Altijd goed en snel geholen

Prettig

Goed advies prettig contact

Garage is duidelijk en vriendelijk in het te woord staan van klanten. Geeft goede uitleg over de staat van de auto en wat er moet gebeuren. Denkt met je mee over de mogelijkheden.

kan niet beter

n apk en controle koelvloeistof lek nakijken is goed verlopen snel gevonden en opgelost, bedankt

top garage

Altijd perfect afspraken en goed service

altijd bereikbaar, altijd vriendelijk en altijd kwaliteit leveren. Een verademing binnen de sector

Dave en zijn team leveren altijd. Op alle gebieden: prijs-kwaliteit, flexibiliteit en bereikbaarheid. Heldere communicatie en korte lijnen.

vakkundig en prettig

Bij acute problemen is redding snel voorhanden.

Super bedrijf

Super bedrijf komen alles na wat ze beloven zou er zo weer een auto kopen

Super!

Super, vriendelijke en snelle service

Top service

Zoals altijd. Korte lijnen en snel geleverd

wederom prima geholpen

Snel een afspraak kunnen maken, en ook weer netjes geholpen.

professioneel en snel

Eerlijk advies en profesionele afhandeling

Al vele jaren kundig en betrouwbaar

Alles klopt

Hiervan krijg ik het echte 'klant is koning' gevoel

Bij binnenkomst krijg je direct koffie aangeboden en maakt men een praatje met je en dat geeft toch het gevoel dat je, wat ook de reden van je bezoek is, welkom bent. Bij betaling van de, overigens prima uitgevoerde werkzaamheden, kreeg ik in een aantal deskundige adviezen die speciaal betrekking hadden op mijn 1998 Wrangler en waar ik heel blij mee was. ik heb ook garages bezocht waar ik ben weggestuurd omdat mijn Jeep 'niet op de hefbrug' zou passen!

Je wordt netjes en vakkundig geholpen

Toppi

Gezellige sfeer en competente monteurs .

We worden altijd direct en vakkundig geholpen.

Ze denken altijd in oplossingen en helpen altijd! Het is niet voor niks dat we al 5 auto’s hier gekocht hebben.

Ervaren mensen en super vriendelijk

Super deskundig en vriendelijk

top

uitstekende service door vakmensen

Correct

De dienstverlening was prima en de raadgeving was goed.

Heel goed gerepareerd

Het portierraam aan de bestuurderskant van onze Dodge Ramcharger uit 1982, deed ‘t niet meer. Na onderzoek van Liberty Cars bleken verschillende tanden van de motor afgebroken. Een nieuwe moest besteld worden in USA. De bestelling kon meeliften met en andere bestelling, zodoende werden verzendkosten bespaard. Toen de motor gearriveerd was, konden we de auto weer brengen voor montage. Het raam functioneert weer prima en alles ziet weer tiptop uit!

super service.

Vriendelijke ontvangst, zeer goede afwikkeling van problemen.

Gewoon super geregeld

Super snel geregeld als er iets is.

Wederom perfect geholpen!

Ook al ging het in dit geval enkel om een kleine onderhoudsbeurt, toch is het erg prettig als dit soepel loopt. Afspraken worden nagekomen, leenauto geregeld. Als ondernemer is het fijn als er weinig rompslomp is.

Snelle service en planning, uitstekende uitvoering!

Snelle service en planning, uitstekende uitvoering!

Vriendelijk personeel en altijd goede service!

De medewerkers van Liberty Cars staan altijd klaar voor hun klanten. Ze denken mee, zijn altijd behulpzaam en nemen de tijd voor je als klant. Ze kennen de klant, iets wat bij de grote bedrijven verloren is gegaan.

De Valkenburg 3 A

6301PM Valkenburg

Over Liberty Cars Valkenburg

Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van Amerikaanse Merken zoals Jeep, Dodge , Ford USA, Chevrolet, GMC, etc. Daarnaast werken we uiteraard ook aan alle voorkomende merken auto's.