Eerlijk

Ze helpen me altijd netjes en eerlijk. Je word hier niet bedonderd

Betrouwbaar

Betrouwbaar en kundig.

Auto voor APK, ze belden netjes om te overleggen dat er reparaties nodig zijn, Super geen verrassingen, fijn personeel die je goed helpen en te woord staan, Nette garage, Nog 1x terug voor een kleine mankementje, maar werd direct geholpen, en het was verholpen, Toppers bij garage Autobedrijf Nederlof

Heel fijn bedrijf.

Er wordt netjes gewerkt. Als er iets is wat niet is besproken wordt er gebeld.

Wij zijn hier erg goed geholpen door autobedrijf Nederlof .

Ik heb veel hulp gekregen bij het kopen van mijn auto

Het was een fijne ervaring om mijn auto bij Nederlof te kopen. Ik zou hen zeker aanraden, als je een auto wilt kopen.

Goede en snelle service

Altijd tijd en actie

goede communicatie bij reparatie

bij grote kosten post volgt er overleg. erg fijn

Snelle service,

Goed geholpen, prijs voor was er gedaan moest viel mee, aardi personeel

Goed geholpen

Prettige mensen. Nederlof rekent nette prijzen.

Fantastisch, zéér behulpzaam

Vanuit Zeeland gestrant met pech Heel behulpzaam en gastvrij ontvangen, direct werd de oorzaak ontdekt Anderhalve week later was de auto gerepareerd

Het is prettig zakendoen

Heb een auto gekocht bij dit bedrijf,alle beloftes nagekomen zonder toeters of bellen,zo hoort het!

Goed en correct geholpen

Gewoon goed zo als het hoort !!

Goede service en kwaliteit en onderhoud.

Top bedrijf!

De mannen maken altijd de tijd om je te helpen en lossen het probleem altijd op. Vaklui tegen goede prijzen en uitstekende service.

Snelle service en een hele fijne nette auto gekocht.

Binnen een week had ik mijn nieuwe auto voor de deur staan. Goede service en alles snel geregeld. Fijn bedrijf.

Wordt altijd goed en heel vriendelijk geholpen.

Super service, klant vriendelijk

Super service, klant vriendelijk. Goede prijs. Niets negatief kunnen bedenken. Ben er al 32 jaar klant.

Snel en prettig geholpen.

Wat heb je geluk bij een ongeluk als je vlakbij de garage van Nederlof een lekke band krijgt.. Ik werd direct vriendelijk en vakkundig geholpen, klasse!

Altijd goed

Met of zonder afspraak; er wordt altijd tijd gemaakt of gelijk gehandeld met bijvoorbeeld een lampje vervangen.

Prima snelle service

Ik kon snel terecht en Bij Nederlof is veel kennis en expertise aanwezig. Daarbij is vervangend vervoer ook altijd een optie.

Altijd goede service en gastvrij

Snel, toegankelijk, kwaliteit.

Ik ben heel blij met de service van Nederlof bij het leveren van mijn allereerste eigen auto!

Ik kom hier al jaren, wordt altijd goed geholpen.

Goede service, zeer tevreden

Een andere auto gekocht. Eerlijk en goed geholpen.