Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel en de heldere uitleg tijdens het proces. De proefritten worden als informatief en ontspannen beschreven, zonder druk om tot aanschaf over te gaan. Afspraken worden nagekomen en het ophalen of leveren verloopt netjes, wat bijdraagt aan een positieve ervaring. De combinatie van kwaliteit en service laat een goede indruk achter.
Zeer netjes geholpen bij de aankoop van een Nissan qasqai voelde meteen goed.
15 February 2017
Theo Westerneng
Den bosch
prima Afspraken worden nagekomen.
15 February 2017
Harrie Schellen
Eindhoven
Erg tevreden over mijn aankoop. Eerlijk en deskundig advies gekregen en totaal geen druk gevoeld. Prettig contact met Roel en Rex. Echt een aanrader!
23 January 2017
Miek
Haarsteeg
Prima contact, goede én eerlijke adviezen. geeft een betrouwbaar en zeer prettig gevoel.
5 January 2017
Marieke
Nuchter, vriendelijk personeel met een duidelijk en oprecht verhaal betreft de auto die wij wouden kopen. Uiteindelijk meerdere opties/locaties bekeken maar de auto uiteindelijk bij Vughterpoort gehaald. Al met al een prima keuze!
16 December 2016
Remco Diks
Eindhoven
Positief, ik heb er geen auto gekocht omdat deze waarvoor ik ging kijken net niet naar mijn wens was, maar los van dat ben ik zeer tevreden. Open en eerlijke communicatie, proefrijden absoluut geen probleem, prijs was ook prima. Nemen uitgebreid de tijd voor de klant.
30 November 2016
Bram de Jong
Rosmalen
Zeer goede service en bereid die extra stap te zetten voor de klant.
2 November 2016
Patrick Oosterveer
Oosterhout
Vriendelijk en behulpzaam.
21 October 2016
2 October 2016
anoniem
We zijn tijdens ons bezoek netjes behandeld en de kids hadden het ook naar hun zin. Uiteindelijk zijn we met een nette en betrouwbare auto tevreden naar huis gegaan.
3 September 2016
wouter peijnenburg
Best
20 August 2016
anoniem
Ik ben tevrede over mijn aankoop.
11 August 2016
Khashayar Hedayati
Papendrecht
Zeer tevreden over dit familiebedrijf. In de aankoop van mijn occasion geen druk gevoeld en alles in prettig overleg gegaan.
26 July 2016
JH van Venrooij
\'s-Hertogenbosch
Via een advertentie op Internet een mooie Toyota Prius gevonden bij Autocentrum Vughterpoort. Na een klantvriendelijke ontvangst, een proefrit en een eerlijke uitleg over de auto was de koop snel rond. Hulp bij overschrijven en betaling was super, de klant is bij Vughterpoort nog steeds koning, top!
13 July 2016
Theo de Graaff
Breda
Ontvangst vriendelijk en persoonlijk. Veel kennis over diverse merken en types en vooral eerlijk advies. Een aanrader!
11 July 2016
Familie Van der Poel
Deze familie draagt hun passie voor auto\'s over op hun klanten. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en denken ook daarin mee om zo tot een goed advies te komen. Ook nemen ze daarvoor ruim de tijd. Hier hebben wij absoluut niet het gevoel dat ons een auto wordt opgedrongen.......geweldige klantenservice
10 July 2016
Bram van Andel
Sint-Oedenrode
9 July 2016
Roel Sloots
Boekel
Netjes en deskundig te woord gestaan met vriendelijke ontvangst en uiteraard een mooie gebruikte auto gekocht. Gewoon goed geregeld zonder fratsen!
9 July 2016
anoniem
Goede inlichtingen ontvangen over nieuwe auto. Vriendelijke sfeer, niet opdringerig ervaren. Verwacht bij evt. onverwachte zaken eenzelfde houdig en klantgerichtheid te ontvangen.
3 July 2016
Deventer
20 June 2016
Milko van Steenderen
Boxtel
Heel plezierig en enthousiast ontvangen!
14 June 2016
A. van Griensven
Rosmalen
Goed en deskundig advies. Geen opdringerige verkoop praatjes. Is de afspraken goed nagekomen.
13 June 2016
Marco van den Brandt
\'s-Hertogenbosch
30 April 2016
patrick spierings
rosmalen
De broers Nuijten hebben mij van zeer deskundig advies voorzien. Ze zijn bereid een stapje extra te zetten en zijn betrokken bij hun klanten. Alles is mogelijk, op elke vraag komt een (eerlijk) antwoord. Zeer gastvrij, vriendelijk en klantgericht!
25 April 2016
Jan-Bart Bouwmans