• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf!! Kom er graag. Goede service. .vooral de werkplaats is echt top!!

• Reden bezoek Onderhoud

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot, adequaat en doelgericht. Zeer prettig en vriendelijk alsook meedenkend. Goede service en advies!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klantvriendelijk en als je problemen hebt helpt de werkplaats je erg goed zoals de monteurs, vooral Harry heb ik goede ervaringen mee.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vreemd, na 2 uur rijden bleek de F 800 gs niet goed te zijn volgens de monteur. Men zou met mij contact opnemen. Na twee keer gemaild te hebben hoor ik niets meer terug. Deze bmw staat nog steeds te koop. Willen ze de motor niet verkopen, laks, was ik te kritisch omdat de verf van het blok na de proefritoiet of omdat er geen onderhoudsboekje was of..... Ik weet het niet. Vreemd hoor!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe tweewieler

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een mooie gebruikte motor bij jager motoren aangeschaft . we hadden nog een klein garantie gevalletje maar werd direct vakundig opgelost door de jongens in de werkplaats . en kochten er onlangs ook nog een tom tom rider onder de internet prijs . Arjan Bedankt !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe zeer tevreden, na een maand nog een zadel omwisselen vind ik top service !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima.\r\nniks op aan te merken.\r\ngoede service en klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na enige aanloopproblemen, heb ik nu een uitstekend contact met Jager Motoren. zowel verkoper, chef werkplaats als directeur. Ik voel me hier thuis. bij het spreken van meerdere personen kan er al snel \'ruis\' op de lijn ontstaan. Ik heb vandaag 17-9-2013 een goed gesprek gehad (en even goed doorgevraagd). Daarna een super-deal gesloten met mijn ZZR-1400 + pak, helm en laarzen. Na 13 jaar niet gereden te hebben, ben ik weer opgestapt op een CBR-1000 en nu na 2 weken dus op de Kawasaki.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Daar ben ik weer uiteindelijk reactie (week na mail) gehad van het bedrijf en heeft de reparatie kosten vergoed.\r\nDat heeft Hugo dan wel weer goed geregeld. Bedankt daarvoor. Nog een beetje betere nazorg en het is een top bedrijf ;-).\r\n\r\n\r\nGr. Kliphuis

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prima motor zaak

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alle keren keurig geholpen met mijn vragen, geven je goede tips mee en nemen de tijd om naar je problemen te luisteren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met dit bedrijf. Gemaakte afspraken zijn nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb er nu 2 motoren gekocht en beide keren was ik zeer tevreden.Ze doen niet moeilijk en ook de werkplaats is geen verboden terrein.\r\nKortom: zeer positief!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed geholpen.Toen ik later wat kleine problemen hebben ze dat goed opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn mening over jager motoren.\r\nEen paar min puntjes.\r\nMen wist dat we van ver kwamen,het ontvangst liet wat te wensen over geen drinken aangeboden toch nog lang wachten voor we geholpen werden.\r\nDe motor werd wat slordig afgeleverd (niet gepoetst ) jammer.\r\nHet overschrijven van de motor moesten we zelf doen dit kan ook anders.\r\nWe werden verder prettig en correct door Hugo geholpen.\r\nWe hopen jullie hiermee van dienst te zijn geweest.\r\nVerder prima shoppie jammer dat het voor ons te ver weg is.