Heel goede rijopleiding

Betrokken mensen met oog voor kwaliteit. Persoonlijke aandacht en betaalbaar. In een keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Super!

Goede ervaring gehad. Ik vond t prettig, dat ik 2 instructeurs heb gehad. Hierdoor ben ik goed voorbereid..

Vakkundig en vriendelijk

Goede begeleiding en leuke instructeurs

plezierige rijschool, aardige instructeurs, goeie sfeer

Rijbewijs A gehaald, begon met een try the bike middag, vervolgens lessen genomen en rijbewijs behaald

super top

ik had alleen in de kerstvakantie tijd en attent heeft mij super goed geholpen. Ik ben ook in een keer geslaagd, super aardige mensen en ze hebben ook altijd een plek vrij voor een bakje koffie

Altijd leuke en leerzame lessen

Gezellig en goede leerzame lessen

Leuke en goede leerzame lessen

Hebben geduld en stellen je gerust, leggen alles goed uit

geweldig en persoonlijke aandacht

gemotiveerd personeel die advies klaar heeft staan voor ieder individueel.

Erg klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk, en leggen alles netjes uit, nemen de tijd,

Veel tijd en rust tijdens de lessen om alles goed uit te leggen

Ik had niet echt talent om met de aanhanger te rijden, maar dankzij de goede lessen en het geduld van de instructeur heb ik het me toch eigen kunnen maken.

Goed en snel

Leveren goed en duidelijke lessen

Fijne klantvriendelijke rijschool

Goede ervaring met Attent! Doordat het een groterebrijschool is met meerdere instructeurs zijn er ook meer mogelijkheden met lessen (bijvoorbeeldbii afwezigheid van je vaste instructeur). Je voelt je welkom en bij vragen kon er geappt worden. Top!

Rijbewijs in één keer gehaald.

Leuke mensen, goede rijles!

Prima rijschool!

Denken goed met je mee! En goede en duidelijke afspraken. Fijn om mee samen te werken.

Super rijschool

Helpt je echt om het rijbewijs te halen goede rijinstructeur

Top ervaring!

Fijne rijschool, nemen de tijd en kunnen goed uitleggen hoe het moet.

Snel, vriendelijk behulpzaam

Goeie tips, even puntjes op de I en gaan!!! E achter B in de pocket…

Fijne en meedenkende instructeurs

Prima begeleiding tijdens mijn E achter B rijlessen, na 1 x gezakt, de 2e keer geslaagd.

Er is een prachtig eigen terrein om AVB oefeningen te doen. Dus geen tijdverspilling. De twee motor rij-instructeurs die ik heb gehad konden alles duidelijk uitleggen.

Helemaal top!

Top Verkeersschool, alles word Duidelijk uitgelegd en als je iets niet in 1x snapt wordt het op een andere manier gebracht waardoor je het wel snapt. Alle twee de motorexamens in 1x gehaald.

Fijne ervaring

Betrokken en erg prettig. Top geregeld allemaal

Heel fijn duidelijk lessen en je word goed voorbereid voor je examen

Goede lessen

heel goed, ze nemen echt de tijd voor je