Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten uiten positieve ervaringen over vakbekwaamheid en klantgerichte service. Ze benadrukken snelle hulp, duidelijke communicatie en een open aanpak bij reparaties en kosten. De algehele indruk is dat de garage betrouwbaar en meedenkend is. De feedback toont een consistente hoge kwaliteit van dienstverlening en zorg voor de klant.
Altijd weer een fijne ervaring.
23 June 2026
�Peter
NIEUW LEKKERLAND
We werden vriendelijk geholpen. Kregen alle informatie die we nodig hadden en er werd meegedacht met onze wensen.
22 June 2026
�Henrie Lam
Heerewaarden
22 June 2026
Victor �
ALBLASSERDAM
De vierde auto aangeschaft bij Alblas Auto en ook al het onderhoud van alle auto's. De service is gewoon goed, nooit gedoe gehad.
18 June 2026
�Miranda
RIDDERKERK
Prettig contact met eigenaar. Geeft vertrouwen in eerlijk handelen en vakbekwaamheid ook extra service door banden te vervangen die verouderd waren.
17 June 2026
�Gerrit
WIJNGAARDEN ZH
Aankoop van mijn nieuwe Fiat 500, heel fijn geholpen!
9 June 2026
�esther
Dordrecht
Altijd goed geholpen. Goede service
8 June 2026
�
ALBLASSERDAM
Tevreden met het werk en service
27 May 2026
�Gérard
PAPENDRECHT
Kundig en zeer vriendelijk personeel
27 May 2026
Kees
HARDINXV GIESSEND
Bij deze garage wordt ik altijd snel en goed geholpen. De communicatie verloopt netjes. Hele fijne garage.
26 May 2026
Merel �
Nieuwegein
Ik had een lege accu, David kwam gelijk nam de auto mee en ze hadden de oude accu op oplader maar gaven een nieuwe accu vast mee. Thijs heeft alles verder keurig netjes afgewikkeld. Perfect.
18 May 2026
Margot de Does
PAPENDRECHT
Ik heb heel goede ervaring met Alblad auto. ze zijn betrouwbaar en vriendelijke mensen. ik heb een mooie VW T-roc bij Alblas auto gekocht. ik ben heel blij mee met mijn auto en beste service van Alblas auto.
6 May 2026
�noushin
Papendrecht
Súper contenta
4 May 2026
�maría martinez
Nieuwegein
Wij komen al vanaf 1993 bij Alblas auto. We worden altijd goed en vriendelijk geholpen. Top mensen bij jullie.
29 April 2026
Tina
ALBLASSERDAM
Ben al klant sinds ze in de Kerkstraat in Alblasserdam zaten. Rij mijn 4e auto al van deze garage. Ben zeer tevreden.
29 April 2026
�Mirande
Zie hierboven
9 April 2026
A
PAPENDRECHT
Houden zich aan afspraak. Bellen als er meerkosten zijn. En goede service.
9 April 2026
�ingrid
DORDRECHT
Wij kochten hier onze Mini Cooper. Geen opdringerige verkoop. De grote beurt die erbij hoort is ingepland en wij krijgen een leenauto om het makkelijk te maken. Kortom wij zijn erg blij met deze garage, de service en verkoper!
4 April 2026
Robert Louwen�
Hellevoetsluis
Voor het onderhoud van mijn auto is een afspraak gemaakt, kon ik beschikken over een leenauto, werd ik gebeld om te overleggen over een duurdere reparatie dan verwacht en kon ik mijn auto op het afgesproken tijdstip ophalen.
2 April 2026
Arie
HARD'VELD-GIESSENDAM
Al 20 jaar trouwe klant bij deze garage voor ons onderhoud, je wordt er altijd vlot en persoonlijk geholpen. Ze denken mee bij beslissingen en geven je daarbij nooit het idee dat je wat willen verkopen wat niet echt nodig is.
�Frank
Hendrik-Ido-Ambacht
Staan altijd voor je klaar en uitstekende service met betrekking tot onderhoud en altijd mogelijkheden om je auto in te ruilen voor een andere voor een goede prijs
�Peter
ALBLASSERDAM
Ik ben al meer dan 25 jaar klant bij Alblas Auto, en in al die tijd ben ik altijd fantastisch geholpen. Zowel bij onderhoud als aankoop van mijn auto.
Petra
LEXMOND
Prima afhandeling
23 March 2026
�
PAPENDRECHT
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Alles verliep transparant en soepel. Ik ben ontzettend blij met mijn MINI. Absoluut een aanrader!
19 March 2026
Laila
Veenendaal
Makkelijk te boeken en daarna overleg als er reparaties nodig zijn, met geschatte kosten.
10 March 2026
Miranda�