slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor gekocht met garantie. Stond na de 1e rit echter meteen stil. Ring antenne defect. puur toeval. kon men bij Jager absoluut niet weten. keurig opgelost. Aardige lieden met hart voor motor en mens.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 2010 een Suzuki VX800 gekocht. De eerste 1000km (5x terug geweest vanuit Groningen) was heen en weer naar Jager omdat er van alles mis was (accu stuk, lader stuk, slippende koppeling). Is allemaal geregeld binnen garantie maar toch... Kwam daarna erachter dat de motor geknepen was (te kleine sproeier, luchtinlaat half gevuld). Er kon met de onderhandeling geen cent af en drie jaar later nog steeds gedonder met deze fiets. Accu\'s die spontaan stuk gaan en koppeling die nog steeds slipt. Machine verbruikt ook veel olie. Slechte machine dus voor teveel geld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en deskundig personeel.\r\nPrachtige motoren voor ieder wat wils.\r\nOok voor een bakje koffie ben je welkom.\r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs voor een knap bedrag een aankoop gedaan, waar behoorlijk wat aan markeert. Omdat er luchtig over gedaan werd toen ik dit melde, de motor laten keuren en een rapport laten opstellen. Toen kwamen er nog meer zaken aan het licht. Levering was slordig, de aflever beurt prut, en de aankoop heeft achterstallig onderhoud. Op het internet ben ik forums en dealer recensies gaan lezen. Het lijkt allemaal op elkaar wat je vindt: niet bepaald positief zal ik maar zeggen. Ik heb geen enkele tevreden Jsger klant kunnen vinden....

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond dat er een goede sfeer is. \r\n\r\nIk had mijn vragen nog niet allemaal gesteld was de verkoper al weg, heeft te maken met de drukte in de showroom. Een monteur heeft me verder geïnstitueerd dus dat was netjes.\r\n\r\nIk ben tevreden over de transactie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk, service gericht, vlot geholpen, alle tijd en aandacht bij het passen van kleding.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je kunt met plezier bij jager motoren binnenstappen, of het is om iets te kopen of om zo een keer te kijken, de omgang is altijd prettig\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles perfect verlopen.\r\nAlleen het poetsen van de motor had beter gekund.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was, een leuke ervaring. Ik werd goed geholpen door Arjen. Jager motoren, is een zekere aanrader, voor een ieder, die een motor wil kopen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jager Motoren heeft veel mooie motorfietsen staan en het is totaal geen probleem om op een motor een proefrit te maken. Eenmaal overgegaan tot koop worden ze wat lakser wat betreft terugbellen en bepaalde dingen opsturen.