Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen prijzen klanten de betrouwbaarheid en een duidelijke service. Het team wordt beschreven als vriendelijk en professioneel, waardoor bezoeken en aankopen vlot verlopen. Transparantie en eerlijke prijzen komen regelmatig naar voren als sterke punten. De algehele ervaring is positief en klanten keren terug en raden de zaak aan.
Eenmaal klant...altijd klant! Ik ben al ruim 15 jaar klant bij Autobedrijf Swager. Gaat het nu om onderhoud, APK, de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte auto; je wordt altijd op een nuchtere en eerlijke manier, deskundig geholpen. Recentelijk naar voller tevredenheid een zoekopdracht uit laten voeren en twee nieuwe bedrijfswagens aangeschaft. TOP!! Service staat bij het team hoog in het vaandel! Harold
5 December 2012
Harold
hallo autobedrijf Swager, bedankt voor het zoeken, en de vriendelijke manier van zaken doen. na een goed gesprek heeft autobedrijf Swager mij aangeboden om een passende occasion op te zoeken.Aangezien ik er geen verstand van heb ,en het mij een eelijk bedrijf leek heb ik hier een zoekt opdracht neer gelegd.Na een paar dagen kreeg ik meteen een paar opties.En ik heb meteen een goeie deal kunnen maken.Ze zijden dat ze er gespecialiseerd in zijn maar dat zijn ze ook echt,ZEKER DE MOEITE WAARD OM HET TE PROBEEREN.jongens bedankt. Maarten
3 December 2012
maarten
Enter
We zijn perfect geholpen tijdens het kopen van een gebruikte auto. Ik kom hier zeker terug !!!
13 November 2012
Björn Samson
Deventer
Top garage waar je snel en vakkundig geholpen wordt en waar altijd de koffie klaar staat! Als je eenmaal klant bent kom je daar niet snel meer vanaf ;)
12 November 2012
Peter Stam
Goor
hallo, zeer tevreden na het ophalen van mijn nieuwe auto, een bedrijf waar ik zeker terug kom,een eerlijk bedrijf die hun afspraken na komen. team autobedrijfswager BEDANKT
8 November 2012
martijn
nijverdal
Aangezien ik vanaf 1996 klant ben bij deze zeer betrouwbare autogarage Swager te Rijssen,hier bent UW geen Nummer maar De OUDERWETSE KLANT ! ! !
29 October 2012
Tony Giljam
Almelo
heb mijn auto weggebracht voor apk en onderhoud. s morgens gebracht s avonds weer opgehaalt na me werk. gratis leenauto meegekregen.top. echte vak mensen bij autobedrijf Swager groeten jan
29 October 2012
jan
holten
Ben al jaren een tevreden klant van Autobedrijf Swager. Heb meerdere auto\'s gekocht en heb mijn auto\'s ook altijd in onderhoud gehad. Een bedrijf waar je voor vakmanschap, professionaliteit en gezelligheid aan het juiste adres bent. Steffan van Rees
26 October 2012
Steffan van Rees