slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had in het begin een klein beetje het idee dat het er voor mijn gevoel ik iets te zakelijk werd benaderd maar dat werd vrijwel direct helemaal ontzenuwd. Er is een no-nonsense beleid wat je aanstaat of niet.Er worden duidelijke afspraken gemaakt die ook zeer zeker worden nagekomen en ook de service meer dan prima is. Ik ken ook bedrijven waarbij zolang de deal nog niet gesloten is men om je heen loopt te leuren je vol gooien met koffie en vervolgens na de koop de kous hiermee af is. Ik heb een Goldwing gekocht met een nog niet versleten achterband. Deze is wel vervangen op hun kosten en had later lekkage aan een benzineslang. Dit is direct keurig verholpen.Ook de voorband wordt vervangen op hun kosten. De Goldwing is volgens kenners zeer zeker niet te duur en een goede koop. Over het algemeen zeer tevreden maar als je zoekt vind je altijd wel wat maar mijn volgende motor zal zeker bij Jager Motoren gekocht worden. Chapeau!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier al meerdere motoren gekocht.\r\nAltijd goed geholpen goede zaak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een gebruikte Harley gekocht. Tot dusver alle afspraken nagekomen en ook servicevragen direct beantwoord. Heel tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf werd getriggerd door een mooie hayabusa op marktplaats, dat was voor mij aanleiding om Jager te gaan bezoeken, en succesvol, over de service kan ik nog niet oordelen, alles in het beginsel was goed geregeld, wel vind ik dat als je een motor afhaald een gevoel van een feestje mag ervaren, verliep prima maar als de gewoonste zaak van de wereld zeg maar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kon Jager Motoren niet, toen ik mijn mooie Yamaha FJR 1300 daar kocht, maar mijn ervaringen tot en met nu zijn zeer goed te noemen. Ze komen afspraken na en vandaag een garantie-reparatie laten uitvoeren, remschijven en blokken vervangen. Na de reparatie bleek dat het probleem nog niet was opgelost, zijn ze meteen verder gaan zoeken en hebben ook de wiellagers vervangen. Nu weer helemaal top! Geen kosten doorberekend gekregen, allemaal service!\r\nOok de sfeer in de zaak sprak mij erg aan. Werkplaats- en verkoopmedewerkers erg vriendelijk en servicegericht. Ook meekijken tijdens het sleutelen is geen probleem. Leuke zaak!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie overzichtelijke lichte showroom, vriendelijk personeel, erg behulpzaam, brengen was geen probleem. Alles met elkaar tot nu toe erg positief.

• Reden bezoek Onderhoud

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf, prima bediening.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorig jaar heb ik een Bandit 1200N gekocht bij Jager.\r\nTijdens de koop werden er afleveringskosten gerekend en de verkoper vertelde dat de ketting/tandwielen ook vernieuwd zouden worden.\r\nTijdens een controle-beurt in april dit jaar constateerde de monteur dat de ketting/tandwielen vernieuwd moesten worden.\r\nHierop maar eens gebeld met Jager en de verkoper zei dat het geen enkel probleem was en dat ze een nieuwe set zouden bestellen en dat ik bericht zou krijgen.\r\nTwee dagen later werd ik gebeld en werd er een afspraak gemaakt voor het vervangen van het spul, dit is naar alle tevredenheid uitgevoerd.\r\nVermoedelijk is de set voor de aflevering niet vervangen omdat ik de Bandit eerder dan de opgegeven aflever datum heb opgehaald.\r\nDus al met al ben ik zeer tevreden over Jager en de koffie is er ook lekker.

• Reden bezoek Onderhoud

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pretig. Ik heb nu voor de tweede keer mijn motor hier gekocht en bevalt prima. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig en onderhoudend.\r\nVeel motoren op voorraad.