Laden reviews...
108 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen Vakgarage Heije als een professionele en klantgerichte garage. Het personeel wordt vriendelijk en deskundig genoemd en het overleg is helder. Reparaties en afleveringen verlopen betrouwbaar met duidelijke uitleg over kosten. Klanten ervaren de service als betrouwbaar en zeer positief.
Er was ruimte om na te denken over de aankoop en over de inruil van mijn huidige auto kreeg ik een eerlijk en realistisch advies.
16 November 2025
Bas
Valburg
Voldoet aan alle verwachtingen! Vriendelijk personeel en zeer vakkundig.
13 November 2025
Rob
Ede
Top bedrijf met mooie goede auto’s en fantastische werkplaats
12 November 2025
Jan
Ede
Snel geholpen En de auto rijd weer als een nieuwe
11 November 2025
Gert jan Elbertsen
Lunteren
Auto gekocht, bleek een lek in het raam te zitten netjes opgelost door de vakgarage
4 November 2025
Julia Mulder
Lunteren
Werkzaamheden uitgevoerd conform de afspraak. Helaas resetknop vergeten i.v.m. bandenwissel.
30 October 2025
G.
Elders
Goede service.
30 October 2025
Roel
Veenendaal
Na een tijdje te hebben gezocht bij Heije de perfecte auto gevonden. In de ochtend gebeld en we konden dezelfde dag nog langs komen. Bij aankomst konden we direct een proefrit maken , geen gedoe gewoon rijden! Na de enthousiaste rit even rond de tafel en daarbij een eerlijke inruil prijs gekregen voor de ‘oude’ auto. Binnen een paar dagen alles geregeld en rijden we met veel plezier in de nieuwe auto
21 October 2025
Laseroms
Amsterdam
Altijd netjes geholpen bij Autobedrijf Heije. Ze kennen je, denken mee en maken tijd voor je.
4 October 2025
Gerben
Lunteren
We werden gelijk vriendelijk geholpen. De man wist veel te vertellen over de auto,s en de persoonlijke service zorgde ervoor dat wij er een auto hebben gekocht. De garage en omgeving waar de auto's staan ziet er verzorgd en netjes uit.
29 September 2025
Monique Nesselaar Troost
Scherpenzeel
Zeer prettig samenwerken met deze garage. We hadden een auto gezien bij een andere garage en daarmee is Garage Heije(Harold) aan de slag gegaan met de afspraken die we hadden gemaakt. Nog dezelfde dag geregeld allemaal. Kortom een betrouwbare partner om zaken mee te doen.
25 September 2025
Coen
Veenendaal
18-06 een T-Rock cabrio gekocht. Prima ontvangst gehad en eerlijke en fijne mensen. Nog steeds veel plezier van de auto, na een paar maande het even uitgeprobeerd te hebben. Ze belde mij vorige maand zelfs nog uit hun zelf om te vragen of alles goed was. Ouderwetse kwaliteit en service, zoals het hoort, maar (helaas) wat je niet vaak meer mee maakt. Complimenten!!
23 September 2025
Bastian Krijt
APELDOORN
Vriendelijke en vlotte service
13 September 2025
Trudy
Renswoude
Heel fijn geholpen en te woord gestaan. Vervolgens prettige en snelle service. Auto rijd weer top!! Kundig eerlijk netjes en betrouwbaar!!
13 September 2025
Dennis
Veenendaal
Ik raad dit bedrijf ten zeerste af. Bij de aankoop van mijn auto is mij verteld dat alle sleutels aanwezig waren, maar dit bleek achteraf niet te kloppen. Ondanks herhaaldelijk contact en meerdere verzoeken om dit netjes op te lossen, werd ik volledig genegeerd. Pas na veel aandringen kreeg ik te horen dat de kosten voor een nieuwe sleutel niet zouden worden vergoed, tenzij dit eerst met hen zou worden overlegd. Dat is natuurlijk onacceptabel, want de auto is verkocht onder de belofte dat alle sleutels aanwezig waren. Ik heb uiteindelijk zelf via de officiële Volvo-dealer een nieuwe sleutel moeten laten maken en zit nu met de kosten. Kortom: onbetrouwbaar, slechte communicatie en geen verantwoordelijkheid nemen voor gemaakte afspraken. Koop hier geen auto als je waarde hecht aan eerlijkheid en service.
Beveelt niet aan
12 September 2025
Danny van oostrom
Wijk bij Duurstede
Mooi bedrijf, werkplaats ziet er keurig uit! Ontvangst ruimte ziet er ook verzorgd uit overigens ook nog met goede koffie. Eerlijke mensen. Ook is de kwaliteit prijsverhouding goed.
7 September 2025
Bart
Ede
mijn auto doet het weer prima
1 September 2025
Nanja
Overberg
Keurig onderhoud en gebeld worden als er iets bijzonders is
29 August 2025
Kees
Nette garage goed personeel
29 August 2025
Gert-jan Engelenburg
Veenendaal
Vriendelijke, hulpvaardige mensen met kennis van zaken, althans voor mij geruststellend.
18 August 2025
Theo
Ede
Goed contact. Bellen eerst wat er aan je auto mankeert.
17 August 2025
Gert
Veenendaal
Met name de zakelijke leaseauto's zijn aantrekkelijk. Een mooie keuze uit elektrische Kia Niro's. Ben blij met de aankoop! De vriendelijke en deskundige begeleiding en adviezen zijn ouderwets en betrokken. Chapeau!
16 August 2025
Evert Jan
Lunteren
Hele fijne ervaring met de mannen van deze vakgarage! Ze zijn vakkundig, vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. We zijn erg blij met onze aankoop!
2 August 2025
Milou
Ede
Duidelijke en vriendelijke communicatie. Goede afhandeling van vragen Zorgvuldige APK keuring met een aanvullende check van hun kant.
25 July 2025
Paul