goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf eerste keer in dit bedrijf werd door de receptie keurig te woord gestaan, er werd op korte termijn een afspraak gemaakt en ik werd voor aanvang van de werkzaamheden op de hoogte gebracht van de kosten.\r\nOnderhoud/reparatie keurig netjes uitgevoerd en op de afgesproken tijd klaar.\r\nDe auto was ook nog keurig gewassen. Prima service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede response, zeer betrouwbaar, fijne mensen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als het niet goed zou zijn dan kan je wel een pagina vol schrijven.\r\n\r\nJullie doen het uitstekend, ga zo door.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klant vriendelijk,goed te woord staan. alle afspraken zijn correct.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf excellent; een ander woord doet de service te kort
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service al vanaf het begin met hart en begrip voor youngtimers

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf over de jaren heen super service en duidelijk betere kwaliteit als officiële dealer >> deze liggen op straatlengte achterstand.De afstand meer als waard

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service. Leenauto was geen probleem. Prijsopgave wordt eerst doorgegeven, voordat men iets vervangt/repareert. Je ontvangt een gedetailleerde werkbon na werkzaamheden, zodat je goed kunt zien waarvoor je betaald. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf meerdere keren per jaar kom ik als klant(in bezit van 3 MB\'s)in contact met EAG.\r\nIs het niet voor onderhoud dan is het wel voor andere(kleinere of grotere)zaken. \r\nMaar één ding valt mij -als trouwe MB-rijder en dat al 40 jr. lang- steeds weer op:\r\nde klantvriendelijkheid,of beter,de klantgerichtheid maar ook de professionaliteit van het personeel. Zowel de service aan de balie, verkopers, als monteurs. Men gaat correct en deskundig op vragen in en ik moet uit jarenlange ervaring met vele garages eerlijk zeggen, dit doet niemand hen na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben 12 april j.l. een Mercedes E 270 cdi gekocht bij EAG Eindhoven, ik heb al heel veel auto\'s gekocht bij diverse bedrijven maar de manier waarop men behandelt wordt bij EAG Eindhoven hebben wij nog niet eerder meegemaakt.\r\nDe mensen zijn daar echt klant vriendelijk en men wordt daar ook echt als klant behandeld men neemt de tijd om uitleg te geven en of een fatsoenlijke proefrit te maken men dringt niets op maar laat de klant in zijn eigenwaarde de aflevering was ook geweldig dit kom je vandaag de dag niet meer tegen kleine mankementjes die we tegen kwamen werden dan ook meteen verholpen zonder discussies.\r\nIk durf dan ook gerust te zeggen wie daar een auto koopt gebruikt of nieuw zal daar zeker terug komen.\r\nEen dikke pluim voor Erik en William ga vooral zo door en wij zullen dit zeker doorgeven aan iedereen die het maar wil horen.\r\n\r\nmet vriendelijke groet Geert en Anna Huizinga
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

voldoende, een redelijke ervaring