Eerlijk en duidelijk

Super blij met mijn nieuwe Volvo!! Bedankt voor de top service!

Top bedrijf

Heel fijn geholpen gemakkelijk om afspraken te maken om langs te komen ook buiten kantoor tijden

uitstekend!!

gastvrij ontvangen! Blij met deze mooie fijne auto! Bedankt!

Hele goede service! Midden in de winter mijn verwarming in auto kapot, binnen een dag weer gemaakt! Heel blij

Toppie auto bedrijf

Ik heb geregeld mijne auto binnen twee dagen en meenemen naar huis. De eigenaar van bedrijf is vriendelijk en eerlijk!! Mij broertje wil ook hier auto kopen omdat hij heeft netjes auto’s. Heel erg bedankt voor alles!!

Goeie service

Vriendelijk en verstand van zaken! Een bedrijf om zeker terug te komen.

Fijn geholpen! Deskundig.

Ik ben superfijn geholpen met de aankoop van mijn auto. Mathijs weet waar hij het over heeft.

Slecht

Verkoopt schade auto’s

Goede service en een eerlijk verhaal

Goed en vlot contact. auto was zoals op de foto's. keurige inruilprijs voor onze huidige auto. klantvriendelijk en nam alle tijd voor ons.

Vriendelijk, flexibel en correct

Een fijne Hyundai Kona gekocht en geholpen door Mathijs. Wederzijds vertrouwen, iemand met verstand van zaken.

Top! , Verkoper met kennis en ervaring, nette auto’s!

Tevreden , mooie Renault Espace aangeschaft , contact en afspraak waren snel geregeld!.

Komt afspraken na.

Prima mee te dealen.

Top bedrijf met super service

Zoals altijd super

Service zoals het hoort!

Heel prettig contact gehad met Mathijs! Voelt aan als Brabantse gastvrijheid, we zijn ontzettend blij met onze nieuwe auto!

Contact gehad met van baalen wezen kijken en proefrit gemaakt met 2 auto's alles word goed uitgelegd en je word snel geholpen en goed echt een aanrader

Prettig bedrijf

Wij zijn erg prettig en vriendelijk geholpen, en er een mooie auto aan overgehouden. Duidelijk in de uitleg

Mathijs heeft ons fijn geholpen, ook de verbeterpunten heeft hij naar tevredenheid uitgevoerd.

De auto's die Mathijs van Baalen heeft staan zien er stuk voor stuk schitterend uit. Na een proefrit ben ik ook zeer tevreden met mijn bij hem gekochte BMW IX3. Zijn verkooppunt is een beetje weggestopt, maar binnen staat een stralend aanbod. Bedankt Mathijs.

Vertrouwd, goede service,

Een garage met service zoals het hoort.

Fijn autobedrijf

Een fijne verkoper, no nonsens, eerlijk en heel belangrijk leuke humor! Weet waar hij over praat. Wij zijn naar tevredenheid geholpen.

vriendelijk

ik ben alleen als vrouw ze hebben altijd aandacht voor mij zelfs voor banden pompen geen probleem. als ik even moet wachten krijg ik een bakkie koffie.

Top bedrijf

Mensen die luisteren

Snel geholpen

Netjes en goed geholpen.

Kan er altijd terecht goede service.

Zeer goed autobedrijf

Auto hier gekocht, super tevreden ermee. Ook is de auto hier in onderhoud, net weer een beurt gehad, weer top gedaan.

Altijd voor je klaar staan, dat is zo fijn!

De kleine beurt en winterbanden zijn gedaan , zo kunnen wij er deze winter weer tegenaan!

Baron van Nagellstraat 53

3781 AP Voorthuizen