Filters

9

Goede rijschool, rustige instructeur

Goede rijschool. Duidelijke instructies van de rij-instructeur. Bereid je goed voor op het rijexamen

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionaliteit, Kwaliteit, Waarde

Ik heb rijlessen gevolgd bij mijn rijinstructeur meneer Ishak. Meneer Ishak legt alles super duidelijk uit. Naar mate je goed je theorie doorneemt is je slagingsprecentage vele male hoger. Ben in 1x geslaagd dankzij mijn rijinstructeur Ishak! De tricks en tips die je krijgt van hem zijn super waardevol,en ook geld besparend voor je rijbewijs! Bedankt voor deze mooie mijlpaal in mijn leven!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaren duidelijke uitleg eerlijk advies betaalbare pakketten mooie auto!

Ik heb mijn autorijbewijs behaald bij deze rijschool. Ik ben te spreken over de ontvangst bij de inschrijving en daarna een proefles van 90 min. Dat vond ik fijn omdat ik iets langer kon rijden om te zien en te hoe het is om een auto te besturen, gas geven, remmen,schakelen etc. Ik was bij een aantal andere ook geweest maar de meeste bieden 60 min ik vond dat net te kort. De instructeur gaf ook aan een beter beeld van mijn te hebben en gaf mij een advies op welk niveau ik zat, en gaf aan welk pakket het beste bij mij paste. Ik kreeg daar de tijd voor om er over na te denken voor dat ik mijn pakket aanschafte en mocht ook in 2 termijnen betalen heel fijn! In de loop van de lessen was de begeleiding goed nadat ik m'n theorie behaalde hebben ze gelijk m'n tussentijdse toets gepland ik vond dat fijn want vanwege m'n zenuwen heb ik ervaren hoe het is als proef om met een cbr examinator te rijden zoals op het examen. Ik voelde de druk wat goed was voor mijn ervaring ter voorbereiding op mijn echte rijexamen. Tevens kreeg ik vrijstelling op mijn bijzondere verrichttingen bij de tussentijdse toets dus ik hoefde dat ook niet meer te doen op mijn rijexamen. Na mijn tussentijdse toets werd binnen 1 week naar een goede datum gezocht door de rijschool voor mijn rijexamen en die hadden ze gelijk ingeboekt voor mij. Op het rijexamen werd ik op me gemak gesteld door de instructeur en heb ik m'n rijexamen goed voorbereid afgelegd en ben ik in 1x geslaagd! Bedankt rijschool Ed-Ishak jullie zijn echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
1

Avoid at all cost!

Definitely not recommended, if you can go for a different school for driving lessons in Amsterdam!! I signed up for a motorbike course (A license) with the exams, decided to switch driving school before completing my AVD. Things to share: - Unprofessional when it comes to consumer rights -> driving school still needs to refund the prepaid fee for the AVD exam which was not consumed by me. Was ignored via all communication channels and needed to go via legal advisor. Super annoying and consumes unnecessary time. Shows how little they care. - Pricing not transparent -> driving school made not clear what total cost of getting a license are. Was asked to do more and more lessons with no end in sight. Expect costs north of 2.000-2.500 euros excluding theory exam and materials. Other driving schools tell you that in detail upfront. - Process of getting to your license not well explained -> took specifically 1,5 months off work to get the license. Was told that this timeframe is possible only to see the driving school went on 2 weeks holidays. Was only able to make AVB exam in that timeframe and needed to juggle the lessons next to work afterwards. Felt like they just wanted to get business. - Poor communication and responding -> difficult to get in touch with driving instructor (whatsapp) as he is super busy with many students. Often did not reply and pickup the phone. Promises to call back and then ghosts you instead. - Poorly organised and rude when making a mistake -> had troubles to get my instructor to book AVD exam. Booked exam with confirming with me leading to me being unavailable. Then starts blaming the student when it is obvious he made a mistake. Mixed up dates several times when trying to book appointments. To sum up, I was really disappointed as getting your driving license should make fun and not bring unnecessary headaches and troubles with it. At the time of writing this I got my license via a different driving school. Experience wit

 • Aanbevelen? Nee
9

Flexibel en betrouwbaar

Motorles gekregen bij Ishak en voor beide examens in 1 keer geslaagd. Afspraken maken en communicatie is snel en helder en flexibel in planning, dat was super. In de les kon ik vertrouwen op de kennis en aanwijzingen van mijn instructeur Rafi, die alle wegen op zijn duimpje kent. Soms was hij tijdens de les wat ongeduldig in zijn feedback maar in moeilijke/leerzame situaties voelde ik me veilig door zijn coaching.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijschool

Ik ben in 1x geslaagd voor mijn beide examens avd en avb. Dat zou ik niet hebben gekund zonder de hulp van rij instructeur rafi. Hij weet precies hoe die alles moet uitleggen op de juiste manier wat heel fijn is waardoor je het ook gelijk en goed begrijpt. Ik heb er ongeveer een maand over gedaan wat heel snel is en wat mogelijk gemaakt is door de rijschool. Hun manier van flexibel zijn en snel handelen heeft mij ook erg geholpen. Bedankt rijschool Ed-ishak! Jullie zijn toppers. Het is zeker een aanrader om naar deze rijschool te gaan in omgeving Amsterdam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en structureel Rijschool Ed Ishak

Hallo! Mensen als je een rijschool waar je, veilig en verantwoord leert begeven in het verkeer met enige jaren ervaringen ik heb ongeveer 17 jaar geleden motor rijlessen genomen en wat was al een Ed fijne oprecht en gevoel voor humor. Het is een aanrader voor ieder die veilig en verantwoord wil deel nemen in het verkeer kom bij Ed Ishak rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Lekkere duidelijke uitleg, voor het examen training gehad en daarna lekker knallen door naar het cbr. Eenmaal aangekomen was ik in een keer geslaagd, Dankjewel ishak

 • Aanbevelen? Ja
9

Een zeer prettige rijschool waar goed les wordt gegeven door Rafi

Zowel scooter als auto riijbewijs in 1x gehaald. Nu bezig met motorrijlessen. Alle vertrouwen in de lessen van Rafi.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed.

Ik heb vandaag mijn scooter praktijk gehaald door autorijschool Ishak. Erg rustige aardige instructeur en er is genoeg uitleg gegeven. Ik raad het zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en professioneel

Om na zo'n 30 jaar rijervaring weer naast een rij-instructeur te zitten om je aanhanger rijbewijs te halen is geen sinecure. Maar door de professionaliteit en deskundigheid van Ed Ishak wist ik wat ik kon verwachten bij het afrijden. Ik ben zeer tevreden over de aanpak van rijschool Ishak in IJburg en zou ze zeker aanbevelen. Thanks Ed!

 • Aanbevelen? Ja
1

Rijinstructeur komt te laat voor rijles

Zeer slechte instructeur komt telaat

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede begeleider

De begeleider is goed en zegt precies wat je goed en fout doet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Goede instructeur, ik heb mijn praktijk in 1 x gehaald net als de andere mensen met wie ik afreed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

De rijschool was lekker dichtbij. De instructeur was heel vriendelijk, duidelijk en direct wat heel goed is bij het lessen. Ik ben heel tevreden met de rijschool en ik beveel het iedereen aan die auto of motor lessen wil gaan volgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaren Kwaliteit Duidelijk Aardig personeel

Ik vind rijschool Ed-Ishak een leuk bedrijf goede instructeur ik heb een zeer goede ervaring gehad in mijn begeleiding naar het halen van mijn auto rijbewijs! Ik ben bij hun in 1x geslaagd! ik zat eerst namelijk bij 2 andere rijscholen maar dat was niet goed. Niet te vergelijken met deze rijschool ik denk ook vooral door de ervaring dat ze weten wat het beste is voor de leerling. Ik nam een losse les bij rijschool Ed-Ishak om te kijken hoe het is. De instructeur gaf na de rit aan wat er wel goed ging en wat er verbeterd moest worden om goed voorbereid het examen af te leggen. Gelijk duidelijkheid heel fijn! Ik heb daar echt wat aan gehad. Ik wist waar ik aan moest werken en ik was ook bereid om daarvoor lessen te nemen. Ze hebben goede spullen de kwaliteit van de rijlessen zijn zeer goed het personeel is zeer aardig en vriendelijk:) Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
5

Mooie Auto, Fijne Pauzes & Dichtbij (voor mij) maar daar stopt het ook

Voelde mij uiteindelijk minimaal geholpen als klant, Ik wil zeker niet zeggen dat Ed Ishak geen goede rijinstructeur is, Hij kan dit zeker echter dit laat hij hoogstzelden zien. Uitleg wordt meestal niet herhaald tenzij je daar direct voor vraagt. Geen aanmoediging meer van het tegenovergestelde: "Je bent lui van aard, let meer op" helpt niet echt als nerveus achter het stuur zitten een probleem van je is. Ik betwijfel ook of touwtjespringen voor betere hand coördinatie zou helpen achter het stuur, Dit werdt mij aangeraden... Nu is dit maar de ervaring van één klant en er zijn ongetwijfeld positieve punten van de rijschool desalniettemin kan ik deze rijschool niet aanraden.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goeie rijles van een leuke rij instructeur!

Heb bij Ed Ishak mijn motor rijbewijs en b-e rijbewijs gehaald! Hele goede instructeur die op een heel vriendelijke manier je goed en geduldig uitlegt. Top rijschool zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste rijschool van Amsterdam, ik raad rijschool Ed Ishak iedereen aan.

Doordat rijschool Ed Ishak als 1 van de weinige rijscholen in Nederland gebruik maakt van een lescamera, waarmee je dus achteraf je eigen rijles nog eens kan bekijken en je je verbeterpunten zelf ook kan inzien, leer je sneller hoe je beter en veiliger kan rijden. Dankzij deze lesmethode en uiteraard het engelengeduld en de duidelijke en directe communicatie van Ed ben ik in 1 keer geslaagd! Dank je wel Ed!!

 • Aanbevelen? Ja
10

scooterrijbewijs gehaald!

Mijn dochter heeft vandaag haar scooterrijbewijs gehaald. Door de corona-maatregelen was deze 3 maanden uitgesteld. Wij zijn erg tevreden over de goede communicatie en begeleiding. Bedankt daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel m'n motorrijbewijs gehaald

Bij Ed in no-time m'n motorrijbewijs gehaald. De twee praktijkexamens en theorie allemaal in één keer. Ed hield me goed bij de les, was streng maar op een goeie manier. Aanbevolen dus, @Ed: bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne rijschool.

Vorig jaar E achter B gehaald. Spiksplinternieuw materiaal en een fijne instructeur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima rijschool op IJburg

Heb vandaag mijn motorrijbewijs A gehaald, na een intensive periode (2 maanden) van lessen heeft Ishak mij klaar gestoomd voor het examens AVB en AVD. Kreeg ook heel veel tips om een ervaren motorrijder te worden. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede Instructies

ik ben in een keer geslaagd, met een extra uurtje was het top. Goeie instructies en een goeie rij instructeur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!

Ik had geen ervaring met bromfietsen, maar dankzij Ishak die met zeer gerust stelde is alles goedgekomen. Ik ben in 1x geslaagd en ik raad jullie allemaal aan om je aan te melden bij Ishak.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Lumierestraat 43

1087 JH Amsterdam

206946172

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.