Laden reviews...
40 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt consequent vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. Afspraken worden soepel gemaakt en vakwerk wordt als professioneel ervaren. Klanten prijzen eerlijkheid, klantgerichtheid en snelle service. Over het geheel genomen is er veel vertrouwen en tevredenheid over de service.
Goede uitleg en verstand van zaken. Hoe het verder uitpakt? Net een auto gekocht
15 June 2025
Hans
's-Gravenhage
Al enkele jaren vaste klant. Altijd zeer goed geholpen.
14 June 2025
M
Westland
De foto's en omschrijving online waren duidelijk. Prettig geholpen in de winkel Ruimte voor onderhandelen was er niet echt, maar de auto was in de markt wel juist geprijsd. Bij het afleveren goed en vriendelijk geholpen
6 June 2025
Roland
Rotterdam
Met Ted een zeer prettig contact ervaren. Het maken van afspraken was erg vertrouwen gevend. Uiteindelijke aflevering van de auto is zeer netjes verlopen, goede toelichting gekregen en zeer blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader!
23 May 2025
Onno
Breda
Heel tevreden Alleen jammer dat er niet viel te onderhandelen over de prijs met de inruilprijs van de oude auto.
15 May 2025
Teun
Delft
Even gebeld en kon zo een proefrit komen maken. Na koop alles snel, netjes en volgens afspraak geregeld.
13 May 2025
Lisette
Delft
Mooie auto gekocht. Fijne service en alles netjes uitgelegd en op orde gemaakt
7 May 2025
Jolanda
Culemborg
Een zeer professionele en nette autozaak, het voelt goed om hier een auto te kopen.
28 April 2025
Stefan
Den Haag
Klein, sfeervol familiebedrijf waarbij klanttevredenheid als belangrijk wordt ervaren. Er wordt met je meegedacht.
20 April 2025
goeie service
23 March 2025
Jan van Paassen
Honselersdijk
Vakkundig, behulpzaam en vriendelijk geholpen
7 March 2025
Etienne
Poeldijk
Eerlijk en betrouwbaar autobedrijf met mooie en zeer jonge auto's met weinig kilometers tegen concurerende prijzen. Warm en vrijblijvend welkom door vader en verkoper zoon Ted. Geen opdringerige verkooppraatjes. Geven je rustig de tijd om de auto's te bekijken. Uiteindelijk zeer mooie Nissan Qashqai E-power 2023 met weinig km gekocht. We zijn blij met onze auto en met Hans Kleiss autobedrijf. Tip: Ga er eens vrijblijvend langs: TOPPERS
7 March 2025
Eddie
Top service
26 February 2025
Kevin
Made
Goed ontvangen, keurige zaak en professioneel geholpen. Geeft vertrouwen.
21 February 2025
Rob
Dreischor
Het was prettig om zaken te doen met autobedrijf Kleiss. Fijn dat ik in Den Haag opgepikt kon worden zodat ik de gekochte bus meteen mee kon nemen.
10 February 2025
Frans
Haaksbergen
Laatst een Volkswagen T-Cross gekocht bij dit bedrijf, super aardige mensen heel meelevend! Zeker het kopen waard! Als ik ooit nog eens een auto ga kopen en jullie hebben hem dan kom ik zeker nog een keer terug. Bedankt voor de goede service!
2 February 2025
Vincent
Rotterdam
De APK laten uitvoeren.
24 January 2025
bart bruinhout
Den Haag
Fijn en goed geholpen ,zelfs in de kerstvakantie toen personeel vakantie had. Ook via de app goed bereikbaar en snelle reactie. Schappelijk met de onderhandeling, vriendelijke en nuchtere mensen. Geen gladde verkoop praatjes, maar benoemen het gewoon zoals het is. Komen betrouwbaar over. Wij zouden hier zeker nog eens terug komen.
17 January 2025
van der Welle
Ooltgensplaat
Vakkundige mensen , hartelijke mensen
24 December 2024
Jan
Naaldwijk
goede aflevering boven verwachting top autobedrijf
23 December 2024
Wijnand
houten
Begin juli 2024 trekhaak laten plaatsen waarbij er schade is ontstaan aan de vergrendeling en de handgreep van de bodemplaat in de laadruimte. Garage Hans Kleiss mondeling en schriftelijk verzocht deze delen te vervangen, maar wacht nog steeds op een schriftelijk antwoord. Mondeling wordt de toegebrachte schade ontkent. Garage heeft mij twee keer verzocht om een beoordeling, dus hier is mijn eerlijk oordeel: Trekhaak ok, maar bijkomende schade wel zuur voor mij!
Beveelt niet aan
11 December 2024
Bert
Leiden
Zeer klantvriendelijk bedrijf, van de week in de ochtend all season banden besteld en in de middag al gemonteerd echt grote klasse, en persoonlijke aandacht.
25 November 2024
Aad
Den haag
Blij met de snelle en goede service!
17 November 2024
Patricia
Den Haag
Het onderhoud van onze auto wordt tot onze volle tevredenheid uitgevoerd door Hans Klein Autobedrijf. Tijd voor misschien een andere en kleinere auto. Direct bij binnenkomst, wat een fijn en warm welkom. Een proefrit gemaakt met een mooie en scherp geprijsde Toyota Yaris Cross Executive uit 2023. Voor mij de eerste keer dat ik in een automaat ging rijden. Ted ( zoon van eigenaar Hans ) bood geheel vrijblijvend aan om mee te rijden als ik dit prettiger vond. Het werd een heel gezellige rit met zijn tweeën. Uiteindelijk is het de Toyota niet geworden omdat ik toch lichte voorkeur heb voor een handgeschakelde auto. Vooral de begripvolle reactie van Ted blijft mij bij: Kon mij begrijpen als ik mij niet 100% prettig voelde in deze auto. Natuurlijk willen zij een auto verkopen, maar absoluut niet met opdringerige verkooppraatjes. Voor dit familiebedrijf is een tevreden klant het belangrijkst. De klant is hier echt nog koning. Mijn advies: Voor onderhoud van uw auto en in uw zoektocht naar een jonge en betrouwbare auto, ga langs bij Hans Klein Autobedrijf. Voor mij een dikke 10+ autobedrijf.
13 November 2024
Eddie