Laden reviews...
24 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews benadrukken consequent de geduldige instructeurs die duidelijk uitleggen en inspelen op individuele behoeften. De praktische tips en de vriendelijke sfeer worden genoemd als belangrijkste meerwaarde. De lessen worden als efficiënt en leerzaam ervaren, met duidelijke vooruitgang als gevolg. Veel deelnemers halen hun rijbewijs in één keer dankzij deze aanpak.
Duidelijke communicatie voor een afspraak. Twee ochtenden gelest met veel goede tip en de tweede ochtend met een examen afgesloten. Mijn examen in één keer gehaald!
23 May 2024
Demy
Hoek
Goede tijd gehad alles geleerd en in 1x geslaagd dankjewel
23 May 2024
Pelle
Goes
Tijdens de lessen ben ik goed geholpen door Lindy en Sjaak, waardoor ik in 1x ben geslaagd voor mijn rijbewijs. De lessen waren niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig!
2 May 2024
Wesley
Goes
Ik heb een fijne ervaring gehad met rijschool Goes. Ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald binnen een half jaar. Wat ik fijn vond waren de lessen van 90 minuten in tegenstelling tot andere rijscholen die meestal rijlessen van 50 minuten aanbieden. Ze zijn altijd eerlijk geweest wat betreft mijn "niveau" en hoe ik ervoor stond. Ik zou de rijschool omschrijven als betrokken en betrouwbaar.
26 April 2024
Emma
Nisse
Ik heb de rijlessen positief ervaren. Alles ging eigenlijk op mijn eigen tempo en dat voelde juist heel goed en de instructie was ook erg duidelijk. Rijinstructeur liet mij me op me gemak voelen tijdens de rijlessen. Eindconclusie een fijne rijschool , die me met de juiste begeleiding in 1x heeft laten slagen.
23 April 2024
Stephanie
Kortgene
Echt hele fijne lessen gehad! Rustig maar duidelijke uitleg en voelde mij goed voorbereid voor mijn rijexamen.
21 April 2023
Zena
Weijers
Hele fijne rijschool om bij te rijden, en een zeer goeie en gezellige rij instructeur waarbij zowel de aandachtspunten worden gezegd maar ook zeker de goeie dingen, helpt enorm!
14 May 2021
Annebel
Goes
Ik vond het goede lessen en heb veel geleerd.
14 May 2021
Jin
Goes
Altijd leuke en leerzame lessen.
11 March 2021
sem
Goes
Super goede ervaringen gehad, altijd op tijd en samen uitkiezen voor de juiste momenten liep altijd goed! Altijd nog een kleine babbel tussen door maakt het ook nog gezellig.. Ik heb me bij rijschool goes goed kunnen voorbereiden op mijn examen!
2 October 2020
Bente
Heinkenszand
In een korte tijd snel en leuk mijn rijbewijs kunnen halen door Sjaak
10 September 2020
Tessa
Lewedorp
Fijne lessen, duidelijke uitleg en altijd gezellig.
8 September 2020
Niels
Scharendijke
Veel geleerd en in 1 keer geslaagd! Top rijschool!
4 June 2020
Anna
Goede lessen, veel geleerd in een korte tijd en voor alles in 1x geslaagd
20 May 2020
Tino
Hansweert
Ik ben erg blij met de keuze voor Rijschool Goes. Je hoeft niet lang te wachten om je volgende rijles in te plannen. De rijlessen zelf worden professioneel gegeven. Prettige instructeur.
25 January 2020
Marleen
Kloetinge
Altijd goeie lessen gehad en goeie uitleg nooit geen stress gehad oftewel een top rijschool en de instructeur natuurlijk
24 January 2020
Goede, gezellige rijlessen.
29 December 2018
Vicki De Koeijer
Goes
Goed leer bedrijf had het super snel onder de knie
7 November 2018
Menno Van wijk
Goes
Goed, duidelijke feedback over wat fout gaat maar ook zeker wat goed gaat.
31 October 2018
GOES
21 October 2018
Tanya Beukers
Geersdijk
Zeer prettig gevoel tijdens het rijden. Zeer goede uitleg.
20 September 2018
Pascal Goud