Persoonlijk en professioneel

Alles was snel geregeld, open en transparant gecommuniceerd. Tijd voor een kort praatje, leenauto was in prima staat, alleen door het snelle handelen van de monteurs heb ik de leenauto nauwelijks nodig gehad. Auto rijdt weer piekfijn.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik ben goed geholpen en er is goed uitgelegd wat er is gedaan.

Prettige garage, ik ben er voor het eerst gekomen en ik zal zeker vaker terugkomen

Prima bedrijf

Prima werk. Mooie , ordelijke garage . Prettige mensen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Meedenkend medewerkers en uitstekende service

Jan de Krijger is voor mij op zoek gegaan naar een betrouwbare 2e hands auto die aan diverse dingen moest voldoen. Met de koop was alles transparant en werd er mee gedacht.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Heel prettig en vriendelijk, maar vooral belangrijk: vol vertrouwen

Ik werd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen en ging met vol vertrouwen en met een heel fijn gevoel naar huis.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zo als altijd uitstekend geholpen

Zie hier boven

Geweldig garagebedrijf. Personeel krijgt een 10

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Mijn Citroën C5 lekte olie. Nokkenasversteller vervangen. Netjes geholpen en snel. Prima allemaal.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk, snel en afdoende!

Afspraak kan op redelijk korte termijn gemaakt worden. Vriendelijke mensen. Gewoon prettig om contact mee te hebben. Geen gedoe zoals bij dealers!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer vriendelijk, geïnteresseerd in de klant en recht door zee.

Vriendelijke ontvangst, neemt de tijd, is geïnteresseerd in de klant tegenover hem en is zeer behulpzaam om wensen te verwezenlijken.

uitstekende service

In juni vorig jaar kreeg onze auto vreemde kuren: Allerlei waarschuwingslichtjes gingen branden toen we met de caravan in Frankrijk reden. Onduidelijk was waar het aan haperde ondanks bezoek aan een dealer. Jan de Krijger heeft zijn uiterste best gedaan dit euvel te verhelpen en na verschillende onderzoeken is dit gelukt door een sensor te vervangen. Petje af voor autobedrijf Jan de Krijger!

Snel en goed geholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede begeleiding, en netjes geholpen

Top en zeker een aarader

Fantastisch

Duidelijk, transparant, duidelijk prijsafspraak vooraf. Prettige mensen. Al jaren een betrouwbare partner bij keuring(en) en reparaties.

Super service gerichte garage

Om 08.00 uur belde ik vanwege een storing, daarna gelijk gebracht en ‘s-middags was het alweer verholpen. Heel blij met de goede service van dit garage bedrijf.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Airco probleem netjes opgelost

Voor de 2e keer is mijn airco gerepareerd. Dit keer uitgebreider getest. Alles in een hele nette en leuke sfeer afgehandeld. Wederom complimenten.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

gewoon goed

gewoon goed geleverde kwaliteit

Betrouwbaar

Je maakt een afspraak brengt je auto en krijgt hem beter terug dan ik hem bracht

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super goede service en klantvriendelijkheid

Proefrit maken in verschillende auto’s was geen probleem. Er werd goed meegedacht en geadviseerd over een auto die bij ons zou passen. De auto konden we de volgende dag per toeval al ophalen. Super blij met deze auto, maar ok zeker met de vriendelijkheid en behulpzaamheid waarmee we zijn geholpen

Betrokken en persoonlijk

Tijdens de aanschaf van onze auto zijn we goed geholpen. We hebben de indruk dat dit een autohandelaar is die staat voor zijn kwaliteit en de klant centraal stelt

vertrouwd adres

prettige behandeling en een luisterend oor

Goede ervaring

DIVERSE APK KEURINGEN IN DE AFGELOPEN JAREN OCCASIONS GEKOCHT.

Klantvriendelijk

Zeer goed klantvriendelijk goede service correct te woord gestaan zowel mondeling als telefonisch

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Betrouwbaar en goede service

Al jaren laat ik mijn auto's bij Jan de Krijger onderhouden. Altijd rijd ik met een positief gevoel weer weg!

Christiaan Huygensstraat 23

3331 EA Zwijndrecht