Laden reviews...
144 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De klantrecensies benadrukken consequent vriendelijk personeel en goede service. Het team wordt professioneel en betrouwbaar genoemd. De communicatie is helder en behulpzaam, met veel vermelde snelle hulp. Over het algemeen ervaren klanten een positieve en vertrouwenwekkende ervaring.
Zeer vriendelijke en goede service met open communicatie over voortgang van project/reperstie.
19 July 2026
Jos
Lanaken
Staan altijd klaar. Kundig en eerlijk.
19 July 2026
Ruud
Wijlre
Zeer klantvriendelijke communicatie en degelijk vakkundig advies van de medewerkers. Ik heb het gevoel dat ik als klant meetel met mijn oude 1998 Jeep.
16 July 2026
Top service
12 July 2026
K
Eersel
Bij aankoop van auto was grote beurt gedaan dus nu niet nodig dus ook niet berekend dit vind ik gewoon correcte eerlijke garage
11 July 2026
Bert
Simpelveld
Kwaliteit van de producten en diensten is hoog. Service is ook briljant! Zoals het hoort.
10 July 2026
Bob
Kudelstaart
Snelle afhandeling en uitstekende bereikbaarheid.
10 July 2026
Gertie
Geleen
Verstand van zaken, eerlijke communicatie, betrouwbaar en plezierig
9 July 2026
Hen
Nuth
We waren al een tijd opzoek naar de voor ons ideale jeep om mee te gaan overlanden. In december 2025 hebben we deze jeep (Jeep JLU Rubicon) gevonden bij Liberty cars in Valkenburg. Een fris garage bedrijf waar we ontzettend plezierig zijn ontvangen. In de periode na aanschaf hebben we steeds in overleg door Liberty de Jeep laten aanpassen. Een terraflex verhoging, Overland verenpakket, Lier, Banden etc. zijn naar tevredenheid gemonteerd. Het steeds kunnen bespreken van verschillende opties, De directe actie als iets niet helemaal goed was en de inhoudelijke en proffesionele adviezen die we kregen maakt dat we dit best kostbare proces, als hobby hebben ervaren, Heel erg bedankt team Liberty,
7 July 2026
Michel
Vorden
Ondanks de drukke periode werd ik direct geholpen door klantvriendelijke medewerkers. Reparatie is naar behoren uitgevoerd. rekening was lager als de vooraf opgegeven offerte. Dus fatsoenlijk net bedrijf, een echte aanrader.
1 July 2026
Helemaal ok!
22 June 2026
Inge
Heerlen
Ben heel tevreden hoe alles hier wordt opgelost.
21 June 2026
Ine
Maastricht
Jammer dat heel veel kennis verloren gaat binnenkort als Paul gepensioneerd wordt
19 June 2026
Henry
Stein
Hele nette werkomgeving, nette monteurs en topservice!
19 June 2026
Harrie
Valkenburg
Grote reparatie aan mijn Wrangler is vakkundig afgehandeld. Ik kan nu met een gerust hart op vakantie.
18 June 2026
Richard
Top bedrijf
18 June 2026
Pé van wijk
Geulle
Goed verzorgd van de morgen tot aan het eind van de dag bij de jaarlijkse keuring. Top
12 June 2026
Wil
Valkenburg aan de Geulloop
Doen wat ze beloven en beloven wat ze gaan doen. Sinds dag 1 voel ik mij hier gehoord en als klant behandeld.
11 June 2026
Hans
Kerkrade
Werd wederom heel goed door Dave en zijn team,dit ondanks dat ik in het buitenland verbleef op een geweldige manier geholpen. Bedankt allemaal. Met vriendelijke groeten Jos Schoffelen.
8 June 2026
Jos
Valkenburg
correct komen afspraken na
7 June 2026
jos Huppertz
VAALS
Onlangs een auto gekocht bij Liberty Cars Valkenburg en ik ben ontzettend tevreden. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden en ik kreeg eerlijk advies zonder enige druk. De auto werd keurig afgeleverd en voldeed volledig aan de verwachtingen. Betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service staan hier duidelijk voorop. Ik kan Liberty Cars Valkenburg dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede occasion en een zorgeloze aankoopervaring. Bedankt voor de uitstekende service!
7 June 2026
Oguz
Kerkrade
Liberty cars levert (weer) een top service, tijdens APK en beurt van mijn auto een proefrit mogen maken in een Jeep Wrangler, een zeer positieve ervaring!!!
2 June 2026
Frans
Maastricht
Zoekend naar een Jeep Wrangler, terechtgekomen bij Liberty Cars. Kon dit bedrijf al langer van naam. Een mooie, niet zwarte Wrangler gekocht. Fijne mensen.
31 May 2026
Frank
Herten
Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van Amerikaanse Merken zoals Jeep, Dodge , Ford USA, Chevrolet, GMC, etc.
Daarnaast werken we uiteraard ook aan alle voorkomende merken auto's.
De Valkenburg 3 A
6301PM Valkenburg