Laden reviews...
54 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde beoordelingen benadrukken een duidelijke uitleg en een vriendelijke, vakkundige begeleiding. Instructeurs worden geprezen om geduld, professionaliteit en het vermogen om vertrouwen te geven. De planning en communicatie van de rijschool worden vaak genoemd als positief punt. Al met al ervaren klanten een professionele ervaring die leidt tot succesvolle rijbewijzen.
Na een ervaring met een niet zo goede instructeur. Kreeg ik uiteindelijk Nawien als mijn rijinstructeur. Bij nawien was het altijd een fijne, gezellige sfeer. Nawien legt ook duidelijk uit waardoor er weinig verwarring ontstaat. Dankjewel Nawien!
N.v.t.
Mocht de naam van je instructeur hier niet boven staan, vul deze dan a.u.b. hier in:
10 September 2026
Jasper Morsink
Teteringen
Na 3x gezakt te zijn voor mijn T-rijbewijs, ben ik geswitcht van instructeur. Goede keuze dat Bas Versluijs aan mij werd gekoppeld. Fijne rustige man, die mensenkennis heeft en weet hoe hij een leerling kan/moet benaderen. Ik kreeg mijn zenuwen onder de knie en zelfvertrouwen groeide. Dank je wel Bas voor al je geduld, wijze lessen en mijn “gemouw” aan te horen. Ik ga jou weer vragen als ik toe ben aan mijn vrachtwagen rijbewijs.
Tractor
7 September 2026
Kyano
Oostvoorne
I passed my practical exam first attempt. My instructor was incredibly patient, professional, and gave me the confidence I needed to pass my test on the first try!"
Hans de Kort
6 September 2026
Abraham
Breda
De rij-instructeur was kort en zeer duidelijk in zijn aanpak van uitleg wat resulteerde dat in de laatste lessen je precies wist wat er van jouw verwacht werd om zonder problemen het examen te doen.
Advertentie
Anders; namelijk:
De verkeersschool Blom was mij bekend.
Bus
4 September 2026
Johan Nijenhuis
Zevenbergen
Ik heb mijn examen in de eerste keer gehaald, daarnaast waren het gezellige en handige lessen waardoor het makkelijker was om m’n rijbewijs te halen
2 September 2026
Joost Heesterbeek
Etten-Leur
BE rijles gevolgd. De eerste keer helaas niet gehaald maar het gevoel bij de rij instructeur was dubbel. De tweede keer maar een uurtje voor het examen gelest. In een uur tijd meer geleerd dan de gehele cursus daarvoor.
Aanhanger
Jaap Leendertse
De tweede keer Bas Versluijs
27 August 2026
Nathalie
Etten-leur
Ik heb Blom als erg prettige rijschool ervaren. Bij Danny van planning was veel mogelijk en werd er rekening gehouden met mijn wensen. De lessen werden door verschillende instructeurs gegeven en dat vond ik achteraf een voordeel. Iedere instructeur heeft zo zijn eigen tips. Zo walste ik dankzij Maarten door de langzame slalom heen. Ad wil ik nog even in het bijzonder noemen, omdat ik zijn lessen als extra prettig heb ervaren. Heldere feedback, tijdens de les en achteraf, een grapje tussendoor, maar altijd serieus over de gevaren.
Reclame op voertuigen
Diverse
21 August 2026
Jan
Breda
Mijn broer en ik zijn samen bij chi kit geslaagd! Ik in 1 keer mijn broer in 2 keer.
18 August 2026
Sep
Oosterhout
Hele fijne rij instructeur die de tijd nam en stap voor stap het leerde
Tractor
5 August 2026
Femke
Etten-Leur
Hallo, ik heb mijn bus rijbewijs gehaald dankzij bas. Ik ben altijd heel erg nerveus ook ben ik niet zelfverzekerd. Bas heeft geweldig les gegeven. Zonder hem had ik het nooit in een keer gehaald. We hebben ook echt lol gehad en ik ga hem zelfs missen. Dat is me nog nooit overkomen met rijlessen. Ik raad iedereen aan om bij hem te gaan lessen. Hij heeft een manier om je zelfvertrouwen te geven. Echt top. Als ik de rijschool ben geef ik hem opslag. Bedankt bas. Groetjes Kim
Social media
Bus
30 July 2026
Kim Eeftink
Hapert
Dankzij Hans Taks heb ik mijn rijbewijs in 1x behaald! Hans, nogmaals dankjewel hiervoor! Hij heeft mij van veel onzekerheden en angsten doorheen geholpen. Het was heel fijn om bij hem van een 20 lessen pakket mijn rijbewijs te behalen!
Hans Taks
21 July 2026
Ashana Smit
Oosterhout
Ik ben in één keer geslaagd voor zowel mijn praktijk- als theorie-examen voor de automaat, dankzij het startpakket met 20 lessen! De rijlessen van Hans Taks hebben me niet alleen goed leren rijden, maar ook zelfverzekerd achter het stuur doen zitten. Hans past zich perfect aan elke student aan en begeleidt je met rust, vriendelijkheid en een gezonde dosis humor. Zolang je goed oplet, je best doet en goed luistert naar zijn adviezen, heb je zo je rijbewijs in handen!
Hans Taks
13 July 2026
Fleur
Oosterhout
Tweede keer geslaagd met de hele goede hulp van mijn rijinstructeur.
Dennis jorna
11 July 2026
Mireille
Rijen
Superfijne rijlessen gehad bij Chi Kit Wong. Hij legt alles duidelijk uit, is geduldig en zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt rijden. Bedankt voor alle lessen en de goede begeleiding. Zeker een aanrader!
7 July 2026
Kaylin
Breda
Voordat ik bij Blom terechtkwam, heb ik bij andere rijscholen gelest. Helaas waren die ervaringen niet prettig en heb ik nare ervaringen gehad met verschillende rijinstructeurs. Uiteindelijk kreeg ik les van Nawien. Dit was eigenlijk op het laatste moment, omdat mijn eerdere rijinstructeur bij Blom vertrok. Daarom heb ik nog vijf rijlessen bij Nawien gevolgd. Vanaf de eerste les voelde ik mij meteen op mijn gemak. Sterker nog, Nawien is de eerste rijinstructeur bij wie ik mij echt volledig ontspannen en zelfverzekerd voelde achter het stuur. Hij heeft veel ervaring, blijft rustig en geeft duidelijke uitleg. Ondanks dat ik maar vijf lessen bij hem heb gehad, heb ik ontzettend veel van hem geleerd. Dankzij zijn begeleiding kreeg ik weer vertrouwen in mezelf en ben ik uiteindelijk geslaagd. Daar ben ik hem erg dankbaar voor. Het enige wat ik jammer vind, is dat ik niet veel eerder les van Nawien heb gehad. Ik weet zeker dat dit een groot verschil had gemaakt. Daarom kan ik hem aan iedereen van harte aanbevelen. Een echte topper! Bedankt voor alles, Nawien en Blom.
Advertentie
3 July 2026
Maria
Breda
Rijexamen in 1x geslaagd. Ik ben altijd een lastige leering geweest, ik praat veel heb moeite met opletten. Maar door Chi Kit ben ook toch gaan opletten en vooruitdenken op de weg. Ik ben ook veel meer zelf verkerd gaan rijden zonder constant mezelf in twijfel te trekken door de sterke aanpak van Chi Kit. Zonder had ik er denk ik 2 keer zo lang over gedaan omdat ik erg eigenwijs ben.
25 June 2026
Jonah
Breda
Zelf heb ik eerst rijles gehad bij een andere rijschool, waar ik 2x gezakt ben… Daarna heb ik les gehad van Nawien Matabadal van Blom, die mij nog enorm veel heeft kunnen leren. Ik heb met hem altijd erg ontspannen, maar wel leerzame lessen gehad, en ben dankzij hem ook geslaagd voor mijn auto B examen.
19 June 2026
Davide
Breda
Ooit jaren terug veel lessen gehad. Echter nooit afgereden. Na aanraden bij Blom toch weer begonnen met lessen. Mareille heeft mij met veel zelfvertrouwen leren rijden. En ook zeer snel daarna mijn rijbewijs kunnen behalen. Meer dan tevreden over alles!
Mareille Meijer
16 June 2026
Michelle
Etten-Leur
Goede duidelijke begeleiding, daardoor in 1x geslaagd Ad, Bert, Maarten, Marco bedankt!
Marco Plazier
8 June 2026
William
Roosendaal
Ik ben zeer tevreden over instructriece Natasha ze heeft me goed opgeleid tot het behalen van mijn vrachtauto rijbewijs C.
4 June 2026
Jeffrey
Rucphen
Ik heb het in de auto altijd naar mijn zin gehad met chi kit wong. Duidelijke uitleg :) en flexibel. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd op een manier die voor mij passend was. Jean Paul burm
4 June 2026
Jean-Paul Burm
BREDA
Fijne manier van les krijgen aardige instructeurs
Marco Plazier
2 June 2026
Julian
Sint willebrord
Ad heeft allereerst een perfecte inschatting gemaakt van het aantal benodigde lesuren om mijn C rijbewijs te halen. Daarna mijn theoriecursus gevolgd, toevallig ook bij Ad, en in een keer geslaagd. Vervolgens de praktijklessen gehad met Natasha aan mijn zijde; helder, soms een beetje streng en ook tijd voor een lolletje. Ook de praktijk in 1 keer gehaald dankzij deze topper!
Paardensport/sponsoring
12 May 2026
Lonneke
Ulvenhout
Hele leuke lessen gehad, Alex was streng maar zeker rechtvaardig. Als het niet lukte hielp hij mij er doorheen en ben ik makkelijk in 1x geslaagd zonder problemen
Alex
7 May 2026
Gijs
Breda
De instructrice was duidelijk en actief bezig met mij leren rijden. Het was prettig en leerzaam.
1 May 2026
Sjaak