Goede communicatie en goed overleg. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Klantvriendelijk! Een hele fijne ervaring gehad!

Topgarage

Op korte termijn afspraak inplannen, goede service en duidelijke uitleg over de kosten die vooraf worden doorgebeld. Bij het ophalen werd de auto ook nog volledig schoon afgeleverd.

Vriendelijke mensen, goed advies en goede service

Vriendelijke mensen, goed advies en goede service

Geweldig garage, snelle service en vriendelijk personeel

Mijn zakelijk mini is daar in onderhoud en ik kan zeggen, in een woord : Geweldig. Een afspraak is snel gemaakt op kort termijn. Reparaties goed uitgevoerd, soms kan je er zelf op wachten onder genot van een heerlijk kopje koffie. Ook bij een spoed reparatie "schakelen" zij snel. Ik hoor wel eens anders van mijn collega's die soms maanden van te voren een afspraak moeten maken bij de dealer waar de auto in onderhoud is.

Snel en efficiënt geholpen

Roos gebeld omdat ik een raar geluid hoorde aan één van mijn wielen. Ik kon dezelfde dag komen, ze hebben een diagnose gesteld en direct het probleem opgelost. Kosten 50 euro. Zeer tevreden. Wat ik wel jammer vond is dat je geen monteur te spreken krijgt. Dus diegene die aan jouw auto gewerkt heeft spreek je niet. De uitleg gaat via de receptie. Dat vind ik persoonlijk niet handig.

Prima geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Goede service!

Eerste keer bij Garage Roos. Heel goede ervaring!

Ze doen wat ze beloven. Hebben een goede communicatie.

Prima service.

Goede service en ze denken mee aan de beste en voordeligste oplossing.

Attent,vriendelijk.professioneel,vakkundig

Naar de wensen van de klant

Prettig te woord gestaan

Goed overleg gehad

Excellent!

I used Roos service for the small repairs which were done in a quick time without any fuss and in the most professional way. Great reception and service!

• Would you recommend us? Yes

vakkundig bedrijf met klantvriendelijk personeel

klein team met interesse in hun klanten.

Kon meteen terecht, snelle diagnose en de volgende dag opgelost.

Fantastisch!

Zelden zo goed als klant geholpen als bij Garage Roos! Meedenkend, duidelijke uitleg, zeer correct en beleefd geholpen. Een voorbeeld voor andere dealers.

Helder vooraf en geen verrassingen in de nota

Perfect en als vanouds, ruim 20 jaar geleden was mijn Peugeot er al in onderhoud.

uitstekend

Prettige omgang eerlijk en direct Vakunding

Een kwaliteit garage

We zijn er nu verscheidene keren geweest voor onderhoud aan een Mini en BMW en zijn ieder keer uitstekend geholpen, kan niets anders zeggen.

Snel geholpen ondanks geen afspraak!

Mooi bedrijf met fijn personeel

Altijd keurig en netjes geholpen! Mooi bedrijf met goed personeel en verstand van zaken!

Het alternatief voor de "echte dealer"

Mijn broer kwam al geruime tijd bij garage Roos te Almere. En was daar altijd tevreden over het resultaat. Met zijn dik 20 jaar oude E39. Mijn tevens net zou oude E46 had ernstige olie lekkage. En is een diagnose gemaakt met prijsopgave. Tijdens de reparatie kwamen ze een afgebroken distributie ketting geleiding tegen. Dat had een flinke vastloper kunnen worden. Geluk bij een ongeluk kan je wel stellen. Economisch was de wagen al totaal loss verklaard. Echter dit zijn liefhebber auto's (blij dat ik er weer kilometers mee kan draaien)

UITSTEKENDE SERVICE EN JUISTE KENNIS EN SPULLEN

ik ervaar garage roos als uitstekend, wij worden altijd snel en netjes geholpen, de service is goed en van grote kwaliteit

Altijd netjes geholpen!

Wordt hier altijd netjes geholpen. Communicatie is ook altijd goed!

Eerste ervaring top

Eerste ervaring top, op naar de volgende ronde met mijn BMW E87 Net personeel en een nette garage, het alternatief voor de dealer.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Garagebedrijf Roos

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!