Vertrouwd, betaalbaar, goed!

Onderhoud uitgevoerd en distributieset vervangen.Weer een fijne leenauto meegehad. Op naar de volgende kilometers. Tot over een paar maanden voor de volgende km beurt.

Vriendelijk, vakkundig en stipt

Door omstandigheden moest het wat sneller dan normaal, Er was begrip voor en alles werd snel gedaan. Klasse!

Gewoon perfect

Gebeld dat mijn auto niet starten binnen 15 minuten een monteur zo geregeld j

prima service en zeer klantvriendelijk.

al een aantal jaren klant bij deze garage, ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. komen altijd hun afspraken stipt na, klasse.

Altijd goede service en correcte afspraken.

Ik kom al jaren bij Mebo en ben er altijd keurig en correct behandeld.

Goede vriendelijke en snelle service

Vriendelijk , snelle service

Top service

Alles goed geregeld.

Prima garage, je kunt snel terecht, makkelijk afspraken maken die worden nagekomen.

Mebo is een betrouwbaar adres voor het O.H. van mijn auto.

Mebo Bosch CAR service te Roggel, is een fijne garage met deskundige mensen die aan de auto(s) sleutelen.

Mijn auto voelt als nieuw!!

Na elke beurt voelt het alsof mijn auto weer topfit is.

Hele goeie service!!

Ik had problemen met mijn elektrische gasveer van mijn Opel Astra -->werkt niet meer elektrisch Oorzaak kabelbreuk op bekende plaats voor Astra. In overleg gerepareerd tegen fractie van de prijs van een nieuwe veer . Hopelijk doet ie t weer lang

goede servise en advies

mijn auto is 24 jaar oud en er werden tijdens de apk enkele gebreken geconstateerd die in de toekomst tot schade kunnen lijden. auto is goedgekeurd, maar advies is om na te denken of ik de gebreken tzt laat repareren, of de auto inruil. Ik had ook om een kleine beurt gevraagd, maar advies was, zou je dat wel doen, ik zou beter eerst nadenken over de toekomst van deze auto. Dat vind ik meedenken.

Gewoon goed

Mijn Qooder gebracht voor een onderhoudsbeurt en een kleine reparatie. Service is goed daar.

Bij nood toch ruimte kunnen maken in de planning om mij weer op weg te helpen.

Top.

Het vertrouwen was er op het moment dat we binnenliepen.

Prettig contact met eigenaar en verkoper. Nemen alle tijd voor je. Keurig nette zaak, van showroom t/m werkplaats. Mooie, goed verzorgde occassions. Straalt kwaliteit uit. Snelle en correcte afhandeling bij aankoop waardoor we binnen 2 dagen na de koop in onze mooie nieuwe auto wegreden!

Een goede garage met vakmensen in dienst .

Wij zijn altijd goed geholpen , en dus tevreden over deze garage .

Uitstekende service en vakmanschap.

Zoals eerder aangegeven is de service goed en wat zeker zo belangrijk is , is het vakmanschap en het vertrouwen .

Prima afsprAken nagekomen.

Vooraf nog even gebeld wat het zou gaan kosten, dus zeker geen verrassingen.

Goede ervaring

Beurt gegeven aan mijn auto prima gedaan. Gevonden storing prime verholpen. Zeer tevreden en beveel dit bedrijf dan ook aan.

Vertrouwen!

Mebo staat voor je klaar

Top goede service

Fijn en snel geholpen

Goede uitleg

Goede service klantvriendelijk en geen gekke prijzen Grt henrie beniers

Alles goed geregeld

Je wordt hier niet misbruikt, alleen reparaties die echt noodzakelijk zijn worden uitgevoerd

Bevelantstraat 20 a

6088 PB Roggel