Laden reviews...
183 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de vriendelijke medewerkers, heldere communicatie en snelle afhandeling. Klanten waarderen het meedenken, de transparantie en de betrouwbaarheid in afspraken. Over het algemeen wordt Doorten gezien als een betrouwbaar en klantgericht bedrijf met consistente service.
Vriendelijk en kundig personeel en snel weer op weg, TOP!
10 October 2025
Ivar
Gieten
Enorm goed en snel geholpen door Marc Kunst en collega’s. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe auto!
6 October 2025
Julie
Groningen
Erg klantvriendelijk, prima prijzen, gewoon een topbedrijf!
4 October 2025
A
Burgum
super bedrijf wat meedenkt met de klant en zeer snel en professioneel werkt
3 October 2025
w ter veen
drouwernermond
Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen. Ik heb geen verstand van auto’s, maar krijg wel altijd begrijpelijke uitleg over reparaties. Heel gemiddelde prijs.
Catrien
Gasselte
Goede en snelle service en vriendelijke medewerkers en altijd bereid om je met problemen te helpen
Herman Drenth
Gasselte
Wij zijn een nieuwe klant, maar de eerste ervaring was goed.
Jan Berend
Drouwen
We kwamen kijken naar een 2de hands auto gezien op de site. Prettig geholpen door de verkoper. Na proefrit auto gekocht. Goede prijs , kwaliteit verhouding. Bij het ophalen waren de afgesproken reparaties gedaan, apk vernieuwd en auto schoon en gepoets. Wij zijn zeer tevreden.
28 September 2025
Nel
Annen
Vriendelijke eigenaar en dito personeel. Goed persoonlijk contact, en fijne service
26 September 2025
Harrold
Gasselternijveen
Perfect geholpen door Marc Kunst!!
21 September 2025
Harald
Groningen
20 September 2025
DVM
Gemeente aa en hunze
Zeer tevreden over de service
18 September 2025
Greet
Gasselte
Zeer tevreden met aankoop van onze Audi en de daaropvolgende service.
18 September 2025
Kees de Graaf
Zuidlaren
Er wordt geluisterd naar je wensen en snel gehandeld. Vragen worden snel beantwoord en afgehandeld. Je wordt vriendelijk en vakkundig behandeld en de service is top.
11 September 2025
Cor Leeman
Nieuw-Weerdinge
Super goed geholpen, heel erg tevreden met mijn polotje :). Ook een taart gekregen super lief en lekker!
10 September 2025
Mina
Hoorn
Onze eerste kennismaking met auto service Doorten is bijzonder positief. Het contact resulteerde in de koop van onze volgende auto. Een paar kernwoorden zijn: duidelijk, correct , eerlijk advies, prima aflevering van de nieuwe auto, een aanrader.
9 September 2025
Gerrit
Balk
7 September 2025
Han
Borger
Op zoek naar een andere auto, kwamen wij uit bij AUTO DOORTEN in Gasselte. Vriendelijk ontvangt en een prettig gesprek gehad met de verkoper. Bij het ophalen van onze auto kregen we een mooie taart mee met daarop een foto van onze auto. Henk en Rina.
6 September 2025
Henk
Gytsjerk
Vriendelijke medewerker en contact. Eerste keer bij Doorten en tevreden over gepleegde onderhoud. Advies gekregen en ga er zeker weer heen.
5 September 2025
Frans Smithuis
Gasselternijveen
Ontzettend blij met mijn auto. Top service, snel en precies wat ik wilde. Maar eigenlijk wist ik dat al, want zo gaat het altijd.
30 August 2025
Simone
Gasselte
Ondanks de tegenvallende inruilwaarde in een veranderende markt ben ik zeer tevreden over de deal. Een prachtige Mercedes Benz van notabene 11 jaar oud met pas 60.000 km op de teller en de auto ziet er uit als nieuw Geen krasje, geen schrammetje, geen vogelpoep IK KAN DUS JAREN VOORUIT!!!!!!!!
28 August 2025
Alex Kruizinga
Goede service.
28 August 2025
Jans
Gasselte
Heel goed. Goede benadering.
25 August 2025
Jozien
Drouwen
Zaterdag heb ik mijn Mazda CX 3 opgehaald. Een week eerder was ik al gaan kijken naar deze auto. Toen ik arriveerde en naar de auto aan het kijken was gingen de deuren al van het slot af en mocht ik direct een proefrit maken. Na een goed gesprek met lekkere koffie ben ik naar huis gegaan met een goed gevoel en heb ik later gebeld om de auto te kopen. Daarna gaat alles automatisch. Een app sturen en gelijk antwoord. Dat is heel prettig. Auto kreeg een grote beurt en afgelopen zaterdag hebben wij de auto opgehaald. Wederom een warm welkom en gelijk weer door om alles af te handelen. Top zaak.
24 August 2025
Paul