the best

Nice atmosphere, quickly and professionally!

• Poleciłbyś nas? Tak

Bandenwissel lekker snel en netjes gedaan.

Perfect Services

Fast and quality service.

Vriendelijk en adequat

Prima en terzake kundige vakmensen

Fijne zaak waar je je welkom voelt

Snel geholpen en weer op pad!

TOP SERVICE!!!!

Vakkundig en zeer klant vriendelijk

Staan hier altijd klaar om de beste service aan hun klanten te verlenen.

Het personeel is ontzettend vriendelijk en je kan altijd terecht ondanks de drukke agenda. Met last minute belletjes proberen ze je altijd zo goed en snel mogelijk te helpen wat zover mijn ervaring altijd het geval is!

klant vriendelijk team

Al jaren naar volle tevredenheid klant. Fijne bediening en ervaren team monteurs. Inmiddels na al die jaren wel een band opgebouwd en dat voelt vertrouwd aan en ze laten je nooit staan als er iets met de auto is. En dat is een fijn gevoel.

Snelle en goede service

Nieuwe winterbanden gemakkelijk besteld en gemonteerd. Klein aandachtspuntje: even de banden op spanning brengen conform de tabel in de benzinepomp. Masr misschien was de monteur niet op de hoogte dat deze met een knopje op de voordeur moest worden geopend.

Simpel en snel

Lampje stuk, binnen 10min weer op weg.

Uitermate klantvriendelijk.

Zijn heel erg klantvriendelijk, een eventuele gemaakte afspraak is, wanneer er iets tussenkomt, gemakkelijk te verplaatsen.

Top service & snel

Snel & servicegericht & professioneel

Klantvriendelijke, meedenkende ervaring

We hadden interesse in een bepaalde Mini, die op de site stond. Proefrit mogen maken, de deal snel kunnen maken. Onze inruil achter kunnen laten en de aangeschafte direct mee kunnen nemen. Er werd zeer praktisch meegedacht, om goed op weg te kunnen met de nieuwe aankoop. Vriendelijke eigenaar, prettige ervaring.

Afspraak goed nagekomen.

Na prijs opgave en afspraak, voor plaatsen verstralers. gebeld dat de onderdelen nog niet binnen waren. Daarna goed contact gehouden over de voortgang. Auto netjes en schoon weer afgeleverd.

Goedemorgen afhandeling

Een rots in de branding

Na elders een miskoop van een auto verkregen te hebben, heeft garage Roos mij meegenomen om zelf de problemen met mijn vorige auto onder ogen te zien en geholpen met alternatief vervoer te regelen. De manier waarop zij te werk gaan is op een professioneel & sociaal vlak uitstekend. Dankzij garage roos hoef ik mij geen zorgen meer te maken over mijn vervoer en kan ik gerust van A naar B cruisen. Zeker een aanrader!

best goed !

vlot geholpen m,n airco is minimaal lek is geconstateerd . en niet te vinden - afgevuld en ik betaalde alleen vullen , netjes !

Prima service en kon snel terecht

Remblokken vervangen, dat is op zich niet spannend. Het was vooral een fijne ervaring omdat ik binnen 4 dagen al terecht kon en het allemaal snel geregeld was. Daarom al 15 jaar mijn vaste adres.

Betrouwbaar en klantgericht

Garage Roos is zeer betrouwbaar en klantgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je wordt op een uiterst vriendelijke manier geholpen. Ook het advies is altijd goed en goed onderbouwd. Kortom, een top bedrijf en een meer dan uitstekend alternatief voor de BMW garage!!

Vriendelijk en goed

onaangekondigd binnen gelopen en meteen geholpen terwijl ik een lekker kopje koffie drink en de koekjespot leeg eet :)

Altijd vriendelijk

Goede uitleg van alle kanten en altijd meedenkd

Ik kom er al jaren en altijd vriendelijke medewerkers

Ik kom er al jaren voor onderhoud en altijd vriendelijke medewerkers.

Top, snel klantvriendelijk en prima prijs

Ga zo door

Zeer goed! Kundig, netjes, veel kennis en transparant

Fijne garage. Alles ziet er zeer netjes uit, ook de werkplaats. Vriendelijke opgewekte mensen met veel kennis, inlevingsvermogen en de juiste spullen en apparatuur om problemen mee te kunnen analyseren.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Garagebedrijf Roos

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!