perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Allereerst mijn dank en waardering voor de geweldige wijze waarop jullie onder garantie mijn Kawasaki VN2000 hebben gereviseerd.\r\n \r\nMijn motor verbruikte nogal wat olie en heb dit in de garantie periode aangemeld. \r\nMijn klacht is direct serieus genomen en nadat ik het motorseizoen 2013 heb volgemaakt met 15000 km heb ik mijn motor voor de winter bij jullie achter gelaten. Vervolgens is het blok (140kg) gedemonteerd en toen bleek dat er aan het blok bij een vorige eigenaar geknoeid was.\r\nZonder aarzeling werd er gekozen voor de meest beste oplossing, wat inhield nieuwe zuigers en nieuwe nokkenassen en ook nieuwe distributie ketting. \r\n\r\nIk ben enkele malen langs geweest om deze klus op de voet te volgen en werd dan altijd hartelijk en deskundig te woord gestaan. De werkplaats is heel transparant en je kunt gewoon naar binnen en kijken hoe het er mee staat.\r\nMijn motor loopt en rijd weer als een zonnetje.\r\n\r\nDus nogmaals mijn dank, in het bijzonder aan Hugo(verkoop), chef werkplaats Harry en monteur Ricardo die er een mooie klus aan had.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik kreeg de tijd om rond te kijken, niet direct iemand in mijn nek die me wat wou verkopen.\r\npersoneel was vriendelijk en neemt de tijd voor je.\r\nruime keuze aan verschillende type motoren (race, tour, naked, chopper).\r\nzaak prima te bereiken vanaf de snelweg. (zie filmpje site)\r\nprijs/kwaliteitverhouding ligt naar mijn idee scherp in vergelijking met andere zaken.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe tweewieler

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor online gevonden, nette prijs, korting op kleding, goed afgehandeld netjes en correct\r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel heel slecht ik kan niemand deze motorzaak aanbevelen. Hier word gelogen over km standenden en technische zaken. Ook komt de verkoper zijn afspraken niet na. Denk 2 keer na voordat u hier een bezoek brengt want het is pure oplichterij. Ik zal dit bericht delen zoveel ik kan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tot nu to prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen, overschreven graag weer meteen en op de zaak :-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel mooi bedrijf, Klantvriendelijk (de koffie stond klaar) en een hele goeie service.\r\nHelaas was het wel erg ver weg. Heb 300km moeten rijden voordat ik er was maar dat was het zeker waard!. \r\nDe vertegenwoordigers namen ruim de tijd voor me en lieten me ook tegelijkertijd genoeg met rust.\r\nQua service: Vertegenwoordigers hebben meerdere keren laten weten dat als er iets is, ik direct contact met ze moet opnemen. \r\nHeel professioneel bedrijf en dit zal ik ook zeker aan andere mensen laten weten. Keurig Mannen! Ga zo door!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gewoon goed. Nog geen ervaring met after sales, lijkt wel goed.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke mensen, maar de motorfietsgegevens zijn niet allemaal juist blijkt achteraf en dat is jammer.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe tweewieler

• Reden bezoek Andere reden

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn goed en netjes behandeld, motoren stonden netjes gepoetst en op tijd klaar\r\nBij de Kledinghoek goed geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jager motorbedrijf is een mooi bedrijf Met een groot aanbod van motoren. In alle prijsklassen. Als je echt een motor wilt kopen dan is er altijd wel een voor jou bij in jou prijsklasse IK heb er ook een gekocht. En de afhandeling was super goed Fam. Jager en medewerkers bedankt voor de goede zorgen. als je een motor aan wilt schaffen is mijn advies Ga naar Jager Motoren aan de Buitenvaart in Hoogeveen. groeten van Tinus Steenbergen uit Fort

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, al viel de inruil van de trx achterna wat tegen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hier een tweedehands R1 gekocht en werd prima geholpen. Er waren wat opvolgpuntjes en dat heeft door omstandigheden wel wat langer geduurd maar is uiteindelijk prima opgelost.\r\nNog even met de monteur gesproken en die neemt zijn taak serieus. Heeft de motor prima onderhoud gegeven, geen enkel probleem mee gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf beide keren dat we een motor aanschafte prima ontvangen/behandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is me goed bevalen na de afhandeling van mijn Ducati 748

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hulpbehoevend aan de kant van de weg. Analyse: accu stuk.\r\nGebeld met Jager Motoren. Snel gehaald, vriendelijk en adequaat geholpen.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf veel keuze , maar altijd een beetje afstandelijke gevoel van de medewerkers