Filters

10

fijne les ervaring

je word goed begeleid, en na iedere les krijg je directe en eerlijke feedback over je rijgedrag. het was zeker het geld waard. zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top motorrijlesen gehad!

Onder de duidelijke en soms wat directe kritische begeleiding en uitleg van Leo in 1x geslaagd voor zowel mijn AVB en AVD examen. Fijne, gezellige lessen gehad. Bedankt Leo!

 • Aanbevelen? Ja
7

In 1 keer geslaagd!

Tijdens de eerste les werd er naar mijn mening (te) veel informatie in een keer gegeven, maar naar feedback waren de lessen daarna goed te doen. In een keer mijn BE rijbewijs gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie lessen en in 1 keer geslaagd!

Kreeg kritische maar goede lessen. Een ervaren rij-instructeur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geslaagd!

Erg fijne lessen gehad voor de motor! Goede begeleiding, gezellige lessen met veel humor! In 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Recht door zee en no-nonsense les, eerlijke prijzen en goede les pakketten.

Ik heb mijn E achter B rijbewijs gehaald, ik had al wat ervaring met het rijden van een aanhangwagen. Hierdoor kon ik een snel pakket afnemen zonder proeflessen en poespas. De instructie is recht voor zijn raap maar eerlijk. Ik kan deze rijschool iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 keer geslaagd, beter kan niet!

De eerste lessen gereden met Lennert en daarna afgemaakt bij Leo. Twee top gasten en ze leren je nog auto rijden ook!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaren instructeur punctuele manier van opleiden.

In één keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs. dankzij een duidelijke en punctuele manier van opleiden. Ervaren instructeur die exact weet wat je kan verwachten op het examen. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Pettige rijschool met veel kennis in huis

Bij Leo leer je niet alleen hoe je kunt slagen voor je examen maar voornamelijk hoe je veilig in het verkeer kunt deelnemen en hoe je gezien word op de motor. Leo neemt de tijd voor je en sluit aan bij wat je nodig hebt. Ik heb met plezier de lessen voor mijn motorrijbewijs gevolgd en voel me inmiddels bekwaam om alleen opweg te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Top rijschool! Fijne motorlessen gehad van Leo, directe en duidelijke uitleg. Kortom fijne manier van lessen en betrouwbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Via m'n broer ben ik bij Rijschool Pijl terecht gekomen. Heb bij Leo mijn AVD gedeelte afgemaakt in korte tijd. Het contact persoonlijk en via de telefoon is goed en snel. Leo geeft goed en duidelijk les zodat je het snel oppakt. Ik wil Leo nogmaals bedanken voor de korte maar leuke tijd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijke instructie - je wordt goed klaargestoomd voor het examen

Ik heb gekozen voor pakket 2 voor het E achter B rijbewijs. Dit pakket bestaat uit meerdere lessen over meerdere dagen waardoor je de tijd hebt om alle gegeven informatie rustig te verwerken. Daardoor ga je helemaal goed voorbereid naar het examen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Lessen zijn goed en duidelijk

Ik heb mijn E achter B in 1x gehaald met dank aan de duidelijke en fijne lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische voorbereiding!

Ik ben in één keer geslaagd met veel zelfvertrouwen. Eerder reed ik bij een andere rijschool, maar na de overstap, merkte ik wat ik vooral tekort kwam bij mijn eerdere instructeur. Ten eerste miste ik vertrouwen van zijn kant, daarnaast werd me niet duidelijk gezegd wat ik fout deed en waar mijn aandachtspunten dus lagen. Ook waren deze lessen gehaast en ik voelde me niet op mijn gemak bij mijn oude instructeur. Dit alles heeft mijn Rijinstructeur bij De Pijl wel. Doordat elke gemaakte fout wordt aangestipt en je wordt verteld hoe je wel moet handelen in bepaalde situaties, leer je actief hoe het wel moet. Ik ben erg blij met mijn overstap en raad deze rijschool zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald. Leo is een zeer gedreven instructeur die alles helder en duidelijk uitlegt. Hij neemt ook de tijd voor je. Ik zou iedereen willen adviseren om bij Rijschool Pijl te gaan lessen. Leo, bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Binnen een maand twee rijbewijzen kunnen afvinken. Motor opfris cursus gehad en A gehaald ipv. A2 en aanhanger BE gehaald. Helemaal tevreden over de rijlessen. Zelfs nadat je al geslaagd bent op de terugweg wil die nog uitleggen en lesgeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top school met aandacht en interesse voor de leerling.

Ondanks Corona ben ik bij Leo in zo’n 7 maanden in één keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Ikzelf ben iemand die moeite heeft met onbekende/nieuwe dingen waardoor de eerste twee/drie lessen wat moeizaam verliepen. Echter had Leo dit gauw genoeg door en wist hij mij in een rap tempo vertrouwen met de motor op te doen. Er wordt duidelijk uitgelegd wat je fout/goed doet en wat er van je verwacht wordt. Ook wordt er snel gereageerd op telefoontjes/appjes wat ik vooral erg prettig vind. Ik heb namelijk nogal wat negatieve ervaringen met andere motorrijscholen in de regio op dit gebied. Om een lang verhaal kort te maken: gewoon een top school, niet langer twijfelen want deze school is één van de betere.

 • Aanbevelen? Ja
7

Voldoende ruimte en tijd om alles in de praktijk te oefenen

Veel informatie in een keer in het begin. Maar daarna voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het oefenen in de praktijk. In één keer geslaagd voor me BE.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede rijschool

In 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs. Super rijschool en bedankt nogmaals

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Mijn motorrijbewijs in een keer gehaald bij Leo! Ik kan het iedereen aanbevelen! Leo is zeer gedreven in zijn manier van lesgeven,gaat niet voor een 6 maar voor een 10! Bedankt! Aj huttinga

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool voor rijbewijs BE

Rustig en duidelijke uitleg met veel humor tussendoor maakt het een top rijschool

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische rijschool.

Door de effectieve les wijze van Leo, mijn motor rijbewijs A in 1 x gehaald. Met veel goede tip's en een goed gevoel voor humor heeft Leo mij voorbedreid op de examens. Veel geleerd met het gewenste resultaat. Voor rijlessen met een top kwaliteit ben je bij Pijl Rijschool aan het juiste adres. Nogmaals bedankt voor de fijne les periode ;-)

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldige rijschool

Ik heb de lessen altijd goed ervaren en waren altijd heel leerzaam, in 1x geslaagd voor mijn B rijbewijs, door de adviezen en lessen van Leo. Hij weet wat hij doet en is duidelijk in zijn adviezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Auto B

Lenard is a good instructor with so much patience, knowledge to share ,advice me all the time giving so much tips after the rijles even I made so much mistakes he never get mad on me but instead he corrects me calm and a nice way.I AM SO happy finally I got it!....finally I got it!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Effectieve wijze van lesgeven

Net als B rijbewijs destijds (bij Lennart) nu ook mijn BE in 1x gehaald (bij Leo). Zonder aanhanger-ervaring met 5uur les geslaagd. Instructeur ‘leest’ snel je zwakke punten en laat het niet na dit duidelijk te benoemen om goed voorbereid het examen in te gaan.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd