Laden reviews...
521 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen een hoge tevredenheid over vakkennis en klantgerichtheid. Klanten prijzen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Prijzen zijn over het algemeen eerlijk en voorspelbaar en afspraken worden nagekomen. De algehele ervaring is positief en professioneel.
Staan altijd voor je klaar en geven vakkundig advies zelfs als je in het buitenland bent.
Beveelt niet aan
12 December 2020
Ad
Heel goed
11 December 2020
Jacqueline bouman
Dordrecht
Ik ben al 40 jaar klant bij Fijneman en dat zegt genoeg. De kennis en kunde is van top niveau en de monteurs zijn gedreven mannen. Degelijk advies en goede communicatie is standaard en gratis.
9 December 2020
Frank
Altijd vertrouwd adres
9 December 2020
Verony
Dordrecht
De afgelopen 5 jaren is mijn auto onderhouden door een eenmansgarage; als er wat aan de hand was, dan hoefde ik de maar te bellen, en ik kon terecht, bijna ongeacht hoe druk hij het had. Met een lamp die het niet deed, kon ik altijd meteen langskomen, en hoewel het een vervelend klusje was om de lamp te verwisselen: hij deed het gewoon even. Vaak kwam er geen rekening, of hij zei het mee te zullen nemen in de volgende reguliere beurt: dat gebeurde zelden. Een lekke uitlaat werd opgepakt door het lasapparaat er even bij te halen: nooit meer een raar geluid gehoord. De prijs van een reparatie was doorgaans een fractie van wat mijn vorige garage in rekening bracht. Ik zou mijn hand voor hem in het vuur gestoken hebben. Helaas is hij eind vorig jaar gestopt. Ik snap wel dat een dergelijke graad van flexibiliteit bij een wat grotere garage niet kan, en heb wel het idee dat ik bij Fijneman ook best goed zit. Hier wordt je auto goed nagekeken, en als er iets mee is word je gebeld met een keurige prijsopgave, waar men zich ook aan houdt. Maar ik heb nog wel last van heimwee zal ik maar zeggen.
Gerrit
Dordrecht
Altijd vriendelijk en proffesioneel ...top garage
Debby Reichard
Fijne garage, behulpzaam, kundig
Tonia
Dordrecht
Bij garage Fijneman kwam ik als tiener al samen met mijn vader, toen Leo nog in een schuur zijn werkplaats had. Al die jaren later is deze garage nog even behulpzaam, klantvriendelijk en betaalbaar.
7 December 2020
Mathijs
Wat een fijne garage
7 December 2020
Rik
Dordrecht
altijd vriendelijk en vakkundig geholpen
frans
veuger
Even lampje verwisselen, zo gefikst
Andre
Dordrecht
Komt afspraken altijd na en goede prijsafspraken van tevoren
Paul
Vakkundig, vriendelijk, snel, goede communicatie. Dus gewoon TOP
Lucien
Dordrecht
Er heerst een ongedwongen en relaxte sfeer en als ik bijvoorbeeld zomaar kom binnen vallen met een lampje dat brandt op mn display, word ik ook altijd netjes geholpen. Top!
5 December 2020
Christine
Dordrecht
Nette aflevering in tijds en volgens de specificatie. Verder een juiste uitleg vanwege een technische vraag n.a.v. de reparatie.
Marcel Wever
netjes geholpen. uitgebreid advies
Richard
Dordrecht
Zo fijn dat ook altijd mijn autootje weer schoon gewassen klaar staat. Goede service.
Ingrid
Dordrecht
Vriendelijk en deskundig geholpen.
Jan
Dordrecht
Kreeg advies van de eigenaar waar hij niet beter van werdt (financieel), eerste keer in mijn leven dat ik bij een garage wegloop en het verhaal 100% vertrouw.
3 December 2020
Jose
Dordrecht
Klantgerichte service en betrokken medewerkers en eerlijk advies
2 December 2020
Reinardt
Snel en goed
1 December 2020
Peter Blokker
Dordrecht
Al een aantal jaar klant bij Autobedrijf Fijneman in Dordrecht. Elke keer weten ze me te voorzien van de juiste adviezen omtrent de nodige werkzaamheden / problemen aan mijn auto's. Het zijn vaklui die echt verstand hebben van zaken. Ze leveren zeer goed werk en goede service.
30 November 2020
Colin
Dordrecht
Komt afspraken na,je word netjes gebeld en overleggen als er bij een a.p.k.iets ontdekt word wat niet goed is.
Marja Geerts
Fijne garage Betrouwbaar Fijne mensen Goede service Denken mee met de klant
Anita
Hendrik ido Ambacht
Erg nette garage personeel werkt erg netjes
Coby lugthart
Ploegstraat 50