Laden reviews...
Beveelt niet aan
16 June 2026
Paul
Putten
De laagdrempeligheid spreekt mij aan. Je hebt direct contact met de betrokkenen en niet via een receptionist o.i.d. Men staat open voor je opmerkingen/wensen e.d. en zetten zich in om aan die wensen te voldoen.
17 October 2025
Jos
Nijkerk
Fijne garage met goede service en persoonlijke aandacht. Altijd bereid om mee te denken met de vragen en wensen van de klant.
17 October 2025
Robbert Blijleven
Ermelo
Je krijgt alle tijd bij een offerte en de service is super wij hebben een Mazda cx5 gekocht en hadden problemen met de trekhaak dit is allemaal super opgelost, we hadde direct al een vertrouwd gevoel en dat is alleen maar beter geworden zowel bij de verkoop als de garage.bedankt nogmaals
4 October 2025
Robbie
Hasselt
fijne en prettige omgang met allemaal
16 September 2024
Hanna
Uddel
Recent hier een auto mogen aanschaffen. Ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van de juiste auto voor mij. Hier wordt altijd dat extra stapje voor je gedaan als klant. Absolute aanrader!
3 August 2024
Chris
Nieuwleusen
bij kleine reparatie en beurtje meteen de gehele auto nagekeken en goed advies gegeven.
30 May 2024
Ben
8 December 2023
Dirk
Garderen
Staan altijd voor je klaar en ook bij de aanschaf van een nieuwe auto wordt er meegedacht en goede voorstellen gedaan.
11 October 2023
Rene
Harderwijk
Wat een verademing in de auto-wereld! Eerlijk, vriendelijk (niet gespeeld) en ook nog eens gezellig. Ik kocht absolut niet de duurste auto maar de aandacht en gesprekjes daaromheen gaven het gevoel dat ik als klant wil hebben. Werd gezien, gehoord en kreeg heldere antwoorden! UIteraard hoop ik er nu even niet te komen maar voor een andere auto al ik als eerste hier kijken!
9 June 2023
betrouwbaar, deskundig, vriendelijk
8 February 2023
Erjan
Zwolle
Bas is vanaf het eerste contact een hele fijne man om zaken mee te doen. We hadden de auto op de website gezien en konden hem niet laten staan. Telefonisch contact opgenomen en binnen no time hadden we het koopcontract per mail ontvangen. Letterlijk service tot aan de deur, Bas heeft de auto (tegen een verwaarloosbaar bedrag) thuisbezorgd. Ook in de afhandeling laat Bas blijken dat hij werkt vanuit zijn gevoel en zijn uiterste best doet de klant gelukkig te maken. Service in zijn puurste vorm.
31 January 2023
Bas
JULIANADORP
In onze zoektocht naar de nieuwe auto van mijn vrouw kwamen wij een pareltje tegen bij Bas. Exact de auto die ze wilde. Echter kwam het voor ons eigenlijk iets te vroeg. Na een warm en begripvol telefoontje zijn we tot overeenstemming gekomen en heeft Bas het niveau van klantenservice naar een nieuwe maatstaf verheven. Dit, i.c.m. het Bosch Service netwerk, is Bas Verbeek een ondernemer die ik zeer hartelijk wil aanbevelen!
10 December 2022
Zie boven
19 August 2022
Henk
Ermelo
Ik heb daar mijn BMW 330d uit 2012 in onderhoud en kan niet anders stellen dan dat ik daar zeer tevreden over ben. Er wordt goed meegedacht wat er moet en wat echt nodig is, prima geadviseerd over wat nog beter kan. Vriendelijk, correct, top klantgericht. Kortom : blij met Verbeek
20 June 2022
Peter-Paul Blonk
Ermelo
Mijn ervaring is goed, ik ben tevreden.
20 June 2022
Delft
10 October 2021
John Ketting
Ermelo
Wat heerlijk om zo’n autodienstverlener op loopafstand te hebben. Plezierige omgang en communicatie, flexibel en probleemoplossend denken! En prima prijs/prestatieverhouding! Houden zo!
8 October 2021
Evert
Ermelo
Fijn dat er zo'n goede service wordt gegeven. Altijd prettig als je net voor een examen een lekke band hebt met de lesauto en, lunchpauze of niet, je direct wordt geholpen zodat de leerling toch op tijd af kan rijden.
8 October 2021
René
Harderwijk
Wat mij aanspreekt aan autoVerbeek is de persoonlijke benadering en vakkundige mensen in de werkplaats en verkoop. Inmiddels mijn derde auto gekocht bij autoVerbeek en het serviceniveau is altijd onveranderd hoog gebleven. Je merkt meteen dat er wordt gewerkt vanuit de passie voor auto's en optimale serviceverlening naar de klanten toe.
4 October 2021
André
Capelle aan den IJssel
Op vrijdagmiddag probleem met remmen, zaterdagochtend al in de werkplaats de remblokken vervangen, uitstekende service !
2 October 2021
Jaco
Ermelo
Ik van altijd erg tevreden over de service bij Verbeek. Bij een probleem wordt er altijd direct tijd gemaakt en als het om gewoon onderhoud gaat kun je duidelijke afspraken maken. Bovendien wordt er meegedacht in oplossingen die kwalitatief goed en niet te duur zijn.
1 October 2021
Klaas