Goed en snel geholpen!

Goede ontvangst waar na ik snel en goed ben geholpen.

Snelle service na lekke band

Zondagavond had ik een lekke band en een thuiskomertje van de ANWB verkregen, maandagochtend meteen naar Garage Roos gebracht die meteen de band heeft vervangen, super snelle service.

Gewoon wat je mag verwachten

Service blijft een sterk punt

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen met het keuren van mijn BMW E46 330Ci

Top Service en snel klaar!

Zie de in 1 zin..

Vlotte eerlijke service

Goed alternatief voor een erkende bmw garage. Keurige vlotte service.

Good service and communication

They did a great job on fixing my car and keeping everything in order and communicating.

Tijdens het wachten kon ik werken

Roos heeft een mooie ruimte om te kunnen werken. Bijvoorbeeld als je wilt wachten op de reparatie

Uitstekende garage, uitstekend team!

Alles loopt op rolletjes, als klant word ik supervriendelijk en grondig informeert, mijn auto en ik zijn helemaal happy!

Goed betrouwbaar en meedenkend bedrijf!

Van de week een koelvloeistof lekkage met mijn bmw gehad, maandag gebeld of ze evt tijd hadden en ik mocht de auto neerzetten ondanks de vakantie drukte. Aardige eigenaar denkt echt met je mee volgende dag namelijk al een belletje dat het gemaakt was. Hadden ze even tussendoor tijd voor gemaakt. Echt top, en hier is zeker wel kennis van zaken!!

Top gedaan, vriendelijk.

opnieuw goed

Zeer dienstverlenend en extra zorg.

Tevreden garage

Zeer te vreden met de service

Snelle service

Voor apk en grote beurt geweest. Binnen een paar uur was de auto klaar

Great advice and service!

Great advice and service! Highly recommended..

• Would you recommend us? Yes

Goede service en maken afspraken waar

zeer goede en prettige medewerkers

Topservice! Snel en doeltreffend geholpen. Niet te vergeten, heerlijke koffie..

Snelle service en vakkundig

Snel afspraak kunnen inboeken voor kleine beurt Leenfiets mee Heldere uitleg van prijzen en advies wat er aan komt Airco kon ook nog gedaan worden

Helemaal top

Ik kan deze garage aanraden. Ik ben al 3 jaar klant en wordt top geholpen. Ik kan niet anders zeggen. Beleefd en professioneel, echt vaklui.

Voor elk piepje of beurtje waarvoor ik langskom, zorgt men ervoor dat ik zonder zorgen weer door kan rijden tot de volgende beurt. Zoek je een betrouwbare specialist en autodealer, dan moet je hier wezen!

Fijn bedrijf, top!

Mijn eerste ervaring bij dit bedrijf. Vriendelijke dame achter de balie, weet waarover ze het heeft met veel kennis. Van te voren weet je waar je aan toe bent. Ook de leenauto was helemaal goed. na reparatie gelijk opgebeld, vrij snel. prijs kwaliteit verhouding goed ik heb al snel een vervolg afspraak gemaakt. (ze zagen gelijk dat er nog wat aan de hand was) kortom Top!

Top bedrijf

Vriendelijk personeel en zijn eerlijk en oprecht.

Prima en snel

Ik ben snel en adequaat geholpen met langzaam leeglopen de band.

Geweldig geholpen

Door garage roos geweldig geholpen, ondanks drukte bij hen en veel werk, kon mijn auto met een complexe storing tussendoor. Door bmw werd het verkeerde onderdeel geleverd dus heeft de eigenaar van garage roos in zijn eigen weekend het onderdeel opnieuw besteld en gemonteerd. Geweldig. Contrast kan niet groter met de bmw dealer, waar ik werd weg gestuurd met nul op rekest.

Toppers!

Beste en vriendelijkste garage die ik ken. Rij er vanuit Bussum graag voor om. Duidelijke uitleg en top service

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Garagebedrijf Roos

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!