Professionele service &zeer vriendelijk

Dat zijn Het beste garage voor Mini&BMW. Vriendelijk Scherp in price Professioneel

Uitstekende service

Alles volgens afspraak; prijs en kwaliteitsverhouding prima in balans. Accurate en vriendelijke customerservice!

Waar service en nakomen van afspraken nog normaal is

De ervaringen, 3 keer geweest, zijn allemaal positief. Geven een duidelijk en helder advies. Leggen uit waarom iets wel of nog niet gedaan moet worden en welke kosten er mee gemoeid zijn. Geeft een goed gevoel en een goed onderhouden auto!

Vriendelijk

Kopen van gebruikte auto maakte ze op mij een keurige en vriendelijk indruk en tel ook goed bereikbaar dus tot nu toe niets te zeuren Betty ,& Bart

Snel, goed advies en eerlijk.

Fijn dat Garagebedrijf Roos zo eerlijk was om aan te geven dat ik geen grote maar een kleine beurt nodig had. Daarnaast kon ik snel terecht bij ze voor een afspraak. En hebben ze me goed advies uitgebracht voor mijn onderhoud van mijn mini. Kortom goede service verlener, betrouwbaar en eerlijk. Fijn met jullie te mogen kennismaken. Op naar de volgende beurt!

Zoals altijd een super service

Ik had plots een schroef in mijn band. Ik kon bij Roos direct de volgende dag terecht en de band is hersteld zodat ik weer verder kan. Dit alles tegen een goeie prijs.

altijd goede service

kom al jaren bij deze garage. altijd goede service, kwaliteit en betrouwbaarheid

Een prima garage

Een goede ontvangst met een prima receptie.De afspraken die gemaakt zijn worden ook nagekomen.Kortom een prima garage.

Goede en duidelijke service!

Een aanrader!

Goede eerste ervaring

Als nieuwe klant goed ontvangen. Afspraak maken kon op korte termijn. Goed gevoel gekregen bij het advies om een grote onderhoudsbeurt niet gelijk te doen maar pas als daar een signaal voor komt in de display. Dus geen onnodige voorbarige kosten gemaakt

Prima service!

Zeer tevreden.

zie hieronder......

We zijn al jaren klant, en zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

Snel en kundig

Ik werd snel en kundig geholpen. De service is altijd erg hoog bij Garage Roos.

top service en kon snel terecht, ze denken met je mee!!!!

Gewoon een goede garage wachtruimte oké met koffie e. d

Vakkundige en zeer klantvriendelijke service

Garage Roos denkt met je mee en doet iedere keer weer net dat stapje extra om je met een blij gevoel de weg op te laten gaan.

klant en kwaliteit

wederom prima ervaring!

goede service, aardige mensen, kwalitatief hoogstaand werk

een prima bedrijf dat denkt in mogelijkheden, open staat voor vragen en servicegericht werkt.

Ik kreeg meer service dan ik vroeg

Lampje gaat branden: olie bijvullen. Ik heb niet eens een idee welke olie in mijn auto moet. Rijd even langs bij de garage om het te vragen en als het kan meteen bij hen olie te kopen. In plaats van met een bus olie te vertrekken krijg ik koffie aangeboden en wordt er even olie bijgevuld voor mij. Meteen even een lampje vervangen. Na een kwartiertje kan weer onbezorgd op weg. Rekening: 28 euro.

Goeie service, ze denken mee! Blijf hier zeker komen!

Meedenken

Complexe computerstoring maar door meedenken toch volledig naar tevredenheid opgelost

Prima Service!

goed geholpen / denken mee met de klant / vriendelijk personeel

Geweldige service

Fijn en adequaat geholpen. Vriendelijk personeel en eerlijk advies.

Super geholpen en overal wordt meegedacht.

Een hele goeie garage die graag meedenkt en die de situatie goed inschat. Het raam van mijn cabrio kon niet meer dicht omdat het mechanisme stuk was. Ondanks dat ik geen afspraak had en het heel druk was, werd ik meteen geholpen en kon ik gebruik maken van een leenauto.

Lekker meedenken.

Onderhoud en winterwissel.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Garagebedrijf Roos

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!