altijd behulpzaam

Goede service vlot geholpen

Prima service.

Degelijk advies en prima service. Vriendelijk in de omgang.

Aanbevelenswaardig

Toen bleek mijn auto aanvullende diagnose en reparaties nodig had en ik mijn auto langer kwijt zou zijn, kwamen ze na kort overleg met een meer dan passende oplossing. Hierdoor bleef ik mobiel en konden zij de reparaties op hun gemak konden uitvoeren. Tussentijds werd ik vriendelijk en goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Mijn BMW rijdt weer als een zonnetje. Ze zijn niet de goedkoopste garage, maar leveren wel waar voor hun geld. Aanbevelenswaardig!

heel prettig en professioneel

duidelijk. professioneel en de extra mile gelopen. dank!

Goede service en een vertrouwd gevoel.

Fijn dat je vooraf geïnformeerd wordt welke werkzaamheden uitgevoerd worden en de totaalprijs meteen weet. Zo kom je bij het ophalen niet voor verrassingen te staan. Voor mij een betere keuze dan mijn merkdealer.

Prettige samenwerking, hele fijne en keurige receptie, mensen die weten wasr over ze praten. Kan ik een ieder aanraden. In in woord TOP

Keurige service

Altijd de juiste service met goede afspraken. Een tevreden klant

Superrrrr goed!!!

Ik werd zeer vriendelijk geholpen eerst telefonisch al en bij de garage zelf ook. Zeer goed geholpen en ontzettend blij met de specialistische kennis!

super tevreden.

Vooraf goed voorbereid over duur van reparatie. Extra remvloeistof en profiel banden

uitstekende service

vriendelijk geholpen.

Uitstekend service

Ik ben altijd verbaast van garagebedrijf Roos Vandaag ook van hun lekkere Cappuccino &prachtige service weer.

Goed, transparant en prima prijs

Klantvriendelijk, kundig en kwaliteit is dik in orde.

Er wordt duidelijk gecommuniceerd en meegedacht en goede service geleverd!

Top oplettendheid en service

Door ernstige nalatigheid van de verkopende dealer is een zeker ongeluk door de oplettendheid van de monteurs van Roos voorkomen. Wij danken hiervoor het team van Roos!

Kleine reparatie

Wat standaard onderhoud en kleine reparatie aan de achterdeur, er zat iets los van binnen.

Doelgerichte en goede service welke klantgericht is

Er wordt nooit mistig gedaan over zaken. Vragen mag altijd en dat gaat zeker op voor bij Roos. Antwoorden zijn duidelijk en je weet ook waarom wat moet gebeuren. Alle zaken aan de auto worden goed uitgevoerd (eerste keer sneaky laten nakijken bij een ex-automonteur).

Oprecht en eerlijk

Beste keuze. Oprecht / eerlijk en transparant

Top!

Snelle service!

Prima klantvriendelijk bedrijf

Al jaren lang tevreden klant.

ik ben zeer tevreden over de bmw garage roos .

zeer helder en duidelijk uitleg van de reparatie van mijn bmw en natuurlijk een mooie leenauto ter beschikking . bij roos is mijn bmw in goede handen. p .visser

Snel en vakkundig geholpen

Klantvriendelijk en snelle service

Probleem direct en snel verholpen door monteur.

Sander is altijd een toonbeeld van hulpvaardigheid

En technisch zijn ze gewoon ijzersterk

Garage Roos levert prima service!

Vriendelijke en accurate service

Professionele service &zeer vriendelijk

Dat zijn Het beste garage voor Mini&BMW. Vriendelijk Scherp in price Professioneel

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Garagebedrijf Roos

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!