Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn klanten positief over Van Buuren rijschool. Instructeurs worden geprezen om professioneel en duidelijk les te geven. De communicatie en klantenservice worden als vriendelijk en behulpzaam beoordeeld. Sommige reviews waarschuwen dat niet alle aspecten even goed waren in een specifieke situatie, maar die ervaringen lijken uitzonderlijk.
Eerst instantie had ik een rij instructeur die niet bij mij paste. Hier werd direct actie voor ondernomen. Ik kreeg een andere rij instructrice waar ik een prettige klik mee had. Het is nooit een probleem om mee te denken in planning of oppik locatie.
29 April 2022
Suzanne Bouius
Bergschenhoek
Ik ben erg tevreden over de rijschool, ik heb veel geleerd .
29 April 2022
Lisca
Bergschenhoek
Er was redelijk veel rommeligheid met inplannen. Veel wijzigingen en veel verschilllende instructeurs. Inhoudelijk waren lessen prima. Ik had wel het gevoel dat ik wat leerde in de lessen.
28 April 2022
IDS
Visscher
Ik werd heel goed begeleid. Met faalangst had ik na 5 keer mijn examen gehaald, en werd goed begeleid als ik het niet haalde. Alles was gestructureerd en ik kreeg alles snel door in mijn mail. Het rijadvies was goed en het heeft mij erg geholpen.
26 April 2022
Iza van 't Hof
Berkel en rodenrijs
Ed was mijn instructeur, fijne ervaren man die op je gemak stelt en weet te benoemen wat ertoe doet.
25 April 2022
Freek Willem
Bergschenhoek
Alle instructeurs willen je graag helpen en geven veel tips.
22 April 2022
Denise
Den Haag
Ik was wat gespannen, maar omdat er een heel relaxte examinator naast mij zat werd ik er zelf rustiger van, waardoor het heel fijn reed.
21 April 2022
Kiki
Delfgauw
Ik had een heel onvoorspelbare beschikbaarheid, maar dat is goed opgelost met de customcare. Uiteraard zijn de instructeurs goed in uitleggen en helpen zeker als het wat minder gaat.
Danny
Berkel en rodenrijs
Met de planning heb ik een minder goede ervaring, maar rijlessen waren goed.
Julia
Pijnacker
Ze konden snel een goed rooster in elkaar zetten en goede lessen. Dus overal flink te vrede. En ik zou het aanraden
Thomas
Pijnacker
Ed is een fijne instructeur met duidelijke uitleg. Fijn in de omgang.
13 April 2022
Nico
Nootdorp
Van Buuren is een zeer professionele & prettige instelling om je diverse kwalificaties te behalen. Voor mij was dit de C, Fred Mahler heeft mij persoonlijk van begin tot eind (in een keer geslaagd) uitstekend begeleid door het gehele traject. Hele prettige ervaring, voor mijn volgende kwalificaties kom ik zeker terug bij van Buuren.
12 April 2022
Sean
Rotterdam
Bij van Buuren krijg je les van echte vakkundige mensen! Ze maken de lessen leuk en onwijs leerzaam!
12 April 2022
Lynn
Bergschenhoek
Goede, duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel.
11 April 2022
Hanno
Alblasserdam
Tevreden met mijn lessen en veel geleerd. Goede service en goede instructeurs!
11 April 2022
Kenrick
Stompwijk
Goede lessen, fijne instructeur, goede uitleg.
6 April 2022
Gerda Smits-de Groot
Capelle aan den IJssel
Leerzame dagopleiding, veel geleerd
5 April 2022
Hubertine
Berkel en Rodenrijs
Tijdens mijn pakket heb ik veel verschillende instructeurs gehad. Dit zorgde ervoor dat ik niet echt een band heb kunnen opbouwen met een instructeur, en dat vond ik jammer. Voordeel was wel dat de examinator niet als een vreemde aanvoelde. Voor de rest verzorgde rijlessen, waardoor ik genoeg heb kunnen leren.
5 April 2022
Rik
Pijnacker
Prima keuze. Goede uitleg van Ed en veel nieuwe dingen opgenomen.
4 April 2022
Willem Rietmeijer
Lisse
Dankzij Jannie mijn zenuwen onder controle kunnen krijgen. Dank je wel!!
1 April 2022
Dolly
Den Haag
De administratie was niet goed, lessen inplannen ging erg lastig. Wel heel tevreden over alle instructeurs
1 April 2022
Liz
Delfgauw
Goede balans tussen positieve coaching en opbouwende kritische punten om van te leren
30 March 2022
Jaco
Voorburg
Alle instructeurs welke ik heb gehad geven fijn les en de reactie van customer service is snel.
30 March 2022
Mario
Berkel en Rodenrijs
Relax duidelijk
29 March 2022
John
Zoetermeer
Het was altijd leerzaam en gezellig. Ook serieus op de momenten wanneer het moest. Top!
29 March 2022
Emma
Zoetermeer
Welkom bij Van Buuren Rijopleiding en Training, waar we al vele jaren een betrouwbare partner zijn voor de overheid, de transportbranche, exameninstituten en andere organisaties. Als pionier in (ver)nieuwe(n)de opleidingen anticiperen we op veranderingen in de sector, de groeiende behoefte aan veiligheid en de vraag naar efficiëntere en snellere opleidingen.
In samenwerking met Van Buuren bent u verzekerd van een professionele partner die een zorgeloze begeleiding biedt voor uw opleiding(en). Met één centraal aanspreekpunt, landelijke dekking en gestroomlijnde opleidingen streven wij ernaar u te allen tijde van dienst te kunnen zijn.
Tochtweg 15 15
2642 AP Pijnacker