Laden reviews...
86 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat klanten vooral de vriendelijkheid van het personeel, de betrouwbaarheid van de service en de duidelijke communicatie waarderen. Er is veel vertrouwen opgebouwd door consequent vakmanschap en duidelijke uitleg over wat er nodig is. Klanten noemen de afspraaknauwkeurigheid en de snelle afhandeling als sterke punten. Het algemene beeld is een betrouwbare partner voor onderhoud en reparatie.
vlot en kundige monteurs
3 October 2024
Douwe
Hippolytushoef
Ik heb mijn auto al een aantal jaren in onderhoud bij de garage, ze zijn altijd vriendelijk, reageren snel en denken mee. Zeker een aanrader!
2 October 2024
Koen
Zie boven
30 September 2024
Cock
Slootdorp
Ik werd erg goed geholpen bij het zoeken van mijn auto. Auto werd netjes afgeleverd zoals afgesproken.
20 September 2024
Nadia
Slootdorp
Hele fijne garage met fantastisch vriendelijk en natuurlijk vakkundig personeel.
16 September 2024
Trix
Middenmeer
Voor een reparatie, onderhoud of aankoop van een auto bent u hier op de juiste plaats.
11 September 2024
Wietse
Slootdorp
Ben ondertussen alweer heel wat jaren klant bij garage De Vries-van Hal en ben blij met de servicebereidheid, duidelijkheid, snelheid, en klantgerichtheid van Richard en zijn team!
11 September 2024
Eelco
Slootdorp
Goede service, weinig aan toe te voegen. Wij zijn zeer tevreden.
6 September 2024
Jan
Slootdorp
Zoals wij hebben mogen ervaren een aanrader voor anderen.
27 August 2024
Arjan
Wieringerwerf
Zie boven
22 August 2024
Ruud
W’waard
Prima garage, vriendelijke monteurs en garage houder.
22 August 2024
Jeroen
Slootdorp
Betrouwbaar, denken mee. Komen afspraken na
21 August 2024
Ids
Wieringerwaard
alles heel vlot verlopen en tot nu toe zeer content met de nieuwe auto
16 August 2024
john
Denken in oplossingen.
Johan
Hippolytushoef
Betreft het leveren en plaatsen van een trekhaak. Prijs is prijs en afspraak is afspraak. Telefonisch goed en vriendelijk geholpen. Vriendelijk personeel en attent! Aflevering volgens afspraak en ik een zeer tevreden klant.
Ron
Den Helder
Positief
Schinginga
Tzummarum
Goede garage met vak medewerkers en persoonlijk kontakt
2 August 2024
Kees
Oostwaard
Goede service :) alleen qa communicatie kan ff beter 2 wkn geleden imail gestuurd ivm rekening reparatie aan m'n auto maar ophedden nog geen reactie terug ivm prijs afspraak kom auto halen en dan is prijs banden ineens duurder? Terwijl monteur prijs had gegeven.. maar voorderest prima service. Vriendelijke groeten R.vermeent
16 July 2024
Raymond
Middenmeer
ruitenvloeisdtofsproeier voor werkte niet. Deze werd gemaakt toen deed de ruiterwisser achter en de ruitenvloeistof sproeier het niet meer. Terug geweest. toen was het slot van de achterklep niet gemonteerd. boutjes lagen er los bij. en de ruiterwisser achter doet het nog niet. Voorruit was vervangen, en de sierlijst. dit was 2 jaar geleden ook al gebeurd. en toen was binnen een paar dagen de sierlijst los en kapot gewaaid. Nu weer een nieuwe geplaatst, bij controle met ophalen zat deze onder bij het voorraam los. dus opmerking gemaakt, werd keurig goed bevestigd. Maar wel slordig. Prima dat leerling monteurs worden opgeleid, maar hou de service en kwaliteit in de gaten.
10 July 2024
Wim en adrie
Slootdorp
Prima services. Gezellige mensen. Soms lekkere koffie drinken. In een woord klasse.
5 July 2024
Hans Dudink
MEDEMBLIK
Top! Ik was iets te vroeg op mijn afspraak, maar werd perfect geholpen mer zorg voor mijn karretje, kortom, TOP!!
5 July 2024
Cornelis
Enkhuizen
Staan altijd voor me klaar!
26 June 2024
gea
Wieringerwerf
Ik ben hier 15 juni naar een auto wezen kijken samen met een handelaar die onze familie altijd. Helpt met het zoeken naar een nieuwe auto. Alles verliep heel vriendelijk, soepel, snel en gemakkelijk. Ze waren heel eerlijk en direct en ik was erg tevreden over de auto en tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij mee!
26 June 2024
Oshmara
Groningen
Kundige reparatie van mijn remmen. Garage was speciaal aanbevolen door een andere tevreden klant.
18 June 2024
Emile
Amsterdam
Monteurs zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
17 June 2024
Roland