voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!! Geweldig bedrijf!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer mooi bedrijf veel keuze in motoren. Waar je naar mijn mening altijd een motor kan vinden. goed personeel klant vriendelijk. als er problemen zijn worden ze goed opgelost. gr Evert Rozendaal

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed geholpen ,goed luisteren naar de klant .\r\nvragen of ze kunnen helpen of wil U even rustig kijken,\r\nmotor ingeruild en andere motor gekocht waar een paar kleine dingetjes aan moesten gebeuren.\r\nop afgesproken dag opgehaald en alles was keurig volgens afspraak klaar gemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn geholpen\r\nbij proefritmotor een paar dingetjes afgesproken \r\nen bij het ophalen van de motor was alles keurig gedaan\r\nSUPER !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb m\'n oude motor ingeruild op een iets minder oude motor

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pas geleden een mooie honda vtr firestorm gekocht bij Jager motoren, heb gekozen om de motor met garantie en een afleverbeurt te kopen.Allereerst zeer netjes en vriendelijk geholpen en de motor is netjes afgeleverd nieuwe olie/remblokken etc. Ook de monteur was erg geschikt wat betreft uitleg over de motor en de uitgevoerde werkzaamheden.\r\n\r\nGert uit Assen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pas geleden een honda vfr 800 gekocht bij Jager motoren.\r\nTijdens de verkoop werd alles netjes en goed afgerond.\r\nTijdens de garantie periode heb ik de motor terug gebracht voor een aantal kleine dingen , mijn thermostaat was niet goed. Ik moest wel even doorzeuern maar uiteindelijke hebben ze alles netjes vervangen. Helaas moest ik wel twee weken wachten terwijl ik van te voren precies heb aangegeven wat er aan de hand was. Over het algemeen wel tevreden over Jager motoren.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste ervaring was niet goed. Zaterdag 20/02 ergens rond 15:00 uur ben ik binnen geweest en heb een tijdje alle kanten van de BMW R1150RT, die op dat moment vooradig was, bekeken. Achterin de zaak zaten een aantal mensen gezellig te praten, maar niemand is toen op mij afgestapt. Vond ik wel \'bijzonder\'.\r\nZaterdag 31/03 nogmaals heengereden. Tegen sluitingstijd binnengekomen. Niet direct geholpen, maar deze keer was het duidelijk, dat men bezig was met andere klanten. Het was de derde motor die ik op die dag bekeek. Had toen eigenlijk al wel besloten, dat dit \'m moest worden (mits prijs enz OK zouden zijn). Hugo kwam naar mij toe; we hebben nog even gebabbeld en maandag 02/04 heb ik de motor (telefonisch) gekocht. \r\nOver service en deskundigheid kan ik eigenlijk nog niet zoveel zeggen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe tweewieler

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goeie ontvangst bij Jager Motoren .\r\nEven werden we aangesproken en lieten ons rustig rond kijken .\r\nOok werdt er gelijk koffie of thee aangeboden .\r\nHadden we vragen laat het horen .\r\nEn yessss een mooie gebruikte motor gekocht .\r\nOok de jongens in de werkplaats hartelijk dank en ze zijn erg vlot en vriendelijk .\r\nZeker de meiden van de kleding heel behulpzaam .\r\nNogmaals super jongens en ga zo door .\r\nWij zullen onze ervaring zeker rond vertellen .\r\nGr Lukas en Ria .

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe tweewieler