Top service en betrouwbaar!

Ik kom al een aantal jaren bij Autobedrijf Karel Hol voor onderhoud en reparaties, en ben altijd zeer tevreden. Ze denken echt met je mee, zijn duidelijk over wat er moet gebeuren en doen geen onnodige dingen. Reparaties worden snel en netjes uitgevoerd. Dankzij de service die ze bieden, weet je zeker dat je auto in goede handen is. Een echte aanrader!

Snel en goed geholpen

ze denken goed mee, en waren snel met de reparatie.

Wordt altijd vriendelijk behandeld. Krijg netjes bericht als de auto klaar is. Afspraken die je maakt komen ze na.

Uitstekend geholpen.

Vriendelijk geholpen. Leuke strik op de auto toen ik hem ophaalde.

Snel geholpen!

Mevrouw aan de balie was super vriendelijk. Voor een afspraak om reparatie of ja bij vullen van airco hoefte ik gelukkig niet lang te wachten kon gelijk terecht bij de garage dus geen lange wachttijden. Was binnen één uurtje of ja twee klaar. Vond het wel beetje duur.. Maar ja... Misschien licht dat aan mij.. Verder, het voelde wel betrouwbaar aan.

altijd vriendelijk en snelle service

Tot nu toe altijd heel netjes en zeer snel geholpen. En ze vragen niet de hoofdprijs.

Prima!!!

Je wordt altijd vriendelijk en correct geholpen Ik kom er al jaren!!!

Zijn.goud eerlijk

Zijn goud eerlijk

correcte informatie en nette behandeling

Karel is kundig in zijn vak. Geeft goede informatie en helpt verder mee denken dan alleen de gestelde vraag. Medewerkers zijn behulpzaam en komen afspraken na.

Goede communicatie over (on)mogelijkheden over reparatie. Vooraf weten waar je aan toe bent.

Deskundig autobedrijf

Goed autobedrijf, zijn deskundig met veel ervaring. Geen kapsones, fijne communicatie!

Snel en correct geholpen

Prima, snelle service

Deze behandeling vond ik te duur!

M.i. te veel tijd nodig gehad om een waarschuwing op de display te verhelpen.

Super tevreden!!

Heel fijn geholpen! Vriendelijk, er word tijd voor je genomen. Goede uitleg. Zeer tevreden!! En zo leuk die grote strik op de auto, als cadeau ingepakt . Een leuke foto van gemaakt als herinnering aan mijn eerste aankoop van een mooie kia picanto van 1,5 jaar oud. Mijn auto blijft bij Karel Hol in onderhoud. Dat wil wat zeggen.

Betrouwbaar, volgens afspraak, verzorgd en een goede prijs-/kwaliteitsverhpuding!

Betrouwbaar, volgens afspraak, vriendelijk, kritisch, verzorgd en een goede prijs-/kwaliteitsverhpuding!

slechte ervaring

wij hebben een auto hier gekocht en blijkt nu bij controle door onze eigen garage dat er een schade auto aan ons is verkocht en dit is niet medegedeeld, nu hebben wij dus een groot probleem. heb ze om een reactie gevraagd maar ook daar reageren ze niet op.

Netjes behandeld

Zoals afspraak gehandeld. Dat wij het dan duur vinden ligt dan ook zeker aan onszelf

Betrouwbaar

Dichtbij

Snel en probleemloos geholpen. Empathiese receptie!

Prima. Wilt u inzet vervolg dit mailadres gebruiken: [email protected]

Vriendelijk en snel geholpen

Vriendelijk en snel geholpen

Klantvriendelijkheid is top

Ik word altijd goed geholpen. Als het gaat om een kleinigheidje gaat meestal direct en soms is het dan ook nog service van de zaak.

Snel geholpen en goed meegedacht

Heel fijn dat Karel ons busje zelf heeft meegenomen, erin heeft gereden en daarna duidelijk had wat er aan de hand was. Zeker ook fijn dat hij hem mee nam naar Mill omdat het in Gemert langer zou duren. Bedankt!

Snelle service

Vriendelijke mensen. Snel geholpen.

Ik kom hier al jaren ben meer dan tevreden

Ik kom hier al jaren ben meer dan tevreden v

Schoolstraat 42

5451AT Mill