Blij dat ik rij!

Met Eddy heb ik alleen maar goede ervaringen. Geduldig, duidelijk maar vooral ook heel gezellig! En ook de rijschool was zeer behulpzaam als ik mijn planning weer eens niet goed had ingekeken en laat nog moest verzetten. Zekersteweten een aanrader!

Hele leuke tijd

Ik vond de rijlessen heel gezellig en heb snel goed alles geleerd.

erg goed.

ik heb mijn aanhanger bij eddy gehaald. top instructeur en niks om over te klagen.

Fijne rijschool

Ik vond het een fijne rijschool en heb veel plezier gehad tijdens het lessen!

Het was een fantastische ervaring

Ik vond het een leerzame en gezellige rij instructeur.

Great

Thank you Guido

Super fijne ervaring

Hele fijne rijlessen gehad, goede uitleg en aanwijzingen gehad van rijinstructeur Bob. In een keer geslaagd en super blij.

Fijne, duidelijke lessen

Goede ervaring gehad met deze rijschool. Fijn dat de lessen langer zijn dan normaal, fijne en duidelijke instructeur met humor en de rijschool + instructeur denken goed met je mee.

Geweldig! Motor in 1 keer gehaald!

Julie geeft goede uitleg, duidelijk en een hele fijne en rustige motor instructeur!! Als je bij heezen lest ben je in goede handen!!

Super fijne begeleiding

Ik heb een hele fijne tijd gehad. Je krijgt duidelijke uitleg en fijne begeleiding.

Great driving school and friendly instructors

I had driving lessons with Karol and eventually Stan, and it was always a very pleasant and enjoyable experience. Karol was organized and a good teacher. Stan never gave up on me through multiple attempts of the exam, always keeping me motivated and positive. The atmosphere during the lessons was fun and relaxed.

• Would you recommend us? Yes

WAS SUPER

Van Julie super goede lessen gehad , alles super goed uitgelegd. Een aanrader voor iedereen. In 1 keer geslaagd , bedankt Julie

In een keer geslaagd dus ik zou wel goede les hebben gehad

Fijn

Leerzame lessen gekregen waar ik wat aan had.

Super begeleiding gehad

Ik ben absoluut niet de snelste leerling geweest, maar ze hebben onwijs geduld met me gehad. Ben onwijs blij met deze rijschool en mijn lesinstructeur John!

Fijne rijschool.

Hele fijne rijschool, fijne instructeur (rob). Veel geduld tijdens de lessen als het niet lukte bleven we oefenen. Leuke verschillende routes. Goed contact met kantoor

Heel goed

Hele goede instructeur

Hoppa, motorrijbewijs gehaald

Bij Rijschool Heezen in één keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Ik kreeg duidelijke, bruikbare tips en ze hebben er alles aan gedaan om het soepel te laten verlopen. Zelfs toen één instructeur onverwacht uitviel, werd alles perfect opgevangen.

Top begeleiding!

Erg prettige cursus E achter B gehad bij Heezen! Vakkundige begeleiding gehad van begin tot eind!

Hele fijne instructeur, met duidelijke communicatie.

Hele fijne instructeur, goede communicatie vanuit de rijschool. Bob liet me op mijn eigen tempo leren, wat heel fijn was.

Heel erg goede rijschool

Heel erg tevreden met de rijschool, in een keer geslaagd met behulp van Quinten. Ik had een hele goede band met mijn rij instructeur niet alleen omdat ik zijn zoon ken. Heel erg betrokken bij de leerling.

Top ervaring

Fijne uitleg en rustig waardoor het allemaal goed is gekomen!

ik een fijne tijd gehad met veel humor

leuk

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219