Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig vakkennis en eerlijke adviezen. De service wordt omschreven als vriendelijk en professioneel met heldere communicatie. Leveringen en afspraken verlopen voorspoedig en betrouwbaar. Al met al is de indruk positief en aanbevelingswaardig.
Mijn aanhanger ingeruild voor een nieuwe. Uitstekende voorlichting van Peter en ruime keuze uit diverse types aanhangers.
2 June 2023
Mark
Rutten
Ik heb mijn oude machine transporter voor een nette prijs ingeruild voor een nieuwe Ifor Williams machine transporter. Deal was snel naar mijn zin gesloten. Dik tevreden.
6 May 2023
Jack
Wieringerwaard
Alles zoals het hoort
5 May 2023
JM
Aalsmeer
prima advies en service. aardige mensen!!
24 March 2023
Bauke
Dokkum
prima uitleg en keuzebepaling, goede leveringsafspraken
19 March 2023
Fred Wagemaker
HARDERWIJK
Zocht een autoambulance en was super geregeld bij konag. Mvg Rutjes autoschade
10 March 2023
Jeroen Rutjes
Groessen
Prima bedrijf om een aanhanger te kopen.
14 February 2023
Johan
Biddinghuizen
Zeer professioneel en klantvriendelijk. Prima assortiment en vakkundig advies.
14 February 2023
Frits
Visser
Ik heb een kipper bij hen gekocht, prefect aansluitend bij wat ik zocht.
1 February 2023
Marco Romijn
Lisse
Professionele uitstraling en ontvangst. Je voelt je welkom en wordt naar wens geholpen. Prijs, kwaliteit naar waarde en vlotte afwikkeling door dat er veel voorraad is en het personeel bereidwillig is zodat ik de aanhanger gelijk mee kon nemen.
Martijn Potappel
Marknesse
Nieuwe trailer Humbaur single gekocht oude er op ingeruild. Nieuw en oud een nette prijs. Super blij mee.
Jan
Neede
positief
Bouwbedrijf Van Dijk BV
Vledder
Blij met onze nieuwe aanhangwagen, goed advies en nette aflevering
Petra
Dordrecht
Het aankoopproces en contact gedurende het proces was erg prettig. Er werd goed meegedacht, ze waren flexibel en wisten al mijn vragen duidelijk te beantwoorden. Er zitten nog weinig km's op de aanhanger maar tot nu toe ben ik erg tevreden over de kwaliteit.
17 January 2023
Niels Schaveling
Amersfoort
Via internet zijn we bij KONAG uitgekomen, na een telefonische kennismaking een afspraak gemaakt. KONAG heeft veel verschillende wagens op voorraad, in combinatie met een eerlijk advies kun je daarmee goed vergelijken en een keus maken zodat je de aanhanger koopt die het beste bij je situatie past. Ook het leveren en overschrijven van de aanhangwagens verloopt heel vlot en geheel volgens afspraak. Kortom een goed en betrouwbaar adres als je op zoek bent naar een kwaliteits aanhanger.
17 December 2022
Chris
Kollum
Goede service en een ruim aanbod !
29 November 2022
Martijn
Echten
De website eerst bezocht. Veel keuze! Shortlist gemaakt en daarmee naar Konag. Uitstekend geholpen, keuze bepaald en elke extra besproken. Zeer vlot geleverd.
14 October 2022
Simon Friesland
Joure
We zochten een nieuwe aanhanger. We wilden daar een paar aanpassingen aan gedaan hebben om ons werk te vergemakkelijken. Ze dachten meteen met ons mee. Met als resultaat een gloednieuwe aanhanger op onze wensen gemaakt. En nog een hele mooie ook! We hebben vele aanhangers gehad maar deze is veruit de mooiste en (niet onbelangrijk) de stilste!
30 August 2022
Paul
Emmeloord
Klantvriendelijk en een goeie service.
25 May 2022
Tim
Bant
Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid. Goed product, plezierig contact.
23 May 2022
Herman Knol
hasselt
De langere levertijd van de trailer hebben ze heel goed opgelost.
16 May 2022
Jaap
Lelystad
Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.
5 May 2022
Hupkes Hekwerk
Duiven
Ik ben zeer correct en netjes geholpen . En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger
2 May 2022
Guido Suierveld
HOORN NH
Alles is mogelijk bij die mannen
2 May 2022
Meindert
Tollebeek
we hebben inmiddels al meer dan 60 ton aan zand, mest en takken met de kar vervoerd.
26 April 2022
gerrit postma