Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews geven een warme en behulpzame indruk van het personeel en waarderen de duidelijke communicatie. Klanten noemen de service als betrouwbaar en professioneel, met een snelle afhandeling van de aankoop. Een enkele recensie wijst op een mogelijk punt van ethische zorg rond de verkoop van beschadigde auto’s. Al met al komen de ervaringen neer op klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid.
Na diverse malen contact te hebben gehad met erg arrogante verkopers, kwamen we bij Matthijs uit. Het eerste contact voelde gelijk goed, was erg vriendelijk en duidelijk. We gaan hier zeker weer naar toe, mochten we een auto nodig hebben!
25 July 2026
Raoul
Breskens
Het is altijd spannend als je op zoek bent naar een andere of nieuwe auto. De algehele benadering van de verkoper / eigenaar was uitstekend en zeer deskundig, dus het voelde zeer vertrouwd en dat is de basis om zaken te doen.
16 June 2026
Teun
Bussum
Was met mijn vrouw en 2 kids opzoek naar een fijne auto. Meneer nam de tijd voor alle vragen en nam de tijd ervoor. Was heel fijn in de omgang met de kinderen die iets minder geduld hadden. Nogmaals dank en de auto rijdt heerlijk.
19 May 2026
Rick
Oosterbeek
Onlangs een mooie auto gekocht waar we erg blij mee zijn. Vriendelijke medewerker. Alles netjes en snel geregeld. Zeker een aanrader!
16 May 2026
meneer Houmani
Utrecht
12 April 2026
meneer e
Erp
Prima autobedrijf, komt zijn afspraken na.
6 April 2026
Christian Bekhuis
Wierden
Bij dit garagebedrijf onlangs een auto gekocht en erg tevreden over de hele gang van zaken. De service is uitstekend, de communicatie helder. Een betrouwbare en klantgerichte garage, absoluut een aanrader.
31 March 2026
L
Enschede
Mijn ervaring met deze bedrijf was heel goed verlopen en werd heel goed gewaardeerd en ik zou deze garage en de aardige verkoper aanraden heeft echt heel veel geholpen en heeft ook mooie auto’s te koop staan
31 March 2026
meneer. Ben Amar
Gouda
Super blij met mijn nieuwe Volvo!! Bedankt voor de top service!
Daphne
Voorthuizen
Heel fijn geholpen gemakkelijk om afspraken te maken om langs te komen ook buiten kantoor tijden
meneer koens
Groningen
gastvrij ontvangen! Blij met deze mooie fijne auto! Bedankt!
m dekkers
nuenen
Hele goede service! Midden in de winter mijn verwarming in auto kapot, binnen een dag weer gemaakt! Heel blij
8 March 2026
Liset
Voorthuizen
Ik heb geregeld mijne auto binnen twee dagen en meenemen naar huis. De eigenaar van bedrijf is vriendelijk en eerlijk!! Mij broertje wil ook hier auto kopen omdat hij heeft netjes auto’s. Heel erg bedankt voor alles!!
8 March 2026
meneer/ Ayman
Emmen
Vriendelijk en verstand van zaken! Een bedrijf om zeker terug te komen.
28 February 2026
Ellen
Harskamp
Ik ben superfijn geholpen met de aankoop van mijn auto. Mathijs weet waar hij het over heeft.
28 February 2026
Ellis
Verkoopt schade auto’s
Beveelt niet aan
14 February 2026
meneer
Buinen
Goed en vlot contact. auto was zoals op de foto's. keurige inruilprijs voor onze huidige auto. klantvriendelijk en nam alle tijd voor ons.
10 February 2026
Patrick
Oldenzaal
Een fijne Hyundai Kona gekocht en geholpen door Mathijs. Wederzijds vertrouwen, iemand met verstand van zaken.
8 February 2026
Danielle
Ede
Tevreden , mooie Renault Espace aangeschaft , contact en afspraak waren snel geregeld!.
7 February 2026
Zoals altijd super
22 November 2025
Marco
borne
Heel prettig contact gehad met Mathijs! Voelt aan als Brabantse gastvrijheid, we zijn ontzettend blij met onze nieuwe auto!
6 November 2025
Inge
Made
Contact gehad met van baalen wezen kijken en proefrit gemaakt met 2 auto's alles word goed uitgelegd en je word snel geholpen en goed echt een aanrader
21 October 2025
Bas
Arnhem
Wij zijn erg prettig en vriendelijk geholpen, en er een mooie auto aan overgehouden. Duidelijk in de uitleg
2 October 2025
mevrouw
Amsterdam
De auto's die Mathijs van Baalen heeft staan zien er stuk voor stuk schitterend uit. Na een proefrit ben ik ook zeer tevreden met mijn bij hem gekochte BMW IX3. Zijn verkooppunt is een beetje weggestopt, maar binnen staat een stralend aanbod. Bedankt Mathijs.
29 September 2025
meneer de Vries