem terecht na al verschillende rij-instructeurs gehad te hebben en met allerlei angsten rondom het rijden en het examen. René heeft me vakkundig door de laatste lessen heen geloodsd. Hij was heel helder over hoeveel lessen er nog nodig zouden zijn en dit bleek ook te kloppen. Dat vertelt me dat hij de ervaring om goed in te schatten wat iemand nodig heeft. De lessen gingen op mijn tempo om rekening te houden met mijn spanningen, maar René was ook niet bang om me uit mijn comfortzone te lokken zodat ik echt stappen kon maken. Dankzij zijn begeleiding heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Ik zou René dan ook van harte aanbevelen als rij-instructeur. Een fijn, rustig en begripvol persoon die de lessen aanpast op wat jij nodig hebt. En verder is het natuurlijk ook gezellig in de auto :) Dank je wel voor de lessen, René!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzame opfriscursus met fijne instructeur

René is een hele aardige en rustige instructeur. Hij geeft duidelijke uitleg, evalueerde samen met mij de rijlessen en gaf de ruimte zodat ik kon aangeven waar ik me op wilde focussen tijdens de lessen. Het is een instructeur waar je je veilig bij voelt en waar je ook rustig fouten bij kan maken om daar vervolgens van te kunnen leren. Hierdoor was ik met mijn opfriscursus veel sneller in staat weer zelfstandig te rijden en oefenen dan ik van tevoren gedacht had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Terug achter het stuur na jaren

Na een hele tijd twijfelen eindelijk de stap genomen na jaren weer in de auto te stappen en een opfriscursus te volgen. Ik heb de opfrislessen als erg prettig ervaren waarbij acute problemen(situaties) helder bekeken zijn en Rene met goede passende oplossingen is gekomen. Door bij de basis te beginnen kon de vinger snel op de zere plek gelegd worden. Dit heeft me weer het vertrouwen gegeven nu zelfstandig aan de slag te gaan en de opgedane kennis op een veilige manier verder in de vingers te krijgen. Zoek je een goede plek voor een opfriscursus ben je hier aan het juiste adres.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne opfrislessen van een zeer goede rijinstructeur!

Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik weinig tot geen auto meer gereden waardoor ik niet meer achter het stuur durfde te stappen. Ik heb telefonisch contact gehad met René dat heel goed voelde. Vanaf afstand kom ik al van het gesprek afleiden dat René een hele geduldige instructeur was. Deze ingeving was bevestigd tijdens mijn eerste les met hem. Je merkt ook duidelijk dat hij je echt wil helpen. Voor mij was dit nodig omdat ik heel graag weer wilde gaan rijden. Na drie lessen heb ik het zelfvertrouwen met autorijden terug gekregen. René is niet zomaar een rijinstructeur. Dat hij passie voor zijn werk heeft zie je duidelijk. Ik ben zo dankbaar dat ik zijn rijschool tegen ben gekomen door gewoon op google te zoeken. Ik raad René zeker aan! René, ik weet dat ik het al tig keer heb gezegd: ontzettend bedankt voor de fijne lessen en voor al de tips en tricks!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontspannen rustige goed gedoceerde communicatie, rijden wordt weer fijn!

Rene zorgt voor een prettige ontspannen sfeer in de auto. Hij is heel duidelijk in zijn communicatie, goed gedoseerd en op de juiste momenten. Hij geeft vertrouwen, is eerlijk en integer. Ik had geen betere rijinstructeur kunnen treffen! (na heeel lang niet meer gereden te hebben).

 • Aanbevelen? Ja
10

goede instructeur duidelijk en houd rekening met jou

Ik heb bij Rene een goede ervaring gehad. Hij houdt veel rekening met je en kijkt met jou hoe jij het beste het auto rijden kan leren. Een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

René verdient een standbeeld. Echt. Ik ben pas op latere leeftijd (47) gaan lessen en ik heb ADD. Een uitdaging, zogezegd, maar René heeft het mooi wel voor elkaar gekregen. Superblij mee. Proefles vond ik dodelijk eng, maar daarna bleek ik autorijden heel leuk te vinden. Hij is rustig, flexibel, eerlijk en integer, snel van begrip. Een prettige instructeur, met goede uitleg, veel humor en nog meer geduld. Dus, ben je angstig of onzeker, of ben je ervan overtuigd dat een rijbewijs niet voor jou is weggelegd? Dan zou ik zeker eens met René gaan praten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Binnen een uur had ik het vertrouwen terug

Ik durf het niet, ik kan het niet, ik wil het niet. Dat kwam direct in mij naar boven zodra ik aan autorijden dacht. Totdat ik een les nam bij René. René legt helder uit waar het ‘probleem’ volgens hem vandaan komt, is kalm én gezellig waardoor ik het plezier in de auto al snel terug had. Nu blijven oefenen, maar ik heb er gewoon zin in. Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen! Dank, René!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd