Laden reviews...
Zie bovenstaande.
20 May 2020
Tonny
Almelo
Betrouwbare garage, met snelle service.
15 May 2020
F.
Bornerbroek
Een goede en nette autogarage waarbij je altijd goed geholpen wordt en dat voor een nette prijs
13 May 2020
A M
borne
Mijn reactie is vertraagd omdat dit verzoek bij mijn spamberichten was beland. Maar ik ben zo tevreden met de behulpzaamheid ook bij kleine mankementen dat ik toch nog wil reageren. Woolderink is misschien geen groot bedrijf en ik ben slechts een bescheiden klant, maar ik kan er voor iedere vraag terecht en word snel en vakkundig geholpen.
7 April 2020
jacobien ressing-wolfert
Ambt Delden
Goede en duidelijke uitleg over de staat van de auto. Eerlijke prijs. Goede service en afspraak is afspraak.
30 March 2020
JH
Saasveld
Al jaren lang zeer tevreden over dit garagebedrijf. De kant staat centraal en er is sprake van deskundigheid, kwaliteit en ervaring.
27 March 2020
Gerard
Gehring
Goede service en klantvriendelijkheid tegen een betaalde prijs
11 March 2020
Jozef Veldhuis
Saasveld
Degelijk en vertrouwd adres voor ons wagenpark!
Beveelt niet aan
9 March 2020
Tanja
Almelo
Bij onverwachte kosten eerst telefonisch contact. Dus geen verassingen. Goede service.
7 March 2020
Esther
24 February 2020
Bea
ALMELO
Bij het maken van een afspraak, kan ik op de gewenste dag terecht en is dezelfde mijn auto weer klaar om opgehaald te worden. De factuur wordt via de mail de volgende dag gestuurd en staat duidelijk beschreven wat er vervangen is.
19 February 2020
Holterman
Bornerbroek
Je kunt er altijd terecht, komt afspraken na, houd je op de hoogte bij duurdere reparaties. Prima bedrijf.
17 February 2020
H. Kamphuis
Bornerbroek
Je wordt er altijd snel geholpen, leuk personeel, goede service
15 February 2020
Yolanda
Bornerbroek
Super service. Mocht er wat onverwachts wat mankeren aan de auto, dan word je gebeld
13 February 2020
Coen
Prima services
Alfons Woolderin
Wierden
Zeer snelle en correcte afhandeling van de storing!
Geraldine
Bornerbroek
Deze uiterst aardige mensen komen hun afspraken na en zorgen ervoor dat je met een gerust hart in je nieuwe auto kan stappen. Ik beveel dit adres zeker aan.
Hans
Berlicum
Op z'n Bornerbrooks met de beste koffie !!
27 January 2020
Jan Braamhaar
Bornerbroek
Zoals in 1 zin beschreven: goed hulp en persoonlijk contact.
Iwan
Enschede
Correct en behulpzaam bij vragen over gewenste producten en de bijkomende werkzaamheden. Ze zorgen ervoor dat je nooit ongewenst in hogere onkosten komt door bij gebreken direct contact met je op te nemen en niet zonder toestemming deze op te lossen
Lars nollen
Bornerbroek
Vriendelijk, geen nonsens. Bedankt.
Peter
HENGELO
Altijd goed geholpen, volgens afspraak!
17 January 2020
Michel
Hengelo ov.
Al jaren ervaring met dit autobedrijf. Gaan altijd voor snelle service en de beste oplossing!! Ook met het APK keuren word ik altijd vooraf ingelicht als er een aandachtspunt is!!
17 January 2020
S. Engbersen
Bornerbroek
We zijn altijd goed behandeld. Betrouwbaar en eerlijk.
13 April 2019
Bertus en Thea Dreierink