Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent een positieve ervaring met vriendelijke en behulpzame instructeurs. Duidelijke uitleg en goed gestructureerde oefenmaterialen helpen leerlingen zich effectief voor te bereiden. Flexibele planning en goede communicatie worden herhaaldelijk geprezen. Over het algemeen wordt de rijschool als professioneel en betrouwbaar beschouwd en helpt zij leerlingen hun rijdoelen te bereiken.
I chose Verkeersschool JORO after carefully reading the reviews and scores on the CBR website. I was welcomed warmly by Marjolein who understood my situation (changing driving schools, learning how to drive as an adult, being a foreigner, etc) and quickly found me a spot in their schedule with Joop—who is a fantastic teacher and person. I was approved on my first try and I’m very confident that this is because of the attention to detail, support, and respect they have for their students. It was very fun, too! I looked forward for each lesson and miss them already.
15 August 2024
Tassia
Purmerend
Ik had een zeer fijne ervaring met rijschool Jorro, mede door mijn instructeur Joop die rustig bleef en mij toeliet om fouten te maken waar ik van kon leren en hierdoor ook zelf vertrouwen kon opbouwen. Dankzij Rijschool Jorro ben ik in 1x geslaagd voor mijn tussentijdse toets en examen dus ik raad deze rijschool zeker aan!
25 July 2024
Shawn
Purmerend
Uitstekende lessen en instructeurs!!!
14 July 2024
Inga Kruma
Purmerend
Na eerst bij twee andere rijscholen te hebben gereden, nu bij Joro geslaagd. Kan de rijschool aan iedereen aanbevelen!
30 May 2024
Stijn
Amsterdam
Van nul ervaring in 1 keer slagen voor mijn auto rijbewijs bedankt voor jullie geduld en inzet. Ik raad iedereen aan om bij Joro te rijden. Ron bedankt voor alles en natuurlijk Marjolein ook. Als er wat was om wat voor reden dan ook stonden ze voor mij klaar.
19 April 2024
Mitchell
Purmerend
Joro is zeer bedreven in het geven van rijles. Uitstekende begeleiding en maakt een goede inschatting van de kandidaat en zijn behoeftes. ik ben erg blij dat ik voor Joro heb gekozen!
2 April 2024
Vincent
almere
Vijf uur gereden en daarna meteen examen, hele goede uitleg en les gekregen van Ron. Super bedankt
30 March 2024
Brittney
Diemen
Van nul rij ervaring naar in 1 x slagen bij Ron van Joro. Bedankt voor je geduld en het leren rijden. Over 50 jaar weet ik dit nog
30 March 2024
Romy
Purmerend
Komen netje op tijd. Begeleide mij goed om mijn rijkeuring door te komen.
3 March 2024
Jelle
Purmerend
Goede instructeurs die alles duidelijk uitleggen en de tijd voor je nemen. Ik heb bij Marjolein gelest, het waren leuke en leerzame lessen.
17 December 2023
Yvonne
Purmerend
Goed contact vooraf. Lessen en direct examen was fijn. Ik ben geslaagd ! Dank Joro !
26 November 2023
Anoniem
Diemen
JORO communiceert goed en regelt de cursussen, lessen en examens netjes!
25 November 2023
Janneke
Purmerend
Zijn gewoon goed! Wat goed is goed en wat fout is fout..lekker streng omdat ze willen dat je slaagt! Top lessen hier gehad en altijd met veel plezier gereden!
14 November 2023
Omar
Purmerend
Aardige, leuke, spontane instructeur. Kort krachtig en duidelijke instructies zonder poespas. Zeker een aanbeveling als je je aanhanger rijbewijs wilt halen in een korte tijd !
9 November 2023
Mark
Purmerend
Goede duidelijke instructies van Ron, dus mijn 75+ rijtest ging in 1x goed.
8 October 2023
Jaap
Purmerend
Ben goed geholpen en heb veel geleerd.
30 September 2023
Sebastiaan
Purmerend
2 halve dagen aanhanger rijles gehad van Ron. Ervaren en geduldige rij-instructeur en ook nog eens gezellig. Fijn dat het verdeeld was over 2 dagen, ik bleek toch anderhalf uur extra nodig te hebben en samen met Marjolein heeft hij ervoor gezorgd dat dit op het laatste moment nog kon, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Nogmaals dank daarvoor!!!
25 September 2023
Lyat
Purmerend
Fijne rijschool die je goed tegemoet komt en erg gefocust is op het slagen bij cbr
21 August 2023
Niels
Purmerend
Er wordt op een leuke en professionele wijze les gegeven wat resulteert in een zelfverzekerde leerling.
15 July 2023
Rosalie
Purmerend
Goede rijschool ik ben in een x geslaagd dankzij Ron en marjolein!!! Ga zo door groetjes linda x
2 July 2023
Linda
Purmerend
Dagcursus rijbewijs bromfiets van 5 uur + examen was prima, de instructeur schreeuwt wel vaak in je oor (je rijd met 3 andere en iedereen hoort hetzelfde dus jij hoort het als de instructeur tegen een andere leerling schreeuwt) maar dat is de beste manier om het te leren.
30 April 2023
Noah
Purmerend
Mijn rijbewijs gehaald. Beter laait dan nooit, zullen we maar zeggen. Maar wel in één keer! Wie had dat gedacht? Begonnen aan rijlessen, omdat ik vond dat het maar eens moest. Het heeft even geduurd voordat ik alles onder de knie kreeg en voldoende zelfvertrouwen en lef om besluitvaardig te rijden. Wat ik ervaren heb, is dat vooral de match met de juiste instructeur heel belangrijk is. Wanneer dat niet het geval bleek, werd er gekeken naar wie het beste bij me past. Dat is het voordeel van een rijschool met verschillende instructeurs, waar inmiddels aardig wat mensenkennis is opgebouwd. De instructeur die mij het meest geholpen heeft, Marjolein, blijft rustig. Ook al gaat er iets niet zoals gepland. Een eigenschap van onschatbare waarde. Daardoor werd ik ook weer rustig, minder onzeker en ging ik uiteindelijk er in geloven dat ik het echt zelf kan. Ik heb erg veel van haar geleerd, ook tips gehad die je niet in je RIS boek leest. Daarnaast is het met haar echt gezellig in de auto. Waardoor ik elke vrijdag uitkeek naar de rijles en het nu zelfs mis.
21 April 2023
Cindy
Purmerend
Super fijne en goede ervaring! Mensen met het hart op de goede plek en duidelijk ook voor cursisten (beide dochters in mijn geval) Van harte aanbevolen!
14 April 2023
Alfred
Amstelveen
Beide dochters zijn in 1x voor zowel theorie als praktijk geslaagd voor hun brommer rijbewijs. Goed advies en alles op korte termijn mogelijk. Zoekt u dus een goed adres voor een brommer rijbewijs… Kies voor Joro.
11 February 2023
Cynthia