Laden reviews...
77 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken voortdurend een hoog serviceniveau. Het personeel is vriendelijk en vakbekwaam, de communicatie is duidelijk, en de werkzaamheden zijn betrouwbaar uitgevoerd. De prijs-kwaliteitverhouding en de transparantie worden positief genoemd. Kortom, de garage wordt als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Fernando loopt weer zó geruisloos stationnair dat ik soms denk dattie in slaap gevallen is. En dat voor een motor met 382.832 km op de teller. Briljant!
18 April 2026
Alisa
Alkmaar
Prima ervaring, de auto om 08:00 gebracht en eind van de dag kon ik de auto weer ophalen met een nieuw gemonteerde trekhaak en een beurtje.
16 April 2026
Martin
castricum
Toppers met heel veel technische kennis
15 April 2026
Peter
Heiloo
Zeer tevreden over deze garage. De communicatie was helder en prettig, en het feit dat er een leenauto beschikbaar was, maakte het extra gemakkelijk. Wat ik vooral waardeer is dat er werd meegedacht in plaats van onnodig kosten maken: zo is bijvoorbeeld alleen de ashoes gerepareerd in plaats van direct alles te vervangen. Daarnaast hebben ze proactief de banden van achter naar voor gewisseld en werd er meegedacht over het gebruik van injector cleaner. Alles werd duidelijk uitgelegd, wat vertrouwen geeft. Al met al een eerlijke en klantgerichte service.
14 April 2026
Jan Martijn
IJmuiden
Garage van West doet zijn wer grondig en houdt je goed op de hoogte van eventuele problemen. Heel trabsparant! Ik ben heel tevreden.
4 April 2026
Rutger Versteegh
Naarden
Al een aantal keer veel geld bespaard, de Volvo dealer wilde gelijk dure onderdelen vervangen terwijl het om één enkele sensor ging. Van West stelde wel de goede diagnose
1 April 2026
Onno
Bergen
Auto dag eerder gebracht en zelfde dag gerepareerd weer terug gekregen, super service.
30 March 2026
Henk
Wanneperveen
Altijd top
20 March 2026
Cornelia
amsterdam
Heel goed, betrouwbaar vakmanschap.
16 March 2026
Henk Jan
Haarlem
niet voor niets al 30 jaar een tevreden klant
10 March 2026
Dicky
Amsterdam
Duidelijke offerte. reparatie zonder problemen uitgevoerd. De auto rijdt weer als een zonnetje. Ik had gevraagd om een motorslang los bij te leveren (zonder montage), die hebben ze zelfs gewoon voor me geinstalleerd zonder te vragen. Het halve puntje is omdat ik de auto iets langer kwijt was dan ik had gehoopt, maar daar had ik ook geen afspraak over gemaakt.
27 February 2026
Jochem
Santpoort
eerlijk en kwalitatief hoogwaardig werk
17 February 2026
Eddie
Heiloo
Uitstekende en betrouwbare garage.
9 February 2026
M. Peters
Limmen
Kom er inmiddels al een jaar of 8 voor onderhoud aan een V70 en nu een XC 60. Nooit problemen of onenigheid gehad. Prima service voor redelijke prijzen. Kortom top !
6 February 2026
René
Heiloo
Met onze oude Mini naar garage van West. Daar wisten ze hem toch weer te fiksen zodat ie nog eventjes mee kan. Helemaal top.
2 February 2026
Ton
Santpoort Zuid
Kan altijd snel terecht en de reparaties worden goed yutgevoerd
31 January 2026
Jan-Willem
Haarlem
Iedere keer ben ik weer blij verrast als ik mijn Volvo ophaal. Natuurlijk niet gratis, maar wel eerlijke prijzen.
30 January 2026
Leo
Amsyerdam
Zie boven
27 January 2026
Joost
Heemskerk
Erg tevreden over de kennis en vakmanschap bij reparaties. Ik rijd een Volvo XC60 uit 2009 en zij kennen de auto beter dan de Volvo garage zelf!
22 January 2026
Arjan
Akersloot
Ik kom hier nu al 10 jaar. Inmiddels met min tweede classic Volvo. De lieve mensen van Van West hebben altijd een passende oplossing tegen een uiterst heldere en billijke prijs. Nee bestaat niet voor hen. en als ze geen tijd hebben, dan maken ze wel tijd voor je. Ik ben dus eigenlijk heel erg enthousiast over hun service, kennis, vakmanschap en het zijn ook nog eens stuk voor stuk onwijs aardige mensen. Niets dan hulde!
13 January 2026
Stef
Zaandam
Van harte aanbevolen
8 January 2026
Steven
Broek op Langedijk
Wat een fijne medewerkers in deze garage. Gisteren langs gegaan en vandaag alweer klaar. Zeer behulpzaam en vriendelijk.
6 January 2026
Dave
Uitgeest
Goede ervaringen met diverse Volvo’s. Ook bij minder courante onderdelen werd gezocht naar oplossingen.
23 December 2025
Onno
Castricum
Zeer fijne en betrouwbare garage met kennis van zaken. Mijn Volvo is hier in goede handen. Daarom met zekerheid 5 welverdiende sterren.
16 December 2025
Peter
Valkenburg ZH
Duidelijk, direct en zonder opsmuk
14 December 2025
Erik