perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles verlopen zoals afgesproken. Netjes op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goed

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd goed, geen gezeur, vriendelijke personeelsleden, directe hulp bij een \r\nprobleem.\r\nzelden was ik bij zo\'n super garage. Ik geef ze ook een ster op hun werk, net zoals die op de auto\'s staan die we rijden, dankzij hun perfecte werkzaamheden.\r\nIk ben enorm tevreden over de techniek gekoppeld aan de menselijke manier van werken. Groeten van Theo.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verzorgd , vriendelijk en deskundig\r\nIk was er voor de APK t.b.v. een oude Golf2 Diesel uit 1991 en werd er vriendelijk geholpen.\r\nDe prijs van 25 Euro was zeer schappelijk te noemen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heb een vervelende electrische storing in mijn Mercedes c180 1998.\r\ndus niet echt een nieuwe meer .\r\nben in contact gekomen met eag Mercedes Eindhoven, die met redelijke condities\r\ngaan proberen om dit op te lossen.\r\nmet de prijs,service en vriendelijkheid staat dit bedrijf echt aan de top.\r\nhouden zo!!\r\nik kreeg gratis een vervangende auto mee en wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen. TOPPIE!!\r\nkunnen andere garages/dealers een puntje aan zuigen.\r\n\r\nNogmaals voor de jongens van eag Eindhoven: vast bedankt en ga zo door!!!\r\n\r\ngr. ger verweij

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf rectificatie op mijn vorige beoordeling:\r\naangezien het reparatie onder garantie betreft, heb ik hiervoor geen beoordeling kunnen geven. het cijfer 1 is dus fictief!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf op 6-1-2014 is mijn B170 afgeleverd(occasion). Prachtige auto, keurig afgeleverd.\r\nEr zijn in de eerste week enkele afwijkingen geconstateerd:er wordt direct in overleg een afspraak gepland, gratis leenauto mee en de volgende dag mijn auto weer opgehaald.\r\nAlles keurig afgehandeld zoals afgesproken.\r\nDe professionaliteit straalt van het bedrijf en personeel af.\r\nZeer aanbevelenswaardig.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In november 2013 een Mercedes importauto aangeschaft en mijn Audi A6 ingeruild. De Mercedes werd in januari 2014 afgeleverd. Het hele traject van onderhandeling tot en met aflevering is uiterst vriendelijk en professioneel gegaan . EAG in Venlo beschikt over een enthousiast team die helemaal vanuit de klant meedenkt. Met name de servicegerichtheid verdient alle lof. Zo was er na de aflevering een probleem met één van de deuren waarvan de oorzaak onduidelijk was. Hier werd verder geen probleem van gemaakt en werd het euvel onder garantie gerepareerd en de auto dezelfde dag weer keurig thuis afgeleverd. Dit bedrijf is een aanbeveling voor mensen die professionaliteit en service willen.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service, zoals je dat hoopt te krijgen. Heldere uitleg en alle afspraken nagekomen.\r\nDe service hield niet op bij de aankoop. Ook de behandeling van een garantieclaim werd uitstekend behandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf afspraak is afspraak snel en duidelijk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mensen en prima service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. \r\nMercedes wordt zelfs opgehaald en thuis gebracht.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Iedere keer als ik er kom ga ik zeer tevreden weer naar huis\r\nZo als de naam al zegt EXCELLENT.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige, transparante en optimale manier van communiceren. Service hoog in het vaandel en afspraken worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Jan van Riebeeckweg 11

5928LG Venlo