Laden reviews...
66 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen ontvangen PECO-klanten positieve feedback. Het personeel wordt als vriendelijk ervaren en de communicatie is duidelijk. Klanten waarderen de eerlijke prijs-kwaliteit verhouding en de professionele uitvoering van de werkzaamheden. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid komen veelvuldig naar voren in de reviews.
Er wordt bijtijds gezegd als er hogere kosten aan gaan komen. Er wordt altijd klantgericht gewerkt en met je meegedacht.
7 March 2026
Bianca
Zeist
PECO weet hoe airco werkt. Zo simpel is het. Uitstekende service van de specialist in de regio. Druk, maar dankzij heldere communicatie kon ik best wat langer wachten op het voltooien van de vervanging van mijn airco-pomp. Op mijn vraag if ook de condensator dan ook gelijk vervangen zou worden, was het antwoord: “Waarom? Is die ook kapot dan? Nee hoor, we gaan niets vervangen dat niet nodig is” Kijk, dat vind ik nou service!
6 March 2026
Kees
Utrechtse Heuvelrug
Kom er al jaren . Dat is niet voor niks. Super service
1 March 2026
Erwin
Garderen
Prettig, altijd bereikbaar, goede service
23 February 2026
Manou
professioneel
20 February 2026
Lourens Broere
ZEIST
Jullie staan altijd voor me klaar
20 February 2026
Hetty
Zeist
Al ruim 20 jaar verzorgt Peco het onderhoud van mijn klassieke auto en onze gezinsauto. Alles in goed overleg en geen verassingen achteraf. Een mooi familiebedrijf met goede werknemers die de klant centraal stellen.
13 February 2026
BJ
Huis ter Heide
ervaren vakmensen
8 February 2026
Alexandra
Zeist
Houdt zich aan de afspraken en no-nonsens houding
8 February 2026
Wilfried
Zeist
Vriendelijk, deskundig en meedenkend. Ik ben zeer tevreden.
30 January 2026
Ivo
Zeist
Fijn welkom, goede service, prijs-kwaliteit in orde!
12 January 2026
Inge
ZEIST
Familie uit Zwitserland die bij ons de Kerst vierden, arriveerden vlak voor Kerst met een defecte accu en storingen in het elektrische systeem. Ondanks de drukke planning van PeCo hebben ze onze familie zeer deskundig geholpen met de juiste adviezen en deskundig herstel van de auto. Top! Nog veel dank. Zes sterren!
2 January 2026
Wilfred
Vriendelijk
31 December 2025
Cees
Zeist
A great friendly local garage providing quality car work and honest advice.
29 December 2025
Chris
Ziest
Ze hebben daar dag en nacht werk, maar altijd welkom.
14 December 2025
Igo
Zeist
Dat ik al meer dan 30 jaar mijn auto tievertrouw aan Peco zegt genoeg toch?
8 December 2025
Enna
Utrecht
Goed advies en goede prijs voor reparatie en onderhoud.
7 November 2025
Constant
Zeist
Sinds kort werd ik klant bij PECO met mijn nieuwe aanwinst. Al snel kreeg ik panne en daarna sneuvelde er een ruit die besteld moest worden en vergoed werd door mijn verzekering. Tot mijn vreugd kreeg ik de beste hulp en ondersteuning die ik mij maar kon wensen. Vriendelijk, deskundig, behulpzaam. Kortom zeer betrouwbaar.
31 October 2025
Elza
Zeist
Houden zich aan de afspraken. Auto functioneert echt beter na een onderhoud. Punt van aandacht: rekening zou iets gedetailleerder mogen zijn.
24 October 2025
Wilfried
Zeist
Fijne duidelijke communicatie en erg meegedacht in oplossingen !
20 October 2025
Hester
Zeist
Waar je ook mee komt, PECO zoekt net zo lang tot het opgelost is.
15 October 2025
Paul
Zie hierboven
11 October 2025
Rob
Zeist
Complexe reparatie vakkundig hersteld na duidelijke prijsopgave
9 October 2025
Maurice
Zeist
Een TOP garage waar men goed meedenkt met de klant,en nog echt probeert te sleutelen aan auto's van alle merken.
8 October 2025
Ruud
Zeist
Peter is betrokken op de klanten, vriendelijk en natuurlijk vakkundig.
7 October 2025
Alexandra Buijsman